Сметка за набиране на средства за сайта.

преди 13 години 6 месеца #45420

Slavey писа: Георги, нов съм във сайта ви. Колко още ви трябват?

Няма проблем - скоро ще ги съберем.
След като това ти е първия пост - по-добре първо се запознай с материалите на сайта. А те не са никак малко, а и някой са доста радикални за непознаващия Движението.
А ако после прецениш, че желаеш да подпомогнеш Движението за плащане на хоста - би могъл да ни помогнеш с дребна сума по твое усмотрение.
Разбира се ако преди това вече не е събрана сумата.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45421

Slavey писа: Георги, нов съм във сайта ви. Колко още ви трябват?

700 лв е сумата, която ни трябва. Значи още 350 лв.

преди 13 години 6 месеца #45432
Благодаря за отговора. Ще пратя нещо тея дни и аз.

преди 13 години 6 месеца #45452
Засега тенгриани там са платили от наше име за 6 месеца общо 200 долара, което е към 300лв. Уговорката е да им ги преведем, като съберем парите. Явно сумата почти я имаме, като аз не съм дал нищо засега. Ако решим да продължим на техния сървър, за другата половина от годината ще се оправим без проблем.
Благодарим на всички, които помогнаха този сайт да го има в тия тежки гробарски времена

преди 12 години 8 месеца #48294
За сега има няколко добри постъпления по сметката.
Като се сметне моето дарение и това на Фанагория, както и ако някой друг има желание - може да се каже, че сумата е СЪБРАНА!!!!!

Никога досега не е имало толкова бързо събиране на средства....

Явно света е променен и сме в други условия и ситуацията е на наша страна. Както каза Елтимир - занапред силата на чифутите ще затихва, а нашата ще нараства.

преди 12 години 8 месеца #48316
Днес 10.12-ти сумата по сметката е 406 лева, като има да идват още едни 100 сигурни лева, сред които е и моя дан.
Постъпленията са както следва:

1. 02.12.2013г. - 40 лева.
2. 03.12.2013г. - 19 лева.
3. 04.12.2013г. - 70 лева.
4. 05.12.2013г. - 100 лева.
5. 05.12.2013г. - 50 лева.
6. 06.12.2013г. - 39,03 лева.
7. 07.12.2013г. - 20 лева.
8. 09.12.2013г. - 50 лева.
9. 09.12.2013г. - 20 лева.

Дотук 408,03 лв от които мафиотско- чифутската банка взима по абсолютно престъпен начин едни 1,60 лева такса обслужване за няколко месеца на сметката. И така сумата е 406, 43 лв.
Като прибавя чаканите онези 100 лева - 500 ги имаме.
А разбрах днес, че хоста е намален с някакви долари. И така събраната сума би могла да покрие хоста за повече от година, или поне за година и половина.
Затова трябва да решим дали да плащаме в аванс или да почвам да връщам пропорционално пари според това кой, колко е внесъл.
А плащането за напред нещо не ми се нрави, понеже година,две са си много време и не се знае какво може да стане с хостинг компанията.
Затова трябва да помислим за излишъка, който за някой от дарителите са отделени от залъка. Дали книга ще издаваме или друго ще правим - важното е дарителите да са доволни.

Затова обявявам прекратяване на набирането на средства и който е закъснял да прати - следващия път ще има възможност да се изяви.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 10.12.2013, 17:14

преди 12 години 8 месеца #48319
Искам да се обърна към тези, които са дали по 20 лв. Със сигурност това са откъснати от залъка ви пари! Една българка, при цялата си бедност лятото бе пратила за сайта 30 лв. Моля ви, нека Георги да ви ги върне обратно. Това са изстрадани пари, вашата духовна помощ ни е достатъчна. Понеже не бях дал миналата година, сега с моето участие ще се съберат над 600 лв. Хостинга и превода са 260. Тоест, получава се излишък от 400 лева. Просто трябва да решим какво да правим с тях.

Това за сведение на службите и партийните изчадия. За тях 400лв са закуските на курволяка им, за Движението това са много пари.

преди 12 години 8 месеца #48321
Приятели!

На 6-та страница от темата, почти шест години от нейното създаване, доживяхме вместо да треперим дали ще се съберат пари за хоста, да обсъждаме в какво да вложим излишъка! Честито на всички!

Нека както казват анти666 и Георги част от парите се върнат на хората, ако е необходимо. Излишък при всички положения ще има, и нека помислим как най-разумно да го вложим за разпространение на Идеята. В другата тема "Бъдещето на Движението след Елтимир" е по-подходящо да се правят и обсъждат предложения.

преди 12 години 8 месеца #48322
Тъкмо говорех за партиите и курволяците им и ето как Сидерооглу захлебва с три депутатки
КУБА
Само за инфо, една нощувка за двама в 5 звездния ол-инклузив хотел е къде 300 лева
www.melia.com/nReservations/jsp/C_Rates....=0&idPartner=DEFAULT
Какво ще правим с нашия излишък от 400 лв, чакаме предложения. За Варадеро няма да стигнат :tooth:

преди 12 години 8 месеца #48323
Аз пари от тези средства не съм давал и не мога да се меся, но малко след смъртта на Елтимир се замислих за семейството му и най-вече за внучето му. Той винаги е показвал колко го обича. Решил съм, когато се прибера в България да дам лично на жена му или дъщеря му някаква символична сума, която да е за внучето. Вие можете да ме изпреварите. Просто идея.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.