Сметка за набиране на средства за сайта.

преди 13 години 7 месеца #44669

Канатица писа: Поне доколкото аз го виждам положението е такова, че пo-редовните потребители бихме могли да се напънем и платим хоста и домейна. Не това е целта обаче! Жалкото е, че Идеята не среща достатъчно добър прием сред народонаселението. Явно има още да зрее, а това става чрез още мъки и страдания. Това е по-сташното. А друга Идея за спасение на Отечеството няма!

Ако бяхме някаква комерсиална организация и играехме да сме добре с всички, сигур мед и масло, щеше да потече тука. Па, ако бехме станали политическа партия, яки гювечи щеше да има, понеже властолюбците щеха си плащат за постовете, които ще заемат, кога се намърдаме в Парлама-менто. Дотогава, остава да се надяваме и да верваме :-D :-D :-D :-D на думите на Каролев news.ibox.bg/news/id_1690954121

или да се надяваме главният археолог на республиката Шимон Дянков да ни спонсорира в областта на археологията и историята :-D :-D :-D :-D :-D www.dnes.bg/politika/2013/01/05/diankov-...vdigat-dohodi.176851

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44742
Левовата сметка за набиране на средства за плащане на хоста и домейна е :

ЦКБ АД , Клон Сливен,( CECBBGSF ) IBAN : BG56 CECB 9790 10C6 6070 00
Георги Йорданов Георгиев.

Важно е , който прати каквито и да са средства да ми пуска и едно ЛС за обратна връзка.
Ще проверявам от време на време какво е събрано и ще ви казвам до къде сме стигнали.

преди 13 години 7 месеца #44755
"А що се отнася до сайта - нека съществува колкото си иска, но при мен термини за война и насилие са вече малко чужди. Освен това, ако все още погрешно възприемат Тангра за Бог, то е алогично Бога да има свои войни като е висше същество и може да направи всичко сам. "
=====================================================

Ето ви едно "мнение" от човек, който спокойно бихте разпознали като "свой". Но не е "свой". След като се интересуваше от определени теми, му дадох линкове от сайта. Това определено не му хареса, въпреки, че в сайта снимките, които искаше да види, са с великолепно качество и размери, да си направиш от тях фототапет на стената. Като опарен бяга от него.
Това ви го казвам, за да си отговорите на въпроса, дали идеите в този сайт са "припознати" или просто определени индивиди им подливат вода, играейки ролята на "свои". Но не са "свои".
Именно заради такива мнения като горното, сайта трябва да съществува. И нека всеки, който не иска такива индивиди да успеят, да го подкрепи безрезервно.

ЦКБ АД , Клон Сливен,( CECBBGSF ) IBAN : BG56 CECB 9790 10C6 6070 00
Георги Йорданов Георгиев.

преди 13 години 7 месеца #44764
Хостинга ще ни го платят до 1.07 от Казахстан докато съберем тук пари да им ги върнем. През това време трябва да си намерим някакъв по-евтин хост, защото няколко човека не могат да издържат вечно тоя сайт. Ако някой има нещо наум, да казва и можем да качим архива там като огледален сайт паралелно с този. Ясно е, че ако е базиран в страна под еврейски контрол (ЕС, Русия, САЩ, Канада), има опасност всеки момент да бъде смъкнат, но не виждам друга възможност. Каквото съберем - това ще е.

преди 13 години 7 месеца #44831
Не мисля, че трябва да местим сайта от сегашното му място. Нужен е все още. Все още много хора го четат, макар че не взимат участие във форума. Еми малко сме, какво да се прави. Явно идеята още зрее в много глави. Според мен трябва да го оставим на същия хост. Ще се напънем да го платим, пък и щом имаме отсрочка някой и друг месец, мисля че няма да има проблем. Нека и други да кажат своето мнение. А за хората, които четат и искат да продължават да четат тук, просто да помогнат с каквото могат.

преди 13 години 7 месеца #44836
Не само това, сайта притежава уникална база от материали, снимки и теми, които са национално богатство. Tази база, ще се увеличава за в бъдеще и е много по-лесно достъпна, от която и да е библиотека в България.

преди 13 години 7 месеца #44837

Йордан_13 писа: Не само това, сайта притежава уникална база от материали, снимки и теми, които са национално богатство. Tази база, ще се увеличава за в бъдеще и е много по-лесно достъпна, от която и да е библиотека в България.

Разбира се. Няма да оставим хоста неплатен.

преди 13 години 7 месеца #44878
Нищо не бива да се мести или да се губи! И направо да събираме средствата за следващата година, предлагам.

преди 13 години 6 месеца #45155
Сметката е с 250 лв, след последните преводи вчера - едни 60 и едни 50 лв.

Пиша го на вниманието на привелите там суми и най-вече на Анти666 след като се съберат да посочи как ще се пращат в Казахстан.

преди 13 години 6 месеца #45408
Георги, нов съм във сайта ви. Колко още ви трябват?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.