Краят на времената
================================================
То и преди е изгрявало от Запад. И е "сменяло" посоката на изгрева и залеза. Затова някои "слънчеви дискове" на наши светилища са ориентирани на Запад.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А бре хора що не четете.Аз прочетох -в безтегловност.Кога земята ще изпадне в безтегловност.МИ според мене ако вибрациите и паднат под определен минимум ма за жалост на някои не само че не пада ами се дигат и то здраво.Какво следва?
Живи и здрави.
От един друг сайт ми попадна едно клипче по темата:
Ю туб
Интересно е - вижтв го.
За природните таланти искам да кажа само едно:
Ако сте забелязали всички учени работят с тези ,предположения,доказани"научни"факти и т.н. и това всичкото означава незнание.
Което прикриват зад учени изрази неразбираеми за неучените.Всички технологии са разгадани чрез лаборатории от човека и живинките около нас и викат ЕВРИКА.А колко живот са унищожили докато стигнат до откритието??? МЪлчат крият и казват че науката изисквала жертви но не от тях а човечеството.
Живи и здрави.
Мисля, че и Елтимир в материала си " Гърчове" го е изразил ясно;
Каквото има да става, не може да бъде променено. Някои държави са на път са изчезнат и който има капка мозък ще се маха оттам. Япония обаче би трябвало да е наш естествен съюзник. Йордан бе развил преди време тази тема;Предупредиха ги. Предупредените не чуха предупреждението. Днес е поредната вълна, ще има и следващи.
Принцът и принцесата на Япония, ще посетят Източните Родопи
От няколко държави очакваме подкрепа за Саракта и пълно противопоставяне на опитите за унищожение на България. Засега частично имаме само от Казахстан. Ако имат чувство за самосъхранение ще го направят. Ако не разбират от тези предупреждения, да продължават да си подкрепят геноцидните режими, инсталирани в България. Тяхна си работа.
My WebpageДостигналата до Земята магнитна буря, причинена от изригвания на Слънцето, и приближаването на Луната до планетата ни може да са допринесли за опустошителния трус в Япония, твърдят руски учени, цитирани от НТВ.
Те смятат, че магнитната буря може да повлияе по някакъв начин на процеси в земната мантия, макар да не са сигурни точно как.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.