Добре дошли,
Гост
Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
anti666
Посетител
преди 13 години 5 месеца
"Небето като от коприна - това е моята родина"
Детска песничка от някога....
Този процес се нарича тераформация. Искам да отбележа, че не всички страни по света участват в този чудовищен проект. Някои, които са го подписали си мислят, че се прави за да предпази планетата от Огнения вятър. Той така или иначе ще дойде. Слънчевият Бог няма да търпи дълго това положение. Но много малко хора са наясно с какво точно пръскат и какви са страничните ефекти от това.
Аз мога само да кажа, че съм бил в някои от тези страни и там небето наистина си е като от коприна. И облаците бели и пухкави. Така, както съм го запомнил от деството си. И хората много по-малко боледуват. Нито пък климата е толкова нестабилен.Преди време, като излязох за известно време от републиката на Злото тръгнах с тежък грип и пресипнало гърло, въпреки силната ми имуннна система. За времето, когато бях в страна, незасегната от тераформацията (плюс съпровождащата бактериологична обработка с патогени) - нито един път не се разболях.
Проблемът е, че в този глобален свят сме като скачени съдове. Изродите добре са предценили, че даже някои страни да не участват няма да промени като цяло резултата. Това се отнася и за тези, които си мислят че като се скрият по планините ще се спасят. Да отложат "тераформацията" може и временно да стане десетилетие или две. А после?...
Решението е вече не в бягството и спасение по отделно. Ние българите сме планирани за изтребление поради едни древни предсказания. Това е ясно. Но тераформацията се отнася за цялата планета. И то трябва да бъде спряно в глобален мащаб. Смятам, че вече не е по силите на хората. Има една-единствена възможност и спасение. А то е в Огнения вятър... Аз не виждам друг начин.
Детска песничка от някога....
Този процес се нарича тераформация. Искам да отбележа, че не всички страни по света участват в този чудовищен проект. Някои, които са го подписали си мислят, че се прави за да предпази планетата от Огнения вятър. Той така или иначе ще дойде. Слънчевият Бог няма да търпи дълго това положение. Но много малко хора са наясно с какво точно пръскат и какви са страничните ефекти от това.
Аз мога само да кажа, че съм бил в някои от тези страни и там небето наистина си е като от коприна. И облаците бели и пухкави. Така, както съм го запомнил от деството си. И хората много по-малко боледуват. Нито пък климата е толкова нестабилен.Преди време, като излязох за известно време от републиката на Злото тръгнах с тежък грип и пресипнало гърло, въпреки силната ми имуннна система. За времето, когато бях в страна, незасегната от тераформацията (плюс съпровождащата бактериологична обработка с патогени) - нито един път не се разболях.
Проблемът е, че в този глобален свят сме като скачени съдове. Изродите добре са предценили, че даже някои страни да не участват няма да промени като цяло резултата. Това се отнася и за тези, които си мислят че като се скрият по планините ще се спасят. Да отложат "тераформацията" може и временно да стане десетилетие или две. А после?...
Решението е вече не в бягството и спасение по отделно. Ние българите сме планирани за изтребление поради едни древни предсказания. Това е ясно. Но тераформацията се отнася за цялата планета. И то трябва да бъде спряно в глобален мащаб. Смятам, че вече не е по силите на хората. Има една-единствена възможност и спасение. А то е в Огнения вятър... Аз не виждам друг начин.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Канатица
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 4 месеца
Едно интересно видео по темата, част от него с думи от известния автор Стамен Стаменов:
Ютуб
А тук много добре се вижда как пилота към 1:00 минута от клипа спира "кондензационните" си следи ( според официалните източници), а самолета продължава полета си. Според автора кондензационните следи от процеса на горене се извеждат към върха на крилата на самолетите.
А тук много добре се вижда как пилота към 1:00 минута от клипа спира "кондензационните" си следи ( според официалните източници), а самолета продължава полета си. Според автора кондензационните следи от процеса на горене се извеждат към върха на крилата на самолетите.
Елтимир
Посетител
преди 13 години 4 месеца
В старите ми сайтове, които евреите унищожиха имаше много публикации по темата. Това, което ще кажа пак е невероятно, но е истина. Има прекалено много факти и доказателства. Една чужда раса се стреми да направи Земята непригодна за живот за населяващите я сега биологични видове и да я направи пригодна за себе си. Тяхната планета умира и те са избрали да се заселят тук. Не са точно от Космоса, от друго измерение са. Куриозното е, че точно в България бе открит скелет на един от тях. А дотогава всички твърдяха, че това са легенди и фантазии. Евреите са само техен инструмент, но не осъзнават, че служейки на тази кауза те също са обречени. А са им обещали безсмъртие...
