Руските Колонизатори активираха своят проект Атака Финансиран от Овергаз

преди 15 години 3 месеца #41724
а сега и тук – в сайт с будни хора, които се предполага, че не се поддават на манипулации.
==================================================
Не се поддават на манипулации, но и не си падат по мюсюлманството и Алла. Не смятам, че тая вера има бъдеще, колкото и многобройни да са одупените на килимчята пред джамиите. Исляма е религия без бъдеще.
Затова зададох въпроса: "Кой си ти архангел Гавраил и от кои си", тъй като този архангел казва на неграмотния и дал фира отвсякъде Муххамад: "Чети" и "Тълкувай". По този начин той превърна разпокъсаните бедуини и чергари в армия, която тръгна да руши другите, за да живее и се уголемява тя. Това продължава и до днес. На това, казваме, категорично: СТОП! Архангела Гавраил, да си прибере вересиите, тъй като мюсюлманството е религия, вдъхновена от един архангел, а бъдещето е на Верата, с която можем да живеем в Бога.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 3 месеца #41725
Не успях да намеря точната тема. Извинете ме Гавраил ще умре, не ми пречете да га убия.
Елтимир

преди 15 години 3 месеца #41726

exist писа: Не успях да намеря точната тема. Извинете ме Гавраил ще умре, не ми пречете да га убия.
Елтимир

Елти, нали щеше само да бъдеш вестоносец? Или с убийства почна да се занимаваш вече спасителю? :hammer:
Ако ще убиеш някой после пак ще имаш неприятности с МВР-то и с роднините на тоя дето ще убиваш. :axe:
По-добре му прати блага вест и го спаси вместо да го убиваш. :thumbsup:

преди 15 години 3 месеца #41727
Не си падате по „мюсюлманството”, но българите на Волга са мюсюлмани! Или понеже са такива, не ги броите за българи!? Моето мнение не те интересува Йордане, но мен ме интересуваше твоето. Е, разбрах го. Мерси! По-ясен не можеше и да бъдеш. Може и да съм много зле според твоите критерии, но от години търся истината и се надявам, че съм на правия път. Не обвинявам, не съдя – просто търся. Не претендирам, че имам абсолютната истина и май това ни отличава. Само се замисли, защо българите на Волга така естествено са приели исляма, а в Дунавска България християнството е наложено със сила!? Защо има арабски автори, които казват „Тенгри, както още българите наричаха Аллах” ? Защо Аллах и Тенгри са синоними? Защо арабите не виждат притеснение в това, че някои българи във Волжка България продължават да почитат Тангра. Може би, защото една монотеистична религия не би могла да бъде срещу друга! И ако си чел Сказанието на Чулман, и си спомняш историята за стената на дивовете, Корана и Сунната биха могли да ти я разяснят – там се разказва същата история, но с разяснение. Именно тази история обяснява толкова много неща, свързани с това, което става днес. Уникално е как се допълват двете религии и от там идва моето уважение към исляма. Това е трудно да се обясни на някой, изпълнен с предразсъдъци към исляма и като му кажат мюсюлманин, си представя тъп грозен анадолски турчин. Ако искаш си остани с мнението, че съм си зле и не разбирам, ако искаш провери някои неща по въпроса и тогава може и да ме разбереш.

преди 15 години 3 месеца #41728
Съжалявам за Елтимир, заради това, което е написал за Гаврил. Зомбирането е много силно при него. Той не е зомбиран от жената, за която говори... Ровейки се в тая помия, той май пропусна най-важното за програмирането.

преди 15 години 3 месеца #41729

merry писа: Не си падате по „мюсюлманството”, но българите на Волга са мюсюлмани! Или понеже са такива, не ги броите за българи!? Моето мнение не те интересува Йордане, но мен ме интересуваше твоето. Е, разбрах го. Мерси! По-ясен не можеше и да бъдеш. Може и да съм много зле според твоите критерии, но от години търся истината и се надявам, че съм на правия път. Не обвинявам, не съдя – просто търся. Не претендирам, че имам абсолютната истина и май това ни отличава. Само се замисли, защо българите на Волга така естествено са приели исляма, а в Дунавска България християнството е наложено със сила!? Защо има арабски автори, които казват „Тенгри, както още българите наричаха Аллах” ? Защо Аллах и Тенгри са синоними? Защо арабите не виждат притеснение в това, че някои българи във Волжка България продължават да почитат Тангра. Може би, защото една монотеистична религия не би могла да бъде срещу друга! И ако си чел Сказанието на Чулман, и си спомняш историята за стената на дивовете, Корана и Сунната биха могли да ти я разяснят – там се разказва същата история, но с разяснение. Именно тази история обяснява толкова много неща, свързани с това, което става днес. Уникално е как се допълват двете религии и от там идва моето уважение към исляма. Това е трудно да се обясни на някой, изпълнен с предразсъдъци към исляма и като му кажат мюсюлманин, си представя тъп грозен анадолски турчин. Ако искаш си остани с мнението, че съм си зле и не разбирам, ако искаш провери някои неща по въпроса и тогава може и да ме разбереш.

