Краят на времената

преди 16 години 4 седмици #39505
За България нищо особено. Датата е условна, защото е повече от ясно, че смяната на епохите няма да настъпи за една нощ. Дотогава обаче ще знаем, ще я има ли въобще държавата България. След това никой не може да ни каже какво ни чака, дори служителите на Йехова. Освен че е е българската нова 6781 година, тази дата е и края на 13-ия бактун по майския календар. Повече бях писал ТУК

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 4 седмици #39508

anti666 писа: Още от създаването му за унищожението са работили много сили. Не само на държавна служба, но и всеки, който по някаква причина решава, че е низвергнат и си го поставя като самоцел. Тези поредни закани с познатия рефрен

Сега моята задача е както го създадох, така да му помогна да умре по-бързо

идват от самия Елтимир, така че чак евреи го похвалиха за това.

Елтимире хубаво, че вече не си там. Доста злоба се е насъбрала в заблудените душици на админите и част оT потребителите.

pukkod (03.08.2010 23:03)
Срещу сайта с действия или бездействия се изреждаха и агенти, и модератори и админи, а той си остава. И е жизнено важно да се запази, поне до еднажден на 2013г. След това или ще се саморазтурим поради пълно обезсмисляне на казаното дотук или ще променим формата си (може и заради липса на интернет :aura: ). Остават няколко години дотогава и нито има време, нито кой да направи по-добра алтернатива от това Движение.

Хе, дали го е създал той, може да се поспори, като се има впредвид връзките на въпросната личност с много съмнителни кръгове от орбитата на Поли Пантев и сие, връзките му с Радев (ГРУ) и личности от нашето ДС. Една много богата палитра от кримиконтингент и служби.
Онзи сайт, умря. Не помните ли? На него му бе спряно кранчето. След редица перипетии и борби, възкръсна нещо съвсем друго, но не онзи сайт.

Този сайт е за смелите и дръзките, за тези, които ще се борят, без да осребряват борбата си. Малко са такива хора. А осребряването не е само в материалното положение. Някои хора не мечтаят за рязко подобряване на материалното им положение, те мечтаят за нещо повече - СЛАВА. Трябва да разберете, че такива хора, знаят много добре, че "Славата" създава след това и едно стабилно материално положение, т.е. те не търсят евтиното, търсят онова, което ще им даде обществен престиж и което е повече от парите.
Затова е достатъчно един евреин да им почетка егото и те да го направят свой модератор, с което извършват поредното национално предателство, което не учудва никого вече и само потвърждава колко сме били прави.
Така, че тези хора разрушиха Традицията. Сега вече разрушена, ще се наложи малко да я усъвършенстваме така, че да не се допуска възможността в нея да се парадира борба, чиято крайна цел е осребрявабето чрез слава или чрез добро материално положение.

преди 16 години 4 седмици #39511

Йордан_13 писа: Затова е достатъчно един евреин да им почетка егото и те да го направят свой модератор, с което извършват поредното национално предателство, което не учудва никого вече и само потвърждава колко сме били прави.

Данчо, правя предложение да не наричаме повече евреите така. Преди време във някакъв форум Гриша Петела ги нарече ЧЕВРЕИ. Близко до евреи, но с едно Ч отпред. И без това Чевреи е аналогично на Червеи.

А червеите от типа на метили , чревни глисти и тении са си паразити, точно както евреите.

Затова предлагам от тук нататък на евреите да им се вика Чевреи.

В началото докато се свикне е неудобно, но повярвай ми - после съвсем естествено нарицанието си идва на място.

:clap:

преди 16 години 4 седмици #39516
"Елтимире хубаво, че вече не си там. Доста злоба се е насъбрала в заблудените душици на админите и част оt потребителите."

Пользователь:
pukkod [ Рядовой ]
Поощрения:
Репутация (0)
eef faaw [ Мужчина ]

Модератори

Хайде да видим въпросния незлоблив евреин колко е незлоблив като става дума за гойски закачки към негови сънародници. Осакатили днес след неправилно изпреварване момче и момиче на 20 години. Коментарите са в
Нюз.бг

pukkod | 06.08.2010 14:44
леончо, луи 14 и мургавия гей абе глистосери прости за много забавни ли се мислите. Пожелавам ви от все сърце децата ви да бъдат блъснати от тир и да им разпръсне прокажените черва по пътя за радост на животните!

