Руските Колонизатори активираха своят проект Атака Финансиран от Овергаз

преди 15 години 3 месеца #41746
МЕРИ, знаеш ли по какво си личи инструктажа:

НАДЪЛГО И НАШИРОКО ТИ Е ДАДЕН ОТГОВОР КОЕ МУ Е КОФТИ НА ИСЛЯМА! ЙОРДАН ТИ ГО Е ДАЛ В ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПОСТ! ДАЛ ТИ ГО Е ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА СИ! ПОСЛЕДНО ТИ Е ОТГОВОРИЛ ЕДИН ПОСТ НАД ТОЗИ ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА СИ!

Какво си мислиш, че като ме питаш мен какво му е кофти на исляма, а не Йордан и аз ще се зачудя ли?! Или че някой друг ще се зачуди от четящите!

Е нека ти кажа - историята на моята родина България ми показва че исляма е ЗЛО! В исторически план ислямската религия е била пагубна за Българския Дух! От чисто човешка гледна точка ислямските ритуали не ми харесват, не одобрявам техните традиции не споделям мирогледа на мисюлманите, дразнят ме техните молитви как звучат. Но не им налагам нито християнството си нито вярата си в Бога-Слънце! А те ми я налагат тяхната келява - клали са ми сънародниците, клали са ми роднините! Какъв сопол си ти да ми се моташ още с провокации! Ако питаш някой турчин фанатик, знаеш ли какво ше ти каже: "КЛАЛИ СМЕ ВИ И ПАК ШЕ ВИ КОЛИМЕ!" Познато ти е нали?! Сигурно и ти си го споделял това! Мърша такава! "Кое точно не харесваш..."

И друго: архангелите не са нищо повече от духове достигнали на високо в Йерархията. И те подлежат на обсебване и те не са предпазени от грешки! Не само ангелите - всички души изпълняват Божията воля и са част от Големия План. Само хората имат право на свободна воля по пътя на своята еволюция. Но дори и хората биват съдени според законите на Вселената, какво остава за ангелите! Може би наистина Гаврил изпълнява Божия План и тогава Божия План е бил да се даде урок на човеците до какво Зло може да се стигне когато се изопачава Истината. И така в края на урока всички сгрешили биват наказани според закона за причината и следствието. Който е убивал, който е лъгал ще ври в казана вовеки, заедно с цялата Йерархия дето го води и с цялото Братство край себе си!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 3 месеца #41747

Йордан_13 писа: Най-интересното е, че българският "преход" биде конструиран като безкръвен, а проля изключително много българска кръв, провеждайки геноцид над населението и за едно нищо и никви 20 години, успя да ни стопи с 2 000 000. Това, дето се сочи като цифра при преброяването е просто една голяма лъжа. В България няма население от 7 500 000 млн. души, ние сме някъде 6-6,5 млн., не повече.
...
Затова е време да излезем с единна позиция като българи и по отношение, на тези, които се далечеят от българският етнос и не искат да са българи. Ние трябва да имаме единна позиция по всички въпроси - социални, обществени, за да излезем от ступора и да започнем да се издигаме, иначе ни чака пълно заличаване като етнос. Не може личното мислене на някой да тежи, кажем ли, така ще бъде - храс, отрязваме като с нож и действаме така, както сме решили. Иначе, изчезваме.

...

Следват предсрочни избори, политическа криза и разпад на републиката. За Бога, не гласувайте на идващите избори! Имайте съвест, не лишавайте децата си от бъдеще. Те не са виновни, за това, че вие сте глупави и невежи, оскотял добитък!

Така е - не сме повече от 6,5 млн. Другото е "електорат" за герб и дпс. Мъртви души ги избират тия и ги слагат на власт!
Така е - трябва Българите и Движението да имат една позиция по всички въпроси. То вече когато и да се почне - все е късно.

Относно предателите - имам си лична класация със солидна челна тройка. Когато и да ми изправиш насреща ги почвам и тримата наедно! Брой до 50 - дали ше са живи! За тях присъдата Горе е произнесена, аз ще бъда ръката на Съдбата.

