Аерозолен геноцид над България Химическите следи (chemtrails)
Страхът е нещо нормално,но когато имаш волята да го превъзмогнеш не се надявай много на него!А волята се разпалва и поддържа от каузата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не съм от община КазанлъкЙордан_13 писа: Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.
Все тая от къде си,по скоро е интересно защо си тук...kdewkdwekp писа:
Не съм от община КазанлъкЙордан_13 писа: Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.
никой не ти е длъжен да ти обяснява за какво иде реч,и ако се смятш да правиш квалификации по адрес на един или друг не предизвикваш нищо друго освен
Предлага да си ходиш по живо по здраво...
п.с.
предимно "ръсенето"става от т.нар. гражданска авияция-познай кой държи авиокомпаниите и на кого целува ръка за ги има на пазара,разбира се има и много полети без информация за тях,кой,къде и т.н.
доста често гледам радара и полетите са основно от
Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги свалямеkdewkdwekp писа: Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.
Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?
А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге!
На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?Йордан_13 писа:
Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги свалямеkdewkdwekp писа: Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.
![]()
![]()
Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?))
А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге!
Това ваше щастие, няма да продължи дълго, ченге. След време ще бъда главнокомандващ на всички въоръжени сили в България, разузнаване, контразузнаване, всички служби, които се сетиш. И тогава наистина, вашето щастие свършва. Вместо химикали самолетите ще ръсят отъ небето масони и илюминати, които трябва да демонстрират богоизбраността си, преодолявайки гравитацията и свободното падане, хъхъхъхъхъхъ. Имам жестоки идеи за справедливо възмездие, най-важното също така е, че са ефектни, като новогодишна заряkdewkdwekp писа:
На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?Йордан_13 писа:
![]()
![]()
Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?))
Отговаряй, ченге!
Ей ченгел, обикновенно с таквиз като теб не разговарям щото ви мразя неистово по причина че сте увредени непоправимо и както политиците сте бивши хора. Склонни сте да правите свирки на всеки началник и шеф за да си докажете лоялноста, но ако става дума за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА - убежденията ви са 100% соросоидни. Това последното ми сте го доказали 200 пъти и няма начин да се убедя в обратното. Читави ченгели днес няма - всичките се с евроатлантически цености в префлашнатите чипове. Познавам само един от вас, който не е такъв, но той потвърждава желязното мое правило.kdewkdwekp писа: На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?
Та няма никакво намерение да те убеждавам в каквото и да е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПО ДУХ ( за разлика от ченгелите) имаме ресурс за невероятни неща. Свалянето на самолет от екип от примерно 10 човека не е технически проблен, а въпрос на мобилизация и взето решение.
А това , че знаеш, че нямаме теакива познания или ресурс не е въпрос на доказване и не стои пред нас. А пред вас дето после ако случайно падне самолет ще трябва да се хванете за малките пишки да се вдигнете във въздуха за да обяснявате пред педалските си началници от де се е взело "тялото" причинило неутраллизирането на цистерната тровеща една нация и един народ, към който ти ченгел виждам, че нямаш никакви ангажименти!
А това, че днес сте всесилни - за мен не е притеснително. Понеже ВРЕМЕТО Е В НАС, НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТИ, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ! И в този ред на мисли днешните управляващи измекяри - утре ще са каторжници, а техните днешни пазачи утре ще правят сФирки на мангаллите еженощно в затвора за лека нощ! Тоест вие ченгелите ще сте по долу от мангалите в затвора и ще им прислугвате. Няма да ви бесим вас. Само политиците ще обесим. И то не всички, а само някой.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.