Руските Колонизатори активираха своят проект Атака Финансиран от Овергаз
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
merry писа: 18j, твърдеше, че съм провокатор и аз казах, че повече няма да се обаждам в този спор. Сега искаш да ти отговарям на въпросите, за да ти докажа, че не съм.
Първо казваш „архангелите не са нищо повече от духове достигнали на високо в Йерархията. И те подлежат на обсебване”. В следващото изречение, обаче те „изпълнявали Божията воля”.
Казваш, че всички инструктирани искат доказателства и в същото време ти искаш някакви доказателства и литература от мен.
Ти постоянно си противоречиш! Колкото и да искам да ти отговоря, не мога да разбера за какво говориш и какво ме питаш. Подреди си мислите и чувствата и ако искаш да питаш нещо, питай! Подминавах твоите постове, но ето сега ти отговарям. Стига си ме наричал чифут – ако смяташ за евреин и враг всеки, с различно мнение от твоето, проблема си е твой. И не мога да разбера, защо ми говориш в мъжки род, като в постовете ми ясно се вижда, че съм жена. Ти въобще четеш ли ги или просто се заяждаш за спорта?
Само ще отбележа: профила ти и писанията може да се от женски род, но какво стои зад тях се не знае...
Само ще повторя: зачети книжките които посочих ще ти се изясни сконфузията в която са те вкарали постовете ми.
Реалността в която човеците пребивават е дуалистична. Бог е взел Цялото и го е разделил на две еднакви по стойност, но различни по характер същности - за да еволюира духа в душа човешка. Човек се насочва към Освобожденето, когато познае и двата полюса и го постига когато двете същности ги слее в една. А ходи че разбирай... Незнам дали го пише т'ва по книжките.
Само да отбележа: ОЧАКВАШЕ СЕ ДА ИЗЛОЖИШ СВОЕТО ВИЖДАНЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА БОЖИЯ РЕД, КАКТО СА НАПРАВИЛИ ТВОИТЕ СЪБЕСЕДНИЦИ ИЛИ ДА ЗАМЪЛЧИШ! А не да ми говориш глупости къв съм бил и що! Как очакваш да има нормален диалог, когато не спазваш неписаните правила на диалога?
Само да повторя: инструктираните си личат по заучените фрази и прийоми, тоталната липса на чувство за хумор, дълбинната некометентност и тоталната невъзможност за вариации по темата.
И само да заключа: не се заяждам - давам израз на възмущението си от толерасти като теб чифутоподбното. Не е укорително да си тъп, но да си упорит в тъпотата се наказва.
Архангелите не са нищо повече от дух достигнал на високо в Йерархията. И те подлежат на обсебване и те не са предпазени от грешки!
Не само ангелите - всички души изпълняват Божията воля и са част от Големия План. Само хората имат право на свободна воля по пътя на своята еволюция. Но дори и хората биват съдени според законите на Вселената, какво остава за ангелите!
Може би наистина Гаврил изпълнява Божия План и тогава Божия План е бил да се даде урок на човеците до какво Зло може да се стигне когато се изопачава Истината. И така в края на урока всички сгрешили биват наказани според закона за причината и следствието. Който е убивал, който е лъгал ще ври в казана вовеки, заедно с цялата Йерархия дето го води и с цялото Братство край себе си!
Прочети "Махасамадхи - книга на Великото Освобождение", за да осъзнаеш същността на пребиваването си като човек в Самсара. Чувстващите същества са шест на брой: съществата от ада, гладни духове, животинското царство/растения/кристали, хората, полубогове, богове. Това е еволюцията на духа в Самсара. Ангелите са полубогове. Виж там за техните страдания...
