Сметка за набиране на средства за сайта.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Досега в историята на Движението, освен един кръчмар на който му излязоха криви сметките, никой не е поискал пари обратно.
В случая е ясно, че те са ни изпратени безкористно, но при излишък от 400 лв, ако са отделени от залъка, няма проблем да ги върнем. Иначе, ако никой не си ги поиска ще останат в сметката до следващия декември. Те са пратени за сайта, а не за нещо друго.
И аз мисля, че всеки, който е отделил пари и ги е пратил го е направил, защото е имал две ризи, може и да са скъсани ризи, но са две. То вече като са изпратени е въпрос на чест и много малка е вероятността някой да напише- "ами добре върнете ми парите". Много съм щастлива от факта, че толкова бързо се събраха пари на фона на цялата бедност, това на мен лично ми говори много и има един скрит подтекст, който трябва да обнадежди всички ни.anti666 писа: Нека го решат хората, изпратили парите, най-вече към тях е отправено запитването на Георги. Да му пишат и каквото решат, тяхно право е. Това, което предлага Йордан е най-логичното, но и няма смисъл да плащаме за 2 години напред, щото не се знае нищо. Може пък въобще тогава да няма интернет или да го базираме безплатно на държавен сървър
Досега в историята на Движението, освен един кръчмар на който му излязоха криви сметките, никой не е поискал пари обратно.
В случая е ясно, че те са ни изпратени безкористно, но при излишък от 400 лв, ако са отделени от залъка, няма проблем да ги върнем. Иначе, ако никой не си ги поиска ще останат в сметката до следващия декември. Те са пратени за сайта, а не за нещо друго.
Все пак ако някой реши, нека да пише на Георги на лично съобщение и да му бъдат върнати парите, това по никакъв начин няма да омаловажи жеста или жертвата, която е направил.
Моето мнение е, нека да се плати хоста за 1 година, да платим и домейна също за 1 година, а останалите пари да си стоят в сметката. До година може и да няма интернет, но ако има ние пак ще си пишем в тази тема и ще трябва да събираме пари. Ако междувременно се вземе решение тези пари, които останат да бъдат инвестирани в нещо друго, което е важно/ издаване на малки книжки и т.н./ -ще го направим, а ако не, просто ще имаме едно минимално спокойствие за следващото плащане на хоста.
Да, и азъ мисля същото. Споредъ менъ което е излишъкъ за малки книжки е добре да послужатъ средствата. Иска ми се на хартиенъ носителъ да са и книгите на Елтимиръ, но... мечта.
Да, Ванина и аз бих се радвал да издадем книга . Преди години няколко пъти говорихме с Анти каква да бъде тази книга. И стигнахме до становището да бъде нещо като кратък алманах-извлек от този сайт - От книгите на Елтимир, материалите на сайта, преразказ на избрани части от форума. И най вече централно място да се отдели , че имаме идея за бъдещо държавно устройство на страната ни . И да бъде описна структурата на Саракта - държавата на Духа, по образ и подобие на Божието царство. И да се покаже, че Саракта не е някаква утопична измислица от сорта на марксизма-ленинизма или демокрацията, а нещо което е работилио хиляди години по нашите земи, нещо което е добре и целенасочено забравено и скрито от враговете ни. Тези които са треперили от нашата справедлива сила, опълчваща се на Злото, например Атила бичът божи.Ванина писа: Да, и азъ мисля същото. Споредъ менъ което е излишъкъ за малки книжки е добре да послужатъ средствата. Иска ми се на хартиенъ носителъ да са и книгите на Елтимиръ, но... мечта.
Сайта е с огромно количество материали и не може човек попаднал тук бързо да намери най-цените неща, ровене трябва. Аз самия не всичко съм успял да прочета с времето. Предполагам, че и при вас е така. Затова предлагам подбран извлек на безценото за да се прочита бързо и без лутане.
Да бъде нещо като ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА, но вместо СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА би могло да бъде СЛАВНО-БЪЛГАРСКА.
Да е книга с малко страници, не повече от 100. За да е евтина за нас и за да се чете бързо без да натоварва с излишни подробности читателя. Да даде жалоните и формулата и Светлината за бъдещото държавно устройство . А читателя ако е узрял за тези неща, ще намери каквото му липсва като знание. А на който нищо не му липсва - няма начин да търси каквото и да е.
Целта да бъде : да се заговори още повече "за тези неща" и да стане прелома , който да детонира обществото и то да поиска своето. А когато мнозинството иска - няма сила дето да устиска с времето.
Въпросът с финансирането на такава книга спред мен за сега НЕ СТОИ ПРЕД НАС. Понеже не можем да си го позволим. Една книжка с такъв размер преди 7 години (Завръщането на Тангра) на най евтината хартия струваше към 500 лева за минимум 500 бройки. Това само за печатницата без другите разправии. Сега сигурно ще е двойно и тройно.
И затова на първо време нека се оформи Идеята и да заживее .... и както пише на логото "Една Идея не може да бъде унищожена."
Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 13.12.2013, 12:06
Освен за такъв тип литература, мисля, че трябва да помислим и за детска/и книжка/и с рисунки, картинки и т.н., която да разказва на децата за Тенгрианството.
Колкото до средствата, също съм на мнение, че няма да се наложи да се връщат - всеки за себе си е преценил. Аз все още не съм изпратил, но мисля тази седмица да го направя (без значение, че са събрани).
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.