Волжките Българи, ще се върнат към Тенгрианството, ние също. Християнството и мюсюлманството са проформа вери, вехти дрехи, навлечени върху истинската ни Вера, през чиито дупки, всичко вече сед вижда.
След като се върнем към Тенгрианството, Тангра ще престане да бъде наричан "Алла", щото това е обида. Толкова.
Но тук ставаше въпрос за мюсюлманството, което изповядват така наречените "български турци", което е антибългарски насочено и това е повече от очевидно. Разбирам, че ми търсиш слабите места, но пак ти казвам, когато дойде времето за обединение на Българската общност, мюсюлманството и християнството ще бъдат освободени, за да има само една Вера, която да послужи за обединение - старата, изконната. Толкова. По тоя въпрос вече сме говорили.

преди 15 години 3 месеца #41731

exist писа: Не успях да намеря точната тема. Извинете ме Гавраил ще умре, не ми пречете да га убия.
Елтимир

3 Не знаете ли, че ние ще съдим ангели?
===============================
Един от ангелите, които ще бъде съден в "Свършека" е Гавраил. Съдът ще сложи край на мюсюлманството. Хората си мислят, че всичко е избори, политика, Първаноглу и Тиквата, но има небесни битки и процеси, които са котката, която ще развали работата на мишлетата.

преди 15 години 3 месеца #41732
Само се замисли, защо българите на Волга така естествено са приели исляма, а в Дунавска България християнството е наложено със сила!? Защо има арабски автори, които казват „Тенгри, както още българите наричаха Аллах” ?
================================================

Този въпрос, вече съм го разисквал тук

www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3050

Писна ми да се занимавам с хора, на които, когато партийните централи натиснат газта и те почват да си изразяват "гражданската позиция", т.е. да мислят интелигентно. Да не мислиш, че ми се занимава с вас? С вашите низости и духовна сиромашия? Аз искам да творя, а не да се занимавам с безумната ви политика, но какво да направя, когато вашата политика физически и духовно унищожава, моите братя българи? Трябва да се занимавам с вас. А тръгна да се занимавам с вас, а не да творя, тежко ви и горко, ще проклинате деня, в който това съм започнал. Ще казвате: "Откъде ни дойде тази погибел?" Но ще бъде късно, тъй като дивотията ви, често ме докарва до умопомрачение, а в това състояние си режа глави на воля, без да се замислям кой крив, кой прав. Да сте мислили преди,Тангра ви е турнал глави, иначе вместо тях щеше да сложи само тикви пълни със семки.

И тъй този цитат трябва да приключи безумния спор с мене, който определено те води към погибел.

“Фаргат (Нурутдинов) ни повежда устремно в гората. Уж знае пътеките, но и той се обърква в един момент. Тихо се втренчва в дланите си – допитва се до своя бог. “Аллах или Тангра призова? – любопитствам. “У нас ислямът съсипа българското, у вас – православието! “ – е краткият отговор.”

(Из " При изгубените българи в Татарстан")

преди 15 години 3 месеца #41733
Йордане, аз се обърнах към теб, защото ти отговори на поста ми. Но по принцип не пиша на теб, все пак пиша във форум и който иска той да ми отговори. Ако толкова те дразня и смяташ, че те занимавам с глупости и „с духовната си сиромашия”- не ми отговаряй – остави някой друг да го направи! Ако не – здраве да е! Нека останат въпросите ми висящи. Не смятам, че сте длъжни да ми отговаряте. Надявах се на диалог или конструктивен спор и просто изразих мнение. Струва ми се, че тук във форума е заета една отбранителна позиция и вие спазвате тази линия и по отношение на хората, които нямат никакво намерение да ви нападат. Не знам... вие си знаете. Идеята ми беше, не да защитавам една или друга религия или етнос, а да насоча вниманието към противопоставянето на монотеизъм – политеизъм. Това е много важно, независимо дали го осъзнавате. Много е важен и опитът на някои сили да насочат едни срещу други хора от различни религии, но от една нация. Исках да кажа, че това няма да доведе до нищо добро и съвсем няма ви помогне в изграждането на български саракт подобно агресивно отношение. Нали не очакваш всички българи, изповядващи най-различни религии, утре да кажат „Да, отказваме се от религията си и се връщаме към тенгрианството”? И в крайна сметка този саракт, за който се говори тук, той на национална или на религиозна основа се предвижда бъде изграден? Това е, което не разбирам и, заради което ти лазя по нервите с въпроси. Ако не ти харесва този пост – просто го изтрий и не ми отговаряй! Това не е някаква си „гражданска позиция” и за мое щастие, не ме натиска никоя партийна централа.

преди 15 години 3 месеца #41734
news.ibox.bg/news/id_1252375077

Аз съм българче,
и расна - в дни велики, славно време
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе :tooth: :tooth: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.