Относно гласуването - за кой искаш да гласуваш? Всичките кандидати са ми достойни само за сопата - ти искаш да ги избираш!
Ех ако можеше всички да не гласуват - да ги оставим само по "твърд електорат". Бързичко ще настъпи Развръзката.

преди 15 години 3 месеца #41748

merry писа: Така... Първо, 18j, аз съм от български произход, от християнско и патриотично семейство. Второ, не съм от никава политическа партия и никой за нищо не ме е инструктирал. Това е истината и, само защото не ви харесва моето мнение, няма да я промените. Ако се надъхвате и успокоявате с измислици и обиди, това е вече друг въпрос. Мен това не ме притеснява.
18j, аз мисля същото за инцидента пред джамията, че това беше много нагласена работа, за да озлобяват хората. Смятам, че ако на някой му пречи звука от джамията, то това са хората, живеещи в близост. И ако ги дразни, да идат те да си протестетират. Сидеров какво прави там – да не би той да живее там? Разликате между нас обаче е, че аз не съм изпълнена с омраза към исляма. Уважавам религията и хората, които я изповядват. Вие сте ми много интересни, как уж искате да погледнете Истината, но очите ви са замъглени от зомбиращите медии. Как веднага се вързахте на номерцата на „нашите” политици. Не виждате колко всъщност е голяма войната – война срещу всички религии, срещу вярата в Бог въобще. Не мислите, че християнството е пожалено в тази война, нали? Само че там имат вече солидни успехи – променена бе Свещената книга на християните, религията се превърна в нещо отделно от живота и днес „християните” си нямат никаква идея за какво става въпрос. Тяхната „вяра” се свежда до палене на свещичка в църквата чат-пат. Ислямът обаче се оказа много корав, а неговите представители владеят богати на петрол територии. И така, световното масонско управление започна да демонизира исляма, създаде тероризма, измисли си един Торбалан и започна да ни плаши с него. Засипват ни с новини, минали през масонското медийно сито, за страшните мюсюлмани. И като ви попита човек „Какво не му харесвате на исляма?”, вие ми отговаряте със заучени фрази и линкове към разни манипулативни новини – все медийни промивки. За да кажеш, че не харесваш дадена религия, първо трябва да я познаваш. Да кажеш КОЕ ТОЧНО не и харесваш. А аз такова нещо от вас не видях. След като не знаете защо мислите по този начин, значи това не са вашите мисли.
Йордане, ти с тоя Гавраил ме застреля. :-) Надявах се, аз не съм те разбрала, когато го прочетох първия път. Нали не смяташ, че ангелите са някакви същества, които си правят каквото си поискат? Един ангел е ангел, защото служи на Божията воля, ако не – то той не е ангел. :aham:

Виж, сега ти няма как да си изпълнена с омраза към исляма, защото живееш в град, в който имама и попа си пият кафето, а съседните - Брацигово и Батак, не смятаха, че това е много редно, през пролетта на лето 1876-то. При все, че твоят град също тотално се ислямизира. А младежите му не си позволяват много разходки из турската маала. Е, понякога го правят, когато са леко пийнали и го броят за геройство.
Не, че не ми харесва мнението ти, но не смятам, че е правилно, още повече, че трябва да стане позиция на преобладаващото мнозинство от българите. Това, че си православна християнка ни най-малко ме бърка, нито това, че Свещената Книга на християните била променена, това също ни най-малко не ме бърка. Самите апостоли промениха изначалното значение, на това, което е проповядвал Христос, щото са си юдеи. Някои дори смятат, че Савел е внедрен агент на Синедриона в апостолския сомн на христовите ученици. А юдаизма, впоследствие кристализира в ислям.
Съвсем си наясно, че това, което ти пиша, дори в личен разговор, няма да ти го кажа, камо ли да го прочета във вестник.
Мисля, че с горните постове, много точно ти обясних, какво не харесваме в исляма. Сега ще ти го кажа точно и ясно - това е примитивен вид монотеизъм, създаден за да ускори развитието на разпокъсаните бедуино-чергарски племена и да ги обедини в една общност. Това не е религия, която трябва да експанзира, върху другите монотеистични вери и умишлено да ги разрушава, за да укрепва тя самата. Исляма бе създаден за да си остане в рамките на народите, за които първоначално бе създаден и чрез него те еволюционно да възмъжеят, създавайки своя собствен образ и характер. Исляма ни върна с хилядолетия назад. Не, че и християнството не го направи, но и исляма добави своето - върху хилядите, още хиляди години назад, като неговото въздействие е още по-разлагащо, защото асимилира тия, които го възприемат, променяйки тяхното етнично самосъзнание. В резултат ние имаме небивалици от рода на "български турци".
Така, че ние не се подвеждаме от масонска пропаганда. В крайна сметка, на Израел му е нужен демонизиран ислям, това е верно, но то е само, за да отклони вниманието върху същата демонична същност на юдаизма и да създаде подтекст за политическо влияние в арабския свят, вследствие намесата на своето оръдие - САЩ.
Вече ти казах - исляма и юдаизма е една и съща вера, разделена по братовчедски. Юдаизма го излъчи и създаде, за да ликвидира помазаността на самия Христос. Как? Като формулира Иса само като пророк, но не и като Син Божи. Това е юдейския удар върху християнството, което те нанесоха чрез исляма. Не син Божи, а само пророк, понеже Алла, е едно самозатворено цяло, той не може да има свои синове, той не може да бъде Отец. И двете вери са християноненавистни. И се карат помежду си да, ама по братовчедски, появили се отнякъде християнин и двамата братовчеди скачат срещу него. Митът за взаимного съжителство на верите бе дело на Теософското общество, които искаха в една Либерална църква да ги сберат всичките в мир и сговор и в обща молитва.
Относно ангелския сомн, те са служители и вестители, но твърде малко се знае за ангелското служение в човешката еволюция и затова представите за тях са меко казано илюзорни. Факт е, че най-съвършения ангел - Деница/ Луцифер, "падна", според юдео-християнските представи. Е, щом той падна, какво да говорим за останалите, които са йерархии под него.

преди 15 години 3 месеца #41749
В Брацигово си нямаме турска махала, турци и имами. Имаме си цигани, които всички са в разни християнски секти, но това е без значение, защото ние в България нямаме проблем със сектите. Нямаме проблем със Свидетели на Йехова, евангелисти, Църква на Сатаната и всякакви сатанински „учения”, последователи на Ал. Кроули, екстрасенси, шарлатани... Нямаме проблем! В България нямаме проблем и с дивите крадливи цигани. Имаме проблем със звука от софийската джамия и няколко богомолци в нея в петък. Проблем ни е исляма и тази информация за моя град няма абсолютно никакво значение, само ти казвам да знаеш. Не се засягай от иронията, не е насочена към теб, просто така изглеждат нещата в България.
Аз разбрах каква е твоята теория за възникването на исляма и какви, според теб, са последствията от това и в предишните ти постове. Чак сега обаче, разбрах какво точно не му харесваш на исляма – че не признават Иисус за син Божи. А точно това отклони християнството от истината. Хората днес така и не разбират, че Бог си е Бог, ангелите са си ангели (а не „духове достигнали на високо в Йерархията”), а хората – хора. Има ред в вселената и може много да ни се иска да обожествяваме хора (били те и пророци), да се мислим за богове, да принизяваме ангелите или да ги издигаме до божества, но истината е, че Божествения ред не е такъв. Който е против този ред е богоборец и може спокойно да иде в някоя масонска ложа. Масоните са тези, които мечтаят да разменят местата и смесят световете, и колко ли хора им помагат без да го знаят.
Както и да е, очевидно е, че няма да се разберем по тази тема. Няма да се обаждам повече по въпроса за исляма тук, че вече и за провокатор ме взеха.

