Кърджалихабер http://www.kircaalihaber.com/forum/
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Мартине, помоли Ангел да ти прати писмото ми на лични.PARADOX писа: По-принцип един бурен се изкоренява, а не се полива, тори и прекопава...!!! Признавам, че де-факто нещата не могат да стоят така, но не става и само с добронамерен монолог от наша страна...
Там ще разбереш отговорите на много "защо"
Пламене, ако за себе си виждаш смисъл...!!! Ако тази борба чустваш, че трябва да я водиш..!!! Води я, без да даваш обяснения на никой..!!! Може пък това да е твоята пътека...?!!! За мен си е загуба на време и енергия..!! Съжелявам...Пламен Пасков писа:
Мартине, помоли Ангел да ти прати писмото ми на лични.PARADOX писа: По-принцип един бурен се изкоренява, а не се полива, тори и прекопава...!!! Признавам, че де-факто нещата не могат да стоят така, но не става и само с добронамерен монолог от наша страна...
Там ще разбереш отговорите на много "защо"
П.П. Прочетох и съм съгласен на 100% с това което си написал, но според мен е по-важно, на първо място да се борим за душите на Българите с Българско самосъзнание и КРЪВ (не само в границите на съвременна България), а после да убеждаваме всички останали, че черното е бяло и обратното...!!! Сега в света на духа (Астрала) е война, а на война първо се спасява най-читавото..!! Това не означава, че Българо-мохамеданите са челяд - второ качество...!!! Просто за да спасиш някого, той трябва да иска да бъде спасен..!!! Няма време за убеждение и диалози, защото се топим като лански сняг на припек...!! Тези които имат ум, и кръвта им е читава сами намират пътя..!! Информация, колкото щеш...!!! Отец Боян Саръев от Кърджали, нямаше да покръсти над 30 000 Българо-мохамедани, ако не беше така... Все повече от тях започват да почитат и християнските празници, като дори ходят и на църква...!!! Ето с тези хора трябва да работим, и от там трябва да продължим...!!! За мен душата, или мнението на един фанатизиран фес, не е по-ценно от душите (мненията) на двайсет Българо-мохамедани, пробудили Българското в себе си... Помисли върху това...
Ден Грее
Тогава аз бях там, на софийските площади. Обвиниха ни във всички възможни грехове. За мое огромно съжаление виждам как нашите опасения не само се сбъднаха, но реалността надмина и най-големите ни кошмари. Сега казвам: ДПС се готви да удави България в кръв. По примера на една друга терористична организация - Армията за освобождение на Косово. Не ги ли спрем сега, днес, утре ще ни се наложи да прескачаме трупове, за да се приберем вкъщи. Ако между тези трупове не е и нашият, разбира се.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Сн.: БГНЕС Фото галерия
Луд кон нахапа башибозук
02 юни 2008 / News.dir.bg
Участник във възстановката на една от последните битки на четата на Таньо войвода пострада от разлудувал се кон в местността Припека край поповското село Светлен.
Пострадалият е от местните жители, които обичайно са ангажирани в представленията, съобщи БГНЕС.
Облеченият като башибозук селянин забелязал, че два от конете са се заиграли и тръгнал да ги укроти, но с това предизвикал гнева им. Според лекарите, извикани след инцидента, няма опасност за живота на мъжа, но раната от ухапването в областта на гениталиите му е сериозна. Той е откаран в болница, където ще му бъде оказана медицинска помощ.
Походниците, сред които има много ученици от Търговище, Тутракан, Русе, Разград, вероятно ще продължат към местността Керчан баир, където в боя пада и Таньо войвода. Героят е един от стоте сливенски войводи. Той стъпва на брега на Тутракан по същото време, когато Ботев и неговите четници са на Козлодуй.
Всяка година в дните преди 2 юни делото му се отбелязва с различни прояви в областта.
dnes.dir.bg/2008/06/02/news3063417.html#sepultura
Четете и коментарите: ..."Стъни (02.06.2008 г. | 14:30ч.)
Раната от ухапването в областта на гениталиите му е сериозна. Българино, събуди се. Даже конете в тази скапана държава разбраха, че башибозуците са опасни за народа и посягат да ги кастрират. Този кон трябва да бъде заведен в Народното събрание та да им изпохапе гениталите там."...
Елемаг обаче се регна като огнен и остана последната съпротива и изразител на българската гледна точка в това етнически изчистено от българи място.
Вижте тук: www.kircaalihaber.com/forum/index.php
тема: СИГНАЛИ ЗА НАРУШЕНИЯ НА ПРАВИЛАТА
тема: Емигрантските вълни на мюслюманите в Б-я
...как достойният българин Елемаг, историк, дава отговор на опитите за манипулации и разпространяване на лъжи и двойни стандарти от ДПС спикерите, наречени от него "тримата от запаса".
Основното, което са в състояние да му противопоставят, е "Вай, админ, що не го баннеш и тоя!"
Огнен обаче държи огневата точка и ги пердаши за закуска, обяд и вечеря като малки деца...
Нямат аргументи момчетата, а се опитват пропаганда да правят
Само така, бой по кухите кратунки!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.