Кърджалихабер http://www.kircaalihaber.com/forum/
Това е аватара на един изпечен турски терорист, представящ се за интелектуалец, но живеещ в Канада. Какво ли прави там резака? Ника му е Тео, демек Бог, вероятно има впредвид Аллах, но му е стидно да го вземе тов аиме за ник, щото явно неговите резаци, ще му се карат, че се прави на Аллах.
Да обърнем внимание на този аватар. На него ясно се вижда как турското знаме с ясно изразен полумесец бавно, но сигурно поглъща Българското. Аватара е направен така, че турския полумесец напълно поглъща Българския Лев и нашето знаме няма своя ясно изразен герб!
Човек би си помислил, че резака мечтае за дуалистична държава или за автономия, правейки си такъв аватар, но не, той иска пълното унищожение на България!
И в двата случая, решението е едно - зелката и горната и долната на резака, на прасетата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
То ест, това формално не е общинска собственност и не е официална медия.
Няма значение, частна или не, още по-лошо, частна фирма финансира терористична страница. С какво ли се занимава тази фирма и кой стои зад нея?Пламен Пасков писа: Този форум е частна собственност, както и сайта на фирма Сени.
То ест, това формално не е общинска собственност и не е официална медия.
Но от над 50 постинга оставиха 40.
Подстриганите ги видяхте тук.
Там има няколко интересни теми:
Мюсюлманите искат нова джамия
КАК БАГЕРИТЕ СРИНАХА 500 КЪЩИ В КВ. ХИСАРЯ
Е,що? Сигур ги е страх да не ги хакне някой? Аз мисля, че трябва да бъдат хакнати и това е. Този диалог е безмислен. Тия типове искат само да строят джамии, изживяват се, като владетели на тая земя, искат възстановяване на гробища, паметници, къщи и какво ли още не, т.е. на Османската империя.Пламен Пасков писа: Свалиха ми бана.
Аз пак призовавам - един националноотговорен български хакер да бастиса тоя сайт.
Според мене, това негово дело - бастисването на резашкия сайт, ще е все едно, че е построил черква или съхранил древно българско светилище.
Като не му хареса на Доган, и го спират
Това е добре. Спомням си, един епизод от "Записките по българските въстания", как при празнуването на един Великден, една туркиня изля боклук върху процесията към църквата и младия българин скочи срещу резаците, пък чорбаджията го ступа и го вкара отново в строя. А турското заптието се радваше на това и викаше: "Гледай ги бе, гледай ги, бе, сами се оправят". Нека видят как е било и че колелото на историята се завърта и всичко сторено, десетократно се връща.Пламен Пасков писа: те сами си дърпат шалтерите.
Като не му хареса на Доган, и го спират
Пасков,докато преглеждах темата в главата ми се въртеше един единствен въпрос:Какво те кара да отделяш "време" на турския форум и кой е градивния елемент свързан с това "време" за нашата идея?Пламен Пасков писа: Свалиха ми бана.
Отговора е на ЛС.iss писа: Пасков,докато преглеждах темата в главата ми се въртеше един единствен въпрос:Какво те кара да отделяш "време" на турския форум и кой е градивния елемент свързан с това "време" за нашата идея?
Който желае, мога да му отговоря.
По същия начин. Пишете ми на ЛС или пишете на iss за отговора.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.