Руските Колонизатори активираха своят проект Атака Финансиран от Овергаз

преди 15 години 2 месеца #41891
И сега ми е много интересно как Юзеирови ще съчетаят демокрация с Шериат!
====================================================
Много просто. Шериата ще се превърне в демократичен закон, одобрен от Европейския парламент и Комисия и готово. То в това проблеми няма :tooth: :tooth: :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 2 месеца #41920
news.ibox.bg/news/id_1488364754

Ер-Доган се отразявал добре на Турция. А на България? Тук поне знаем как се отразява Доган на България, затова не ни е нужно и още едно "Ер" пред името му. Туркинята до него вдясно ви представя бъдещето на българската жена. Не, че и сега няма много райони в България, където се обличат и ходят по тоя начин. А това дразни. Исляма е примитивна религия и дразни.

преди 15 години 2 месеца #41931
Някои хора тук говорят как ще се режат мюсюлмански глави! На това нещо би трябвало да реагират съответните служби в България, ОБАЧЕ първо - те не го правят (странно!) и второ- за да се изказват по този начин, тези „някои” явно се чувстват защитени от тези служби (което е още по-интересно). Аз пак питам: Вие хора, претендиращи, че сте български патриоти, как гледате на четвърт милион българи мюсюлмани в България?

преди 15 години 2 месеца #41932
"Примитивна религия" ли? Като не можеш да разбереш същността на религията не бързай да я нападаш! Опитай се да откриеш доброто в нея, защото това, че търсиш само нейни недостатъци според твоите критерии, показва колко е духовното ти равнище. Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият. А в Корана не е променена и буква от момента на неговата поява. А с примерите за намеса и промяна в християнството, а и в древната българска вяра след като българите идват в днешните ни земи, мога книга да ти напиша.

преди 15 години 2 месеца #41943
Аз същността на Корана съм я разбрал доста отдавна. И по тази тема сме писали доста отдавна. Стига да си изповядвате онзи ислям, който няма уахабизъм (от сорта на сурите, дадени по-горе), в бъдеще няма да ни бърка. Същото се отнася и за фундаменталните ристиени, които даже не знаят какви ужаси има из Ветхия завет. Стига да не поробват човешкия дух - изповядвайте си каквото си щете, тенгрианството е толерантно към това. Само дето си мисля, много неща няма да са същите след броени месеци. Особено ако Небето остане отключено за по-дълго време от само няколко дни в годината.
Това което най-вече ни касае е самосъзнането. Българин ли си или не си. Макар че всичките тия семитски религии (плюс комунатеизма) доста изкривиха самосъзнанието на някои хора.

преди 15 години 2 месеца #41944

merry писа: Някои хора тук говорят как ще се режат мюсюлмански глави! На това нещо би трябвало да реагират съответните служби в България, ОБАЧЕ първо - те не го правят (странно!) и второ- за да се изказват по този начин, тези „някои” явно се чувстват защитени от тези служби (което е още по-интересно). Аз пак питам: Вие хора, претендиращи, че сте български патриоти, как гледате на четвърт милион българи мюсюлмани в България?

Мога да се изкажа, още по-драстично, вервай ми. За това що съм казал, друг ще ме съди, не службите в България. Стига да не се смятат за турци, четвърт милион българи-мюсюлмани са добре дошли. Вервай ми, аз досега не съм чул, някой да се е определил като "аз съм българин с мохамеданска вяра". някои не казват, че са турци, но не казват и че са българи, т.е. и те не знаят много какви са. Ни риба, ни рак. Вчера в едно ваше село, много близо до Батак се определиха като "турци". Трябвало да бъдат 5000, т.е. един малък град, но 2600 заминали за Турция, останали сега само 2400 :tooth: :tooth: :tooth:

преди 15 години 2 месеца #41945

merry писа: "Примитивна религия" ли? Като не можеш да разбереш същността на религията не бързай да я нападаш! Опитай се да откриеш доброто в нея, защото това, че търсиш само нейни недостатъци според твоите критерии, показва колко е духовното ти равнище. Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият. А в Корана не е променена и буква от момента на неговата поява. А с примерите за намеса и промяна в християнството, а и в древната българска вяра след като българите идват в днешните ни земи, мога книга да ти напиша.

Нямам нужда от "Читанка", за да чета Божието слово. От "Читанка" имат нужда само първолаците. Исляма е супер примитивна религия. Дори самите "турци" го знаят. Дори не обръщат внимание на вечерната молитва. Вчера бех свидетел на това. От джамията се бясно "рапираше": "Алла, алла, алла, алла", но никой не мръдна от място, не отиде да се моли или не престана да говори с мен. Това е добре. Има надежда в тия хора, понеже са наясно, че зорлем им набиват примитивизъм.

