Руските Колонизатори активираха своят проект Атака Финансиран от Овергаз
А вдигат врева, че са ги били палили килимчата. Главите требе да им се режат, не да им се палят килимите!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
==================
"Аз съм жител на с.Припек. Наистина селото страда много затова, че сме БЪЛГАРИ. Но в днешно време тези турци много взеха да си позволяват. Искам да ви дам един пример:Аз не уча в с.Припек ( уча в гр.Кърджали). Там наскоро в училището където уча имахме студентка по История и БЕЛ. Госпожицата се казваше "Фейме" ..... Как си преставяте вие учител на име Фейме да преподава българска история или пък да преподава БЪЛГАРСКИ ЕЗИК??? Хора, та тя неможеше да си каже името на Български. Ако не направим нещо ние БЪЛГАРИТЕ, не ми се мисли докъде ще стигне нашата държава. Може би ще се превърне в турция 2? Все пак вече имаме турски град - Джебел или да го нарека Истамбул 2 - както мн хора го наричат."
"На Кера Тамара, дъщеря на великия цар Иван Александър, велика госпожа, съпруга на великия амир Амурат [султан Мурад I (1362-1389)], която му бе отдадена заради българския род . . . вечна [й] памет . . .
На протокилийника Приязд и на войводата Балдьо, които бяха убити за вярата на своя господар (вероятно цар Иван Александър), вечна [им] памет . . .
На всички боляри, малки и големи, поборници и сътрудници на благоверието и приятели на светата и божествена църква на българското царство, вечна [им памет].
На Семир, Йончо, Добромир, Иваншо и на всички, които заедно с тях проявиха мъжество против безбожните турци и проляха кръвта си за православната християнска вяра, вечна [им памет].
На Арцо, Трошан, Ратен и неговия брат Карач, Потръц, Ханко, Стан, Михаил, Богдан, Шишман, Ботул, Радослав, Воисил, Константин, Годеслав, Чръноглав [вечна им памет]."
Добавки от ХIII и ХIV в., Синодик на цар Борил 1211 г.
С мнооого омраза сте изпълнени момчета и така нищо хубаво няма да постигнете. Минали сте май на тъмната страна. Кофти за вас.
"Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери!"
Колко християнско, колко духовно! Важното е, че не те е срам така да богухулстваш, другото е без значение. Ти говориш за божествените сили... бла-бла... и това не ти пречи да псуваш в божие име (колкото и странно да звучи това, ти някакси го правиш). И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!
Данчо, едно уточнение:Йордан_13 писа: ...Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери! Не е в тона на дискусията, ама ми дойде на езика.
Не могат да се римуват думи с един и същ корен. Все едно да се римува полковник с подполковник ("Пълен речник на римите в българският език", Атанас Мочуров-Сломер)
Предлагам следната корекция:
Пък на чифутът Мери, гъз да цепят кожодери.
Въртиш се като пръдня в гащи, мършо!merry писа: "А вдигат врева, че са ги били палили килимчата. Главите требе да им се режат, не да им се палят килимите!"
С мнооого омраза сте изпълнени момчета и така нищо хубаво няма да постигнете. Минали сте май на тъмната страна. Кофти за вас.
"Пък на чифутът Мери, Господ с хуй да му отмери!"
Колко християнско, колко духовно! Важното е, че не те е срам така да богухулстваш, другото е без значение. Ти говориш за божествените сили... бла-бла... и това не ти пречи да псуваш в божие име (колкото и странно да звучи това, ти някакси го правиш). И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!
Нали знаеш хубавата българска поговорка
"Каквото повикало такова се обадило"
Чувал си я ама не я помниш щото си безроден скот.
Ти ли с твоето невежество, с твоя помиарски нрав ще съдиш и ще оценяваш стойността на репликите - кое било духовно, кое било божествено. Ти си продал и вера и нация и раса за един уй отзад да те пере! Наместо да си заметаш камшиците и да зачезваш... Какво? Надяваш се че като пишеш глупости ще събудиш толерастки настроения във форума ли? Сред Българите вече няма толерасти! Обществото е разделено на помиари и Българи! Въпрос на време е кога ще захвърчат глави. Малко време ви остана, чу ли! По-добре се метай на бързия за анадолско още днес.
Не че съм адвокат на Йордан, нито пък имам намерение да му бъда такъв, но и аз като по-циничен човек понякога се засегнах. Това, че крайните времена изискват крайни методи и взимане на крайни решения не би трябвало да бъде проблем. Тука никой не се е назовавал като ристиенин, а ти си единствента дето постоянно споменава ристиенските оФчи ценности. Омразата трябва да съществува и да я има, особенно когато е справедлива и насочена в правилната посока. Справедливият гняв не е гняв!И ние, разбира се, не бива да се съмняваме заради това ти изказване, в твоята духовна извисеност. Ти си си духовен човек, който някакси успява, успоредно с това, да е изпълнен с негативни чувства към всичко и всички. Не е лесна твоята!
Т'ва е все едно да заколят майка ти или баща ти и ти да седнеш да се молиш на господ да го накаже и с гръм да го порази. Тогава господ е в твоите ръце - отиваш и режеш главата на боклука-убиец. Това е справедлива омраза със справедливо възмездие!
news.ibox.bg/material/id_1385431827/fpage_3/#clist
Както имаше тук една тема преди време "Искаш ЕС, получаваш Фес". Напълно излиза, че е така.
Най-накрая Османската империя достигна до Северозападните части на Европа.
Европа - плурализъм, демокрация, интеграция, като резултат - ФЕСИЛИЗАЦИЯ!
Това нещо мисюлман-демократическо е ОКСИМОРОН. И понеже още като се явиха тия Юзеирови, наще учени фесове не успяха да им го обяснят крайно, а ония в Белгия не им дреме - е на ти сега следващ етап.Йордан_13 писа: Белгия регистрира партията на братя Юзеирови
news.ibox.bg/material/id_1385431827/fpage_3/#clist
Както имаше тук една тема преди време "Искаш ЕС, получаваш Фес". Напълно излиза, че е така.
Най-накрая Османската империя достигна до Северозападните части на Европа.
Европа - плурализъм, демокрация, интеграция, като резултат - ФЕСИЛИЗАЦИЯ!
Мислюлманската религия не предполага плурализъм в мненията и поведенията на хората, не предполага дори мнозинство и малцинство и примерно диктат на едното над другото. Мислиманската религия се проявява в светския живот чрез Шериата. Там няма еди коя си социална група иска това еди коя си партия иска друго - оп промяна в законодателството! Там си има Шериат! Затова не може да се прави паралел с християн-демокрация. Щото християнските ценности могат да залегнат в демократичното устройство на държавата. Докато мислиманските ценности залегнали в шериата са дори противоположни на демократичното устройство на държавата. И сега ми е много интересно как Юзеирови ще съчетаят демокрация с Шериат!
Ама искам първо да попитам нашите гениални историци, политолози, социолози, теолози и тям подобни фесове:
ЗАЩО БЕ БУНАЦИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСНЕТЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК?
ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ЧЕ АЗ ШОШОМИГАТА СЪМ ПО-ОБРАЗОВАН ОТ ВАС?
ТЪПУГЕРИ МАЗНИ!
Да знаете, че шериатизацията на Еуропа ще лежи на вашата съвест, понеже вие първи не съумяхте на насочите процеса в задънена улица.
Докато турцизацията на България лежи на съвестта на целия народ, че ни мързи да станем и да тръгнем!
А бе тъпунгери? Сега какво ше говорите по телевизора? Че шериата е демократичен закон ли? Ама че псувни ми идват!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.