:out:

преди 16 години 4 седмици #39517
Много сполучливо - чевреи. Гришата ги ръси точно на мястото им.

5 pukkod (15.03.2010 18:34) [Материал]
Елтимире относно твърдението ми по-доу, че от тея само Филип Димитров е еврейн (Соломон Паси също, даже бях приятел със синът му) защото съм член на еврейската общност в България и имам приятели там, които имат достъп до официалното преброяване на евреите в страната ни и повечето политици, които си изброил не са такива (поне на хартия де) Сега вярно е, че Хитлер е служил на шепа олигарски (повечето от които евреи) и е избил доста евреи (цифрата 6 милиона е малко надута, но пак не са малко) за да може после да има повод да се създаде държавата Израел и респективно Германия да изплаща обещетения на оцелелите и техните роднини, което адски ме дразни. А иначе за тея дето са се оженили за еврейки със сигурност не мога да ги виня. Аз и расист да бях, пак бих се оженил за евреики като Ести Гинзбург и Бар Рафаели

преди 16 години 4 седмици #39519

anti666 писа: За България нищо особено. Датата е условна, защото е повече от ясно, че смяната на епохите няма да настъпи за една нощ. Дотогава обаче ще знаем, ще я има ли въобще държавата България. След това никой не може да ни каже какво ни чака, дори служителите на Йехова. Освен че е е българската нова 6781 година, тази дата е и края на 13-ия бактун по майския календар. Повече бях писал ТУК

В предни постове посочвахте 2064г., като края на 1200 годишното проклятие. Бях чел за предсказание на Ванга, че 2066г. българите ще станат духовни лидери на човечеството. Съвпадения какво да ги правиш.

преди 16 години 3 седмици #39521
Аз съм въпросния субект, за когото става дума в тази дискусия. Пиша само за да изкажа своята версия по въпроса, пък после ме банвайте ако
щете. Та първо относно сайта ви - въобще не ме интересува дали ще се закрива или не. Пропагандирайте си най-спокойно - не пречите на никой. Второ относно Елтимир - хора не се познавам лично с този човек. Просто му чета блога, защото ми е интересен и не спестява истина за никой. И не съм бил агент на ДС нито на Мосад, ЦРУ, ми-6 и там още разни други дет се сетите. Трето относно коментарите в нюз-а. Просто се издразних, че жорп и още няколко души се изгавриха със смъртта на момиче, което нищо лошо не е направило и не е виновно за тяхното положение. Пък не веднъж съм виждал в нюза как някои от вас хранат потребители не тяхното мнение, а пък ако направат шегичка с България направо вече ги считате за най-големите изменници, подчовеци и т.н. Айде лека вечер.
П.П Елтимир ме направи модератор за да мога да публикувам новини, ако него го няма, а не за да извърши национално предатеслтво (facepalm). Пък и повишението стана преди да спомена вашето движение.
И една добавка:
През 80-те години, когато Маргарет Тачър беше на официално посещение в Израел, я попитаха защо в Англия проявите на антисемитизъм са значително по-малко от което и да е друго място по света, а желязната лейди отговори така: “Просто ние британците сме достатъчно горди, че да не поставяме друга националност над себе си.” Изводите оставям сами да си ги вадите.

преди 16 години 3 седмици #39523
Tи що пишеш с друг профил, нали беше регистриран и преди или си баннат? Тогава беше заел позата на кротък и незлоблив участник, възмутен от лошите "антисемити" тук. Играта ни е ясна, целта тоже. :hammer:
Ся, не знам какви ги дървиш в сайта на Елтимир - ваша си работа там. Надявам се само като модератор да не ти е дал достъп до айпитата на участниците там. По очевидни причини. Тук трябва да ти е ясно, че няма да се задържиш дълго. Не че нещо лично, просто заради принципа. А и се представяш за 17-годишно лапе, макар да си много в час за възрастта си.