преди 15 години 2 месеца #41946
Всяка религия съдържа мъдрост, разликата е само в това, доколко тъмните сили са успели да я променят и промият.
=====================================================
По- тъмна сила от простия, грозен читак Муххамад нема. И пророк го направиха. Сега се досещам за някои особености в българския политически живот, които явно са наследени от 500 години "османско присъствие"

преди 15 години 2 месеца #41953
Благодаря ти, анти666! Радвам се, че някой ми отговори без обиди. По принцип и исляма, както се вижда от историята, не вижда в тенгрианството различна религия, а по-скоро я приема като близка, заради чистия монотеизъм и почитането на Единния Бог – Тангра. Името на Бог за мюсюлманите няма значчение – Бог има много имена. Самата дума за Бог в исляма - „Аллах” е арамейска и самия Христос е използвал нея, когато е казвал Бог (все пак е Иисус е бил арамеец, а не евреин, както се опитват да ни убедят евреите). Но това е ДУМА, нарицателно, а не име. Както и да е, това не е за тази дискусия.
Това, което е дразнещо тук е, че се говори за всички мюсюлмани като за уахабити, терористи и врагове. А истината е, че за българите мюсюлмани уахабизма е точно толкова опасен, колкото и за немюсюлманите. Защото предполагам знаете, че терористите смятат, че който не е уахабит - не е мюсюлманин, и те със същия кеф си убиват и обикновени мюсюлмани по света. Когато от мюфтийството казват, че ако има сигнали за разпространение на такива крайни учения те първи ще сигнализират - това не са празни приказки. Това изкривено тълкувание на исляма е опасно за всички. И ако вие и службите в България не може да различите чистия ислям от уахабизма, то на един религиозен мюсюлманин му трябват само няколко приказки с такъв, за да го разпознае, че е уахабит и това прави българите мохамедани най-силното оръжие срещу разпространението на т.нар. „радикален ислям”. Обаче не, някои хора много искат всички мюсюлмани да са врагове и се скъсват да ги обиждат (Йордан е такъв пример!). И съвсем не бива да е чудно, че има мохамедани в България, които се отричат от българския си произход. Просто толкова дълго време отношението към тях е било като към небългари заради различната религия, че някои взеха, че го повярваха вече. Решиха, че са нещо средно между турци и българи - говори се вече за помашки етнос!?! Също както след като комунистическата власт отсвири българите в Македония, те за да се спасят от сръбска асимилация изведнъж решиха, че са „македонци”. Същото е – защитна реакция. Ние българите сме виновни и това ще стане необратимо (както стана с макетата), ако отношението продължава да бъде такова.

преди 15 години 2 месеца #41954
Обаче не, някои хора много искат всички мюсюлмани да са врагове и се скъсват да ги обиждат (Йордан е такъв пример!).
====================================================
Още малко ще си поиграя с тебе и ще те отсвиря с дряновицата. Вас ви "обидиха" през 1552 г., и през 1669 г. Тези, които се противопоставиха, останаха българи докрай. Някои умряха по дръвниците, други живяха по дивите планини десетки години, но Алла не ги победи. По никакъв начин. Запазиха българското си самосъзнание. А за това, че за вас, самосъзнанието е проблем, не стои в обиждането, а в гузната ви съвест. Съвестта ви, не допуща да се определите като българи, защото знаете, че там някъде прадедите ви са предали българщината и са сложили фесове, за да оцелеят. Но някои не искаха да живеят оцелявайки и си останаха докрай българи, дори в смъртта си. Мразя психологията на оцеляването, защото тя превръща хората в скотове. Ето ви характеристика, с която може да се определите, какви сте, съвсем спокойно - скотове.
И не аз ям татлии в Пещера;))) И не аз си пия кафето с ходжата. Лошото е, че и в Батак са започнали да се появяват татлии. А се говори, че кафе за джезве там не продавали, щото било турски табиет.
Българските мюсюлмани, нямат своето "Достойно есть". Те участваха в Априлското въстание срещу сънародниците си, създадоха "Тъмрашката република", направиха Барутинския бунт срещу Българската държава през 1913 г., и отдавна се самоопределиха като "турци". А ние смятаме да почистим турското историческо наследство в България, тъй като то е позор за всеки буден человек на тая планета.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.