На цензура ли ми намирисва? Или на наранено его?
Който иска да дава, който не ще да не дава.
Сухо дупе риба не яде!
Всеки да застава зад написаното от него. Иначе какъв е смисъла ми кажи?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Смисълът на КОЕ?
Всеки прави грешки.Ако човек се чувства обвързан със свои думи,които смята за неверни,би трябвало да е в правото си да се отърве от обвързаността и да ги вземе обратно.Запознат писа: Всеки идва тук и намира, това което иска.
Който иска да дава, който не ще да не дава.
Сухо дупе риба не яде!
Всеки да застава зад написаното от него. Иначе какъв е смисъла ми кажи?
Две години затвор. Палеж през март 1992 година, при който изгоря половината ми дом.
Две перфорации на язвата, вследствие на които не мога да работя тежка физическа работа. Работил съм, вече не мога.
Постоянна безработица от 1993 година насам с малки изключения.
Следствие през 1998-9 година - 10 месеца.
Кретенско съдебно дело, заведено от един предател с мотива, че съм го нарекъл "глупак" и той бил много обиден от тази дума. Делото ми струваше пътувания до другия край на България при моите нищожни доходи.
Втори палеж, при който с дъщеря ми едва не загинахме.
Не мога да изброя случаите, при които съм бил или уволняван или изобщо не са ме приемали на работа заради моето минало.
Сега живеем със съпругата ми с по-малко от 100 лева на месец, защото се наложи да изплащаме жилището, в което живеем. Цялата заплата на съпругата ми отива за погасяване на ипотеката.
Пропускам доста по-дребни събития, като опити за убийство и такива подобни. Кой би издържал повече и кой има правото да ме съди? Сега искам само да умра, да отида в по-добрия свят. Кой и какво може да иска повече от мен? Дните, през които съм изпитвал радост се броят на пръсти. Стига! Не се оплаквам, а само обяснявам. Да, стрелях от терасата онази вечер, защото предсказанието на Силвия Мирчева не се сбъдна и доживях до 48-мия си рожден ден. Кой от вас ще ме съди за това? Кой ще ме съди, че съм изпил някоя и друга чаша? Нима и аз не съм човек и нямам право на малко радост и удоволствие? Да, пазя още малко скрити знания, но защо и на кого да ги казвам?
www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=18732
не пиша. Някой пише от мое име и даже не ме интересува кой. Чоли идва преди няколко години. Дошъл по време, когато бях на работа. Като се прибирах, съседи ми казаха, че някакакъв ме търсил и го намерих. Той после писал, че не съм искал да му отворя. Какво да отговоря на Чоли? Цветомир Йолов открил банкова сметка да събира пари за мое лечение, за болест, от която не съм боледувал, а аз даже не знаех. Нека Чоли да каже на коя банкова сметка е внесъл пари и после да отправя упреци. Писна ми да действат от мое име!!!!!!!! И въобще писна ми да обяснявам, че не съм камила.
Не вярвах, че на този форум, на този сайт такова нещо е възможно.Запознат писа: много съм ядосан за това:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/up.../adminpanel-stat.jpg
Вече не знам дали да пиша тук, когато гумата може да отнесе всичко в Deleted.
Или да копирам, както правех във форума на вестник Атака. Но там го правех по точно определени прчини и с точно определна цел, които според мен нямаха нищо общо с атмосферата и хората, които пишат тук. Така си мислех поне.
Не знам - нека модератори и админи да кажат - какво става и как ще продължава всичко.
Дайте ясни правила, за да знаем какво и как да правим. Ние все пак жертваме своето време тук, и изтриването на теми и постинги е изтриване на нашето време пред клавиатурите и пред екрана.
Да, разбрах вече кой е изтрил темата.Елтимир писа: Аз изтрих последната тема. Интернетът ми е много зле, не можех да трия едно по едно, затова изтрих цялата тема.
Но някак си не мога да се самоубедя веднага, че е изтрита единствено по технически причини - заради лошия интернет.
Може би се нуждая от повечко време.
Утрото е по-мъдро от вечерта.
До утре приятели.
"Така е Каруцарю
Най-финната част на голямата манипулация от жертвите да прави палачи и милиони са като Елтимир и Солженицин. Малцина са героите, които не са позволили от жертви да ги превърнат в палачи и да си отмъстят за контрола на който са подложени. Там е и геройството да не им ставаш подлога и докрай, каквото и да става, както и да ти четкат егото и да ти дават разни превилегии и те изтласкват в светлините на прожекторите.Една от малцината. Поздрав. еncade/blog.com
03.10.2007"
Искам да знам поне едно име на човек, на когото съм навредил, за да ме наричат "палач". Аз мога да напиша поне 20 имена на хора, които съм приемал за приятели, и които са ме предавали. Хайде, искам факти!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.