Там какво е казала Тачър нас малко ни интересува. Когато в Израел видя външен министър етнически арабин, който да кани още 4 млн сънародници да се заселят в Богобория, тогава може и да ви повярваме.

Иначе моделът на Саракта ще си е същия като този, който прилагате в Тел-Авив. На висши управленски позиции само етнически българи по дух и кръв. И ще се постараем да създадем много нездравословна почва за паразитиране, без значение дали тоя е еврей, българин или мангал. С разликата, че ако е наш, роден паразит ще требе да си го превъзпитаваме с мноого трудо-дни. А ако е чужд - директно навън, в големия лош свят, който може и да не е същия като сега. Нещата са елементарни и ако се съобразяваш с това простичко правило този модел ще ти хареса.

преди 16 години 3 седмици #39524
И още нещо, понеже спомена че си приятел със сина на онзи, който кани да си правят Еврията тук. Пак нищо лично, същото отношение щяхме да имаме ако не беше евреин, а турчин, патагонец или ескимос. Защото, за да каниш някой на гости, трябва да си стопанин на тоя дом. А той не е питал българския народ трябва ли му 4 млн заселници (без значение откъде). Да не говорим, че самите сефаради са дошли тук доста след турските окупатори. Даже Доган не си е позволявал такава наглост.
Един друг пък международен трафикант, чьорни задето го изгониха с шутове от България чак обяви белазгийския ни древен град Овеч за протоеврейска столица. По безочие това може да се сравнява все едно ние да обявим Цион за протобългарска планина. Даже и филм да направим.

И понеже темата е за друго и се отклонихме доста, пак си повтарям съвета. За да си спести скитащото племе излишни разходи ако бъде холокостирано в Близкия изток, както му се канят. Изберете си друго място за Еврия, не тук!Тръгнете ли насам, това ще ви е фаталния край. И нас няма да ни има, но ще заминем заедно с нашествениците си и с тези които гледат невъзмутимо отстрани. Подобен концлагер като Палестина няма да стане. Не се подвеждайте по простия народ, че можете като бедуините преди 100 години да го измамите.
Вашите семитски братчеди там също са били нашественици, както и в Египет. Но тук е нашата древна Прародина и това е огромната разлика. И сред общия упадък дори стотина българина да са останали, носещи древния свещен Дух, може да се окажат достатъчно да отворят пандората. И ще стане така, че всичко по тази земя ще бъде враждебно към вас. От природата до климата. Който е гледал "Аватар" се сеща за какво говоря. Филма не е направен случайно, дори и самите им прически.

преди 16 години 3 седмици #39529
анти не нямам достъп до IP-тата в блога. А и да имах щеше да ми е все тая. Знам, че ще няма да се задържа тук (а и не искам). Нямам мищо против относно моделът на Саракта, защото колкото и да не ти се вярва и аз сърбам попарата на тези които управляват. Относно приятелството ми със сина на Паси. Той просто беше в моето даскало и там се сприятелихме. Да не мислиш че вхъв втори-трети клас съм разбирал от политика. А и откакто през 2005, ако не се лъжа се отписа от даскалото, не съм се виждал или чувал с него. Даже и да се срещнем на улицата, не вярвам да се познаем. А пък, че баща му е чешит и гнусна хамериканска подлога въобще не го отричам. Относно това, дали тук ще стане Еврия - да ще стане - само в развинтените ви фантазий. Давам ти прост пример - випуска на сестра ми завърши миналата година. Познавам се с повечето и съученици, които имат евреиски произход. Като ги поразпитах дали смятат да останат тук след като завършат 17 от общо 23 души (всичките евреи) ми казаха, че след като завършат ще си бият шута от тук (повечето вече са го направили). В моя клас е горе-долу същата работа. Повечето израелци не са толкова луди да дойдат да живеят тук с нашия стандарт на живот, беззаконие, бойкомунизъм и всичко останало. Така че спете спокойно - няма израелците да емигрират тук. Айде със здраве

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.