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 4 месеца
Най-лощшото е,ч е България е подложена на тераформиране. Вс еоще има някаква надежда. Вчера, като бяхме на праисторическото селище край село Върхари, Момчилградско, една овца се оагни пред нас. Оагни се сред остатъците от древното селище, което обаче е напълно ликвидирано от строящия се магистрален път, който трябвало да ни свърже с Малякия. Това е символ, но дали е символ, че Българите ще оцелеят или че в територията ще продължат да се раждат овце, скоро ще разберем.
Teres
Посетител
преди 13 години 3 месеца
Една интересна снимка от космоса, направена от командир Хадфийлд, който наскоро се завърна на Земята от МКС. Снимката е на небето над Сан Франциско, а облачетата - ние си ги познаваме.
Относно това, което пише Елтимир малко по-нагоре - преди около две седмици в небето над Никопол се появи самолет, която пръскаше от едното крило бяла субстанция, а от другото - черна. Снимах го, но в момента нямам възможност да публикувам снимката.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Относно това, което пише Елтимир малко по-нагоре - преди около две седмици в небето над Никопол се появи самолет, която пръскаше от едното крило бяла субстанция, а от другото - черна. Снимах го, но в момента нямам възможност да публикувам снимката.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
18j
Посетител
преди 13 години 3 месеца
За черните хим. следи чух наскоро. Май ускоряват плана. Въпреки че пръскат по-рядко може би пръскат по-концентирана съставка. Друг номер е че са започнали да преминават по два-по-три на веднъж, което за мен си е бойна формация. Снимайте ги и задавайте въпроси на институциите нищо че са проституции. Небето е наше и ние сме Негови и никой няма право да ни го отнема. А и много силен довод е фактът че и Швеция и Германия вече признаха за тези самолети.
Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия. Явно Елтимир беше прав че ако поискаме помощ от Другаде ще я получим, срещу тази инициатива на нечовеците. Знам че аз я искам и знам че повечето ми познати вече са забелязали и не са доволни от пръскането. Явно критичната бройка хора които се бунтуват и го изявяват открито е достигната и сега Други сили са се захванали да парират този нечовешки план.
Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия. Явно Елтимир беше прав че ако поискаме помощ от Другаде ще я получим, срещу тази инициатива на нечовеците. Знам че аз я искам и знам че повечето ми познати вече са забелязали и не са доволни от пръскането. Явно критичната бройка хора които се бунтуват и го изявяват открито е достигната и сега Други сили са се захванали да парират този нечовешки план.
Елтимир
Посетител
преди 13 години 3 месеца
Ами нека си кажем нещата направо. Това е операция на песоглавците за промяна на климата на Земята. Предвижда се да загинат всички биологични видове, обитаващи земната суша. Ционистите си въобразяват, че ще бъдат превърнати в едни от тях и даже ще станат безсмъртни. Илюзия! Но Помощ има и ще има. Стига ние да покажем готовност за Съпротива. Не за нас, а за нашите деца и внуци. Аз съм си накрая и за себе си нищо не искам. Нито слава, нито постове. Но искам внучето ми да живее. Вярвам, че това е нормално.
Още не мога да кажа всичко, но знайте, че има едни, които унищожиха огромните метеорити, насочени към Земята. Те трябваше да докарат опустошения, но това не се случи. Десетки метеорити бяха унищожени високо в атмосферата и това не бе извършено от хора. Това вече са доказани факти. Ние не сме сами. Самата Земя също почна да реагира. Американските бази ще бъдат унищожени. Циганското гадно племе също ще загине. Ние обаче ще претърпим също огромни поражения. Но вярвайте в Победата, за дойде тя! И нека Тангра винаги бъде с нас!
Още не мога да кажа всичко, но знайте, че има едни, които унищожиха огромните метеорити, насочени към Земята. Те трябваше да докарат опустошения, но това не се случи. Десетки метеорити бяха унищожени високо в атмосферата и това не бе извършено от хора. Това вече са доказани факти. Ние не сме сами. Самата Земя също почна да реагира. Американските бази ще бъдат унищожени. Циганското гадно племе също ще загине. Ние обаче ще претърпим също огромни поражения. Но вярвайте в Победата, за дойде тя! И нека Тангра винаги бъде с нас!
Teres
Посетител
Сакар
Посетител
преди 13 години 3 месеца
Израелското учение в небето над България логично доведе до много нови съобщения за хим. следи над градове в Тракия. Днес след 19.00 ч. ниско над центъра на Пловдив е прелетял пътнически самолет, а през целия ден небето е било нашарено от следите.
Имам и снимки на кемтрейловете, но явно пак има проблеми със сайта и галерията и не мога да ги кача засега.
Имам и снимки на кемтрейловете, но явно пак има проблеми със сайта и галерията и не мога да ги кача засега.
Марин
Посетител
преди 13 години 3 месеца
След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.