Смърта на българските села
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А пък в Родопите една мечка изяде коня и уби кучето-пазач на циганите-дървосекачи. Тези цигани повече не се мярнаха там.Елтимир писа: С едни приятели ходихме тая пролет в моето родно село. Те можаха да се убедят от разказите на други хора, как в това село няма цигани и защо няма. Тези приятели редовно влизат в тоя форум и те самите могат да разкажат. Ще ми се всички български села да се събудят, и тогава българското село няма да умре. Сещам се са предишния кмет на това село, който по едно време беше вдигнал ръце от кражбите на циганите от съседното село. И се оплакваше, че ако убие мангал, ще го съдят като за убийство на човек. Посъветвах го да се съберат от селото и да гръмнат само конете на мангалите. И да им подпалят каруците. Те това направиха. Сега циганин не смее дори да се доближи до землището на село Гурково, Ботевградско. Та има начин. "Нема начин да нема начин" - рекъл един шоп. Само където трябва да ни дойде до гуша и да почнем да действаме по правилния начин.
Така, че не се плашете от мечките, те са ни съюзници.
Единственото, което можем да направим е, да рестартираме Българската държава в състоянието отпреди 1944 г. - т.е. да се завърнем на село. При мене този процес вече е започнал. Аз имам един лозунг "1300 години България - на 1300 метра надморска височина", там, където е селото ми. България има не само хоризонтални, но и вертикални измерения. Това е нещо, което евреите не разбират. Светът има и вертикал. Живеенето само по хоризонтала, те превръща в овца. В този смисъл, Българското село, не е просто генетичен извор, той е и икономически и социален и най-вече духовен извор.
Прав си.И аз така ги виждам нещата.Пътя за излизане от системата-паразит е този.На село ще сме независими от нея.Те и затова комунистите изтикаха народа от там,защото беше независим.Всичко си произвеждаше сам...Jordan_13 писа: Единственото, което можем да направим е, да рестартираме Българската държава в състоянието отпреди 1944 г. - т.е. да се завърнем на село. При мене този процес вече е започнал.
Ти,като по-напреднал можеш да споделиш практически опит с,който да помогнеш на тези от нас,които сме си го оформили само като мисли...
При мене това завръщане е по-скоро стратегия, отколкото практически опит. Понеже практическия материален опит го имам като малък от бачкането по село, при всяка свободна възможност. Впрочем, практически опит като книжно знание, не ти трябва, като отидеш на местото, първото нещо е съзерцанието - да се слееш с него. Със земята му, с реките, с поточетата, с мъглата, която се стеле, с небето, което е над него, с лъчите на Слънцето, с пеперудите, кацнали по цветятя, с древните и извечни скали, с уханието на слама, с ароматът на пръстта. Съзерцанието трябва да те изпълни с радост, с възторг и най-вече да те доведе до вътрешен творчески устрем. Тогава ти си всичко което те заобикаля, и всичко, което те заобикаля, това си ти. Това е да влезеш в същността на Жер-Су (Йер-Суб) - свещената земя-вода.antijew писа:
Прав си.И аз така ги виждам нещата.Пътя за излизане от системата-паразит е този.На село ще сме независими от нея.Те и затова комунистите изтикаха народа от там,защото беше независим.Всичко си произвеждаше сам...Jordan_13 писа: Единственото, което можем да направим е, да рестартираме Българската държава в състоянието отпреди 1944 г. - т.е. да се завърнем на село. При мене този процес вече е започнал.
Ти,като по-напреднал можеш да споделиш практически опит с,който да помогнеш на тези от нас,които сме си го оформили само като мисли...
Тогава Космичните сили, които са, ще те изпълнят до възможния краен твой личен предел. Ще те напусне страха, ще усетиш могъществото на древните ни деди и пътят към Българския Бог ще се отвори. Не ти трябва практически опит, защото тогава, ще знаеш какво да правиш и как да го правиш, ще се освободиш от мислите, защото мисъл, не ти е нужна...
Ако съзерцанието на родния край не те изпълни с радост и с творчески устрем, по-добре не се пробвай, не се мъчи, върни се в Системата, не ти е дошло времето или въобще не ставаш за това. Така или иначе, местото, където си притежава Сили, които рано или късно ще те изгонят.
Христос поне много добре го е казал: "Съкровището на човека е там, където е сърцето му".
Практическия опит е точно в това - да знаеш къде е сърцето ти.
Другото е стратегията. Стратегията не е само в това да се противостои на настъпващата мюсюлманска паплач, примерно в Родопите, стратегията е да се заемат древните ни скални светилища, да се заеме местото на древните им Пазители, за да може полека-лека да се събуди туптящото им все още сърце.
Те са мощни духовни центрове и нашата духовна артилерия
пред, която никоя съвременна техника не важи. Събудена, мощта на тези древни светилища, ще изтласка паразитите, от което и да е кътче на България.
Данчо,грешно си ме разбрал.Аз работя по Завръщането от около година преди да дойда тук в сайта.Само,че при мен е по-трудно отколкото при теб,защото при мен нишката е скъсана и аз сега я възтановявам.Градско чедо съм и нямам село,защото навремето дядо ми са го подгонили комунистите към града... Кръвта ме призова и си купих място на село,но поради ред причини засега скока се отлага.Jordan_13 писа: Ако съзерцанието на родния край не те изпълни с радост и с творчески устрем, по-добре не се пробвай, не се мъчи, върни се в Системата, не ти е дошло времето или въобще не ставаш за това. Така или иначе, местото, където си притежава Сили, които рано или късно ще те изгонят.
Христос поне много добре го е казал: "Съкровището на човека е там, където е сърцето му".
Практическия опит е точно в това - да знаеш къде е сърцето ти.
Като те питах за практически опит,имах в предвид опита ти в бачкането...и дали само с него може да се излезе от матрицата,а не да седя "разкрачен"...
Аз,ти и повечето тук сме достигнали до знанието,че Системата ни е смъртен враг.Но как може да се убеди едно зомби-роб/естествено,че има наши близки и приятели,които са такива/,че системата работи против него."Насила хубост не става".С личния пример,който бихме могли да им дадем мисля,че ще сме по-убедителни.Като дойде този Ден те ще се запитат:"Какво стана с antijew,Елтимир и т.н.,къде изчезнаха?"и разберат,че Там е по-добре отколкото в кочината-матрица,тогава биха ни последвали...Елтимир писа: Преди да достигнем до относителна независимост спрямо Системата, ние трябва да сме достигнали до съзнанието, че тя, Системата е наш смъртен враг. И трябва да убедим всички наши приятели и близки, че днешната държава не е българска държава. Ние живеем под робство, а те- управниците са поробители и слуги на поробителите. Преди да унищожим Системата, ние трябва да унищожим и всяка сянка от доверие към нея. За спазване на някакви закони не говоря, защото в бивша България закони отдавна няма.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.