НЯМА КАК ДА СЕ ПЕРЕФРАЗИРА ИЛИ ОБЯСНИ ПО-ПРОСТО. НЕЩО НЕЯСНО?
news.ibox.bg/material/id_1740954555/#clist
Какво може да даде Туркия на ЕС? Минарета, шалвари и сапунени сериали
Преди няколко дни доведох до истерия едни държавни служители в бастиона на републиката - МВР. Стигнаха дотам да кълнат, щото немаше за какво да ме арестуват. Само защото им казах, че скоро ще ги отделим от държавната ясла. Те си го знаят това и от него имат кошмари. Че един ден ще им бъде потърсена сметка. Ятаците, които само пасивно са помагали в републиката ще бъдат отделени докато са живи от управлението на Саракта. Но за преките участници в Геноцида и за родата им прошка няма да има. Злото се изкоренява до корен, иначе има опасност да поникне пак. И ако Йер-Су свърши общата работа по възстановяване на Равновесието, ние ще трябва да довършим това, което е минало и оцеляло през ситото. Като ще има специална молба към Елериг да не ни ги праща повече на средния свят. Никой няма да ни даде свободата на тепсия.
Не просто е игнорирал. Той в прав текст казва на Синедриона докато го съдят именно в тоя храм, че от него ще остане само една стена на плача. Нещо, което никой гой не им го е казвал така директно. А знаете ли защо е Стена на плача? Не че не могат го възстанови. Но те самите си знаят, че няма да го бъде. Точно когато зидарите завършат третия храм и Антихриста трябва да го короноват за княз на света, точно тогава ще рухне като картонена кутия. Помазаният им го е предсказал още тогава.Христос също игнорира Стената на плача и я отхвърли
Случилото се при Баня Башъ (ебати името), би трябвало да обедини българите, дори само поради естествения първичен инстинкт на самозащита пред надвисналата заплаха. Но това не стана. Вместо това, от блатото наречено "българско общество" закрякаха в общ хор всякакви жаби, които започнаха да ни убеждават, колко лошо е всичко това и най-паче, как българина трябва да си трае. Отново да си трае. Защото етническият мир бил по-важен, мира с Турция бил по-важен. Те отново поставиха над вашето битие абстрактни категории да определят окаяното ви животец и мислене. Добре, турците не са за вас заплаха, а политиците не са ли? Аз мисля, че ние сме застрашени по всички линии - и икономическа и политическа и държавна и етническа линия. По всички тия фронтове нас ни унищожават. Нашето единство го няма. И вместо българите да се обединят и да кажат на политиците, дето им говорят това: "Вие сте безродници, вървете си!", стана точно обратното: джагалите на следващата петъчна молитва вплътниха редиците си, постелиха повече килимчета, а "българската полиция" ги пазеше! Никой не протестираше пред Баня башъ, за етническия произвол и разпуснатост на гаджалитета в София, все едно се намира в Истанбул. И ако някой иска София да е като Истанбул, аз не искам. А това, което видях да вири дупе пред Баня Башъ, бяха изключително много млади гаджалчета, докато нашите дрогираши и чалгари, въртят дупета, ама само пред забелените им курове.
Затова ще ви покажа какво ви чака и как ще изглеждате вие след време, как ще изглеждат поколенията ви. те ще изглеждат, ето така. Юзеиров вече ви го демонстрира на живо, да ви го покажа и аз. Това ще е вашето надгробие в недалечното бъдеще. Ще изглеждате, ето така:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...adroben%20kamxk1.jpg
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...adroben%20kamxk2.jpg
Но Жабата не е само червена, но и крякала на Курбан Байрам.
Вижте го добре. Вие отново доказахте, че това, което кряка тази Жаба е верно. Вашето овчедушие доказа правотата на политиците на "прехода". Вие сте стадо - мислите и правите това, което ви каже овчаря с гегата. А той не си поплюва. Нищо, че е от село Веселиново, Шуменско, което до 1934 г., се е казвало БАЙРЯМ ДЕРЕ!
Нищо. Всички те имат да уреждат сметки. Питайте го Желю той знае... нищо че приказва глупости за пари.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.