преди 15 години 3 месеца #41750

merry писа: В Брацигово си нямаме турска махала, турци и имами. Имаме си цигани, които всички са в разни християнски секти, но това е без значение, защото ние в България нямаме проблем със сектите. Нямаме проблем със Свидетели на Йехова, евангелисти, Църква на Сатаната и всякакви сатанински „учения”, последователи на Ал. Кроули, екстрасенси, шарлатани... Нямаме проблем! В България нямаме проблем и с дивите крадливи цигани. Имаме проблем със звука от софийската джамия и няколко богомолци в нея в петък. Проблем ни е исляма и тази информация за моя град няма абсолютно никакво значение, само ти казвам да знаеш. Не се засягай от иронията, не е насочена към теб, просто така изглеждат нещата в България.
Аз разбрах каква е твоята теория за възникването на исляма и какви, според теб, са последствията от това и в предишните ти постове. Чак сега обаче, разбрах какво точно не му харесваш на исляма – че не признават Иисус за син Божи. А точно това отклони християнството от истината. Хората днес така и не разбират, че Бог си е Бог, ангелите са си ангели (а не „духове достигнали на високо в Йерархията”), а хората – хора. Има ред в вселената и може много да ни се иска да обожествяваме хора (били те и пророци), да се мислим за богове, да принизяваме ангелите или да ги издигаме до божества, но истината е, че Божествения ред не е такъв. Който е против този ред е богоборец и може спокойно да иде в някоя масонска ложа. Масоните са тези, които мечтаят да разменят местата и смесят световете, и колко ли хора им помагат без да го знаят.
Както и да е, очевидно е, че няма да се разберем по тази тема. Няма да се обаждам повече по въпроса за исляма тук, че вече и за провокатор ме взеха.

Тук не става въпрос за моя теория за възникване на нещо, а такива са реалностите. Това са причините за възникването на примитивния монотеизъм - исляма. В Брацигово е съвсем естествено да няма джагали. А това, че се циганизират си е също местен проблем. Циганите трябва да се гонят от местообитанията на българите, щото паразитират върху труда им. Всеки, етнос, който съжителства с българите, за да паразитира, трябва да се требе из корен. Толкова. А, че не си никаква християнка го разбрах от първия пост, с последния го потвърди. Най-вероятно си чистокръвна еврейка или джагалка. А се писа
"православна християнка", ама не признаваш Христос за Син Божи. Нема такъв православен;)))) Прилича ми на протестантизъм, висша екстра.
Ти с мене няма да се разбереш, защото си невежа. Човека не е човек, и е сътворен да не остане човек, един ден той трябва да бъде на върха на Световното Дърво, където дори не е стъпвал нито един алп/ангел, т.е. да бъде творец, заедно със своя Създател.
Исляма няма бъдеще, пророчеството - също. Така, че техните пророци, нямат никаква стойност в бъдещето, стойност има човекът-бог.
Затова в Откровението на Иоан, има един ред, подминаван дори от християните, които признавам си са много зле, по отношение собствената си вера, но там има един ред: "и ще видят лицето Му, а името Му ще бъде на челата им".

преди 15 години 3 месеца #41751

Ето тук, този ангел илюстрира състоянието на човечеството при юдаизма и исляма. Ангелът лети сред звездите и наближавайки Божията светлина, за да не изгори с единия чифт криле си закрива главата, с другия чифт - долните части, а сдругия чифт крила лети. Можем да кажем само, че е жалко - има три чифта крила, а ползва само единия. Затова в юдаизма и исляма се забулват, като в исляма забулването достигна връхната си точка, така, че те преживе от човека направиха една мумия.
Човека ще лети с всичките си, да кажем 7 крила, тъй като няма нужда се забулва от силата на Божията светлина.

преди 15 години 3 месеца #41752

Хората днес така и не разбират, че Бог си е Бог, ангелите са си ангели (а не „духове достигнали на високо в Йерархията”), а хората – хора. Има ред в вселената и може много да ни се иска да обожествяваме хора (били те и пророци), да се мислим за богове, да принизяваме ангелите или да ги издигаме до божества, но истината е, че Божествения ред не е такъв. Който е против този ред е богоборец и може спокойно да иде в някоя масонска ложа. Масоните са тези, които мечтаят да разменят местата и смесят световете, и колко ли хора им помагат без да го знаят.

