ДПС печели изборите

преди 19 години 3 месеца #16989

PARADOX писа: Не ства дума за бягане, а за живеене...!!! По-здравословно е... Чист въздух, нисък стрес и т.н....!!! :tooth: :tooth:

Така да, но след пенсия :-D А дотогава яко в огъня !!!! И на луната да идем пак ще пукнем един ден. Всеки умира.... !
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16990

One_Half писа:

PARADOX писа: Не ства дума за бягане, а за живеене...!!! По-здравословно е... Чист въздух, нисък стрес и т.н....!!! :tooth: :tooth:

Така да, но след пенсия :-D А дотогава яко в огъня !!!! И на луната да идем пак ще пукнем един ден. Всеки умира.... !

В огъня...?!!!!
И за какво да изгарям...?!!!
За да светя на комарите в тъмното ли...?!!!
Докато целия народ не е готов да изгори, смятам да си ловя рибката из Родопите, да си ходя на лов и да си гледам кефа...!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16991

One_Half писа:

Е, що след пенсия? Това е чиста проба комунизъм. Преди колективизацията след 1945 г, планините на България са били пълни с млади хора, които въобще не са смятали, че са диваци или нещо подобно, дори са се гордеели, че са планинци.
Вашето мислене е отровено от комунизъм, господине! Вероятно вина за това имат вашите родители, които са живеели с максимата: "Хвали село, живей в град". Това е комунизъм. И то зловещ комунизъм.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16992

Jordan_13 писа:

One_Half писа:

Е, що след пенсия? Това е чиста проба комунизъм. Преди колективизацията след 1945 г, планините на България са били пълни с млади хора, които въобще не са смятали, че са диваци или нещо подобно, дори са се гордеели, че са планинци.
Вашето мислене е отровено от комунизъм, господине! Вероятно вина за това имат вашите родители, които са живеели с максимата: "Хвали село, живей в град". Това е комунизъм. И то зловещ комунизъм.

Абсолютно...!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16993

One_Half писа:

А ти виждал ли си тия "яко в огъня" дето са били, кво представляват като се качат след пенсия горе, в планините? Носят със себе си цялото зло, грозните си навици и отвратителния зловонен комунизъм. И пак гледат да организират работите там по тяхната си комун-система.
Един ден една дърта комунистическа сминдуха, 20-ти набор, обаче здрава, права и корава, качила се горе и ми вика: "Ей юнак, ела да ми затъкнеш дръжката в метлата". На 87 години е, а иска да и затъкна дръжката в метлата :-D :-D
А аз й викам: "Къде е внука ти?" - "Е, ми няма го, в чужбина е, банкер иска да става". А пък аз й викам: "Е, ми извикай го от чужбина, той да ти я затъкне".
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16994

PARADOX писа:

One_Half писа: Това е пълно безумие което го говорите ! Защо ще се криете в гората ? Защо бягате ? Страх ? Това според мен е чисто талибански начин на мислине......ще се скрием в гората...ще избягаме от проблемите и от там ще пуцаме :karte4:

я се съвземете ! От сателит могат да ви видят как пикаете даже там !
:idea: :idea: :idea:

Не ства дума за бягане, а за живеене...!!! По-здравословно е... Чист въздух, нисък стрес и т.н....!!! :tooth: :tooth:

Точно така Парадокс,това имах предвид!!!

Йордан,също е прав!

Подкрепям ви и двамата за това,което казвате.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16995

Jordan_13 писа:

One_Half писа:

А ти виждал ли си тия "яко в огъня" дето са били, кво представляват като се качат след пенсия горе, в планините? Носят със себе си цялото зло, грозните си навици и отвратителния зловонен комунизъм. И пак гледат да организират работите там по тяхната си комун-система.
Един ден една дърта комунистическа сминдуха, 20-ти набор, обаче здрава, права и корава, качила се горе и ми вика: "Ей юнак, ела да ми затъкнеш дръжката в метлата". На 87 години е, а иска да и затъкна дръжката в метлата :-D :-D
А аз й викам: "Къде е внука ти?" - "Е, ми няма го, в чужбина е, банкер иска да става". А пък аз й викам: "Е, ми извикай го от чужбина, той да ти я затъкне".

Хахахахахаха....!!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Да е*а и дъртата и гювендия....!!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16997

Jordan_13 писа: Е, що след пенсия? Това е чиста проба комунизъм. Преди колективизацията след 1945 г, планините на България са били пълни с млади хора, които въобще не са смятали, че са диваци или нещо подобно, дори са се гордеели, че са планинци.

Млади хора да живеят в гората ? Не моето , а твоето е комунизъм ! Какво ще прави млад човек в гората ? Ще се откъсне от света ? От всичко ново ? От интернет, образование , нови технологии....Е тогава гибилта ни е сигурна ! Едно време точно комунизма ни пазеше от тези неща ! От западни технологии...Пионерчетата си играеха с Превец16 ( кредена разработка разбира се ) докато хлапетата в развитите страни вече си имаха Windows. Едва ли Бил Гейтс го е програмирал в гората ! На какво ще се научат младите в гората ? Да ходят на лов за катерици най-много.
Пак призовавам.........Стегнете се малко !
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16998
Абе хора, недейте така грубо с тая жена (Рина)! Може и да мисли като повечето хора, но не можем да и се сърдим така при положение, че все пак се опитва да види и нашата гледна точка! Няма да отворим очите на хората с обиди - отблъсквайки ги от нас и съответно отклонявайки ги от пътя на истината - ние трябва да помогнем!

Не може да стоварваме целия натрупан негативизъм и негодувание от системата върху такива хора, след като не са провокатори, защото това с нищо няма да помогне на ситуацията! Трябва да им помогнем да отключат съзнанието! :aham:

Това надменно и порицателно отношение е просто жалко и е противно на просветителската идея на сайта! :frown2:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16999
One_Half, ти щом искаш се мъчи в града, що ние да сме ти виновни за страданията бе човек?
Какво повече можеш да имаш ти от мен, както съм на село, в гората?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.