Сметка за набиране на средства за сайта.

преди 15 години 11 месеца #39929

Моля за сега да не се пращат нови средства, щото сумата надхвърли нужното. Излишъка остава за догодина по същото време.

Този излишък ще се поувеличи още малко, защото и аз все още не съм участвал за подновяването тази година. А догодина си е за догодина. :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 7 месеца #40886
Домейна е платен днес.

преди 15 години 1 седмица #42510
Наближава отново времето, когато трябва да подновим абонамента, за да го има сайта. Той изтича към средата на септември. Цената на хостинга в Казахстан за пакета, който използваме е 50 700 тенге.
space.kz/service/hosting/virtual/

По-горе Георги е дал сметката, този път в US долари, за да ни е по-удобно да ги преведем на хостинг компанията в Алма-ата. По сегашния обменен курс идва около 347 долара или 480 лева. Сметката в момента е на нула.

Ако все пак някой има желание и интерес този сайт да съществува - имаме още няколко седмици да съберем парите и ги преведем нататък. Дори и 10-20 лева ще са от помощ. Сметката е дадена по-горе, ако някой предпочита в левове или евро - да пише направо на админа или на Георги_НЗ

Лично аз бих искал да имаме действащ сайт до Еднажден следващата година като координационен център на Движение "Воини на Тангра" във връзка с наближаващите събития. Не само е единствения медиен излаз на Движението, но и единствен сайт в България относно старата ни Вяра - Тенгрианството. Като допълнение притежаваме най-богатия и систематизиран снимков архив от всичките ни древни светилища.

Най-важното е, че сме и единствените, които предлагаме и знаем какво трябва да бъде направено, за да я има България в бъдеще. Вплитайки държавообразуващите знания на Тенгрианството в съвремието. В единствена възможна алтернатива, наречена Саракт - национална държава на Духа. Нещата се прости, има Саракт - има България. Има република - няма България. Според повелите на Ротшилд това древно име трябва да изчезне като понятие след 19 години. И администрацията Му тук работи усилено по въпроса.

Каквото трябва е казано, предъвкано и обяснено вече. Ако смятате, че няма смисъл и искате децата ви да живеят като роби без държава в кошмарния глобален НСР - Небето да ни е на помощ на всички нас!

Ако не съберем сумата, сайта го плащаме с каквото разполагаме за колкото време стигне. След това няма да има подканяния по тая тема. Архивираме го и чакаме докато хоста го свали от сървъра си поради незаплащане.

Ден Грее!

преди 15 години 1 седмица #42517
Понеже в Казахстан работят с долари - открих единствено за целта доларова сметка. Който внася левове, ще му ги обърнат по курса за деня в долари.
Предния път сметката беша е лева в ДСК банка, която почна да смуче месечни такси. След набирането на сумата ( нужната сума беше надвишена ) аз я обърнах по курса за деня и платих хоста. Останалите десетина лева след няколко месеца бяха откраднати от банката ( понеже аз не си спомням да съм се договарял с нея да ми взима от сметката без мое съгласие!!!). и като свършиха левовете онези наглеци ми пратиха писмо, че им дължа пари....

Върховна наглост - още не съм им отговорил писменно, но скоро ще го направя в изконно "БЪЛГАРСКИ" стил!

Сегашната сметка е в друга банка ( ЦКБ ) , която ми заяви, че не взима такси по сметката. Дано да си изпълни обещанието.
Но важното е да платим хоста и тази година, па догодина - каквото сабя покаже. (ХОСТ - услугата по помещаването на гигабайтите на сайта на техния сървър, снимки, форум, програми ; ДОМЕЙН - името на сайта, което се написва в бараузера за да се зареди ( www.voininatangra.org ), за което също се плаща за да е наше, а не на някой друг. За Домейна съм платил до по-догодина януари 2013та. Щото сумата е малка ) :aham:

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.8.2011, 22:47

преди 14 години 11 месеца #42637
Имаме ли някакви постъпления към днешна дата или да считаме, че няма интерес този сайт да съществува. В последното съм сигурен, че много хора и нехора го искат :hammer:

преди 14 години 11 месеца #42638
Има, има.
Но колко точно - като отворят банките на седми ще проверя.
Май и тази година ще има вероятност да платим хоста.

преди 14 години 11 месеца #42651
Имаме засега около 200 американски пари ( непокрити нито със злато, нито с глина , нито с шикълки) . Просто някакви 200 USD за плащане на хоста.
:hammer:

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 8.9.2011, 20:50

преди 14 години 11 месеца #42709
Можеш ли да провериш колко имаме събрани към днешна дата (21.09). С моите трябва да са около 300 долара. И да ги пращаме каквото има събрано. Доколкото стигнат. Надявам се да ни задържат като клиенти на техния сървър до декември 2012, а след това каквото сабя покаже. Или няма да има нужда от интернет, или няма да има нужда от самия сайт поради липса на интерес. Просто ще го затворим и метнем на някой безплатен сървър, ако въобще се събере там.

При всички случаи, приключваме с каквито и да са апели за подпомагане на сайта. Друго сa си чалга сайтовете и безопасните за режима дискусионни форумчета като бгмама и хнет.

преди 14 години 11 месеца #42713

anti666 писа: Можеш ли да провериш колко имаме събрани към днешна дата (21.09).

Да. Проверих - към около 16 часа на 21.09-ти сумата е точно 324.51 долара.

Предлагам да се спре всякакво внасяне по сметката, тъй като аз имам още един очакван ресурс за постъпления, а пък сумата е достатъчна вече.

Трябва да решите какво ще правим с остатъчните долари - дали да ги връщам пропорционално на дарителите или да платим за още месеци хост - до зануляването на сметката.

преди 14 години 11 месеца #42807
Според мен да се плати за колкото може по-напред във времето. За не не се окажа, че след някой друг месец паричките са се стопили. Кой дал - дал. Нема връщане назад. Да е мислил преди това.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.