Е, то по тая логика всички езичници ги постави наравно с масоните бе! Щото те божествен ред си има ама т'ва к'во общо има с боговете. Има по-висши и по-низши богове и т'ва е (някои наричат по-низшите богове духове, но това си е техно право (най-често шаманите)). Гледай к'ъв съм масон! Ни мъ е срам и богобореце мръсен, да провъзлгасявам ангели за богове! 8-) :hammer: :tooth: Направо обърнах света с нагоре краката! :tooth: 8-) :hammer:
Много се дразня на някви промити ристиянски оФчици! :hammer:

преди 15 години 3 месеца #41754
Избистрихме си позициите в последните постове. :-) И как да се раберем, като с теб сме от двете страни на огледалото. Криво огледало е твоето, и там всичко си е разбъркало местата, както ти казах вече. Уж изглежда същото, ама всичко е на обратно. И цитата от Откровението, който ми даваш също е огледален, но и да ти обясня няма да разбереш.
Никъде не съм казвала, че съм християнка – казах, че съм от християнско семейство. Уточних си произхода, а не религията. :aham: Нещо си се объркал. Остани си със здраве!

преди 15 години 3 месеца #41755
МЕРИ, чифут инструктиран,
свещените книги са писани в притчи, "за да гледат, но да не виждат".
Всички постулати и всички тайнства изпълнени от Иисус Христос - Сина Божи, единосъщностен с Господа Бог нашия Господар имат езотерично обяснение. Той е показал преди 2000 години, за какво трябва да се готвят хората след има-няма 2000 години. Какви възможности ще им се разкрият когато Земята навлезе в различни от йонните лъчения на съзвездието Риби, когато излезе от черната епоха Кали Юга. И за да постигне тези умения, наместо да бъде изгорен от прочистващите енергий на Водолея - Иисус Христос е разказал какви правила трябва да спазва човека, по земния си път, за да може духът му в душа да е пригоден за новите условия! Да продължи духът му своята еволюция в човек, а не да гние в Ада цяла вечност.

Можем да благодарим на разни автори, някои от които българи, че днес разкриват тайните на притчите пред нас:

Прочети "Астрология на Траките", която разказва как един известен нам Герой от Древността на име Херакъл или Хермес Трисмегист (Трижди Благословен) е станал от човек-Герой -> Син Божи. Няколко хилядолетия преди Иисус Христос!

Прочети "Махасамадхи - книга на Великото Освобождение", за да осъзнаеш същността на пребиваването си като човек в Самсара. Чувстващите същества са шест на брой: съществата от ада, гладни духове, животинското царство/растения/кристали, хората, полубогове, богове. Това е еволюцията на духа в Самсара. Ангелите са полубогове. Виж там за техните страдания...

Това е положението отвъд кривото огледало което те заслепява! Това е положението отвъд "Свещенните книги" които са вкарали в масова хипноза целия свят и са нарушили свещенното правило "Душа-душа да не поробва, дух-духа да не подвежда". То стои по-нависоко от Мойсеевите десет!

Прочети ги тези книги МЕРИ и бъди свободен от тъмните окови, които приковават душата ти да не полети към Бога - твоя Отец и Господар твой!

преди 15 години 3 месеца #41756
Хайде, МЕРИ, чифут инструктиран,
обясни се сега щом можеш - изясни на свой ред Божия ред - да се пробвам да те разбера. Цитирай ми литература - покажи ми източници. Или се изнижи като фусня, за да си проличи, че си провокатор.

Всички инструктирани искат конкретни доказателства и точни обяснения, но когато дойде ред те да ги дават се изнизват като фустня. Най интересното е, че щом се чуе изфустяването и спира да мирише лошо...

Куха работа. Кой казваше че инструктираните си личат по заучените фрази и прийоми, тоталната липса на чувство за хумор, дълбинната некометентност и тоталната невъзможност за вариации по темата. Ти ги показа всичките, благодаря.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.