ДПС печели изборите

преди 19 години 3 месеца #17020

Bell писа: Antijew, незнам какво се опитваш да ми кажеш с това. Може би, че имаш правото да съдиш, колиш и бесиш?

Осъзнай се малко! Ако имаш нужда да раздаваш правосъдие, отиди в някоя циганска махала, там ще имаш възможността да упражниш горната максима, а не да си изливаш акумулираната агресия върху някакви хора, които все пак се опитват да разберат за какво говорим!

Белл,грешно си ме разбрала.Сигурно грашката е в мен.Не това имах в предвид.

Но,Рина ми прилича на малко дете тропащто пред майка си и викащо:"Искам,искам,искам!!!"
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17021

antijew писа:

Bell писа: Antijew, незнам какво се опитваш да ми кажеш с това. Може би, че имаш правото да съдиш, колиш и бесиш?

Осъзнай се малко! Ако имаш нужда да раздаваш правосъдие, отиди в някоя циганска махала, там ще имаш възможността да упражниш горната максима, а не да си изливаш акумулираната агресия върху някакви хора, които все пак се опитват да разберат за какво говорим!

Но,Рина ми прилича на малко дете тропащто пред майка си и викащо:"Искам,искам,искам!!!"

Antijew, в такъв случай по-добре, че съм те разбрала погрешно, ако наистина е така!

Нормално е да е като малко дете и да и е трудно да се откъсне от матричното мислене...важното е, че все пак опитва - това си личи, като стои и продължава да пита абстрахирайки се от отрицателното и надменно отношение и се опитва да прогледне!
Естествено, че ще и е трудно, както казваш - на друга честота е! Но няма да и помогнем, като я осмиваме...само ще затвърдим в нея всеобщото впечатление и убеждението, че извън "матрицата" всички са неадекватни ненормалници, които се опитват да живеят в собствен свят, защото са антисоциялни!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17022

Bell писа:

antijew писа:

Antijew, в такъв случай по-добре, че съм те разбрала погрешно, ако наистина е така!

Нормално е да е като малко дете и да и е трудно да се откъсне от матричното мислене...важното е, че все пак опитва - това си личи, като стои и продължава да пита абстрахирайки се от отрицателното и надменно отношение и се опитва да прогледне!
Естествено, че ще и е трудно, както казваш - на друга честота е! Но няма да и помогнем, като я осмиваме...само ще затвърдим в нея всеобщото впечатление и убеждението, че извън "матрицата" всички са неадекватни ненормалници, които се опитват да живеят в собствен свят, защото са антисоциялни!

Белл,незнам дали си спомняш първите ми стъпки тук?
Бяха нещо подобно като на РИНА.Повечето ми свихте сърмите както на нея аз сега.
Но аз се спрях още в началото да търся готови отговори от Вас,а тя не спира с: "Мамо,мамо",затова на повечето от пишештите тук им писна от елементарните и въпроси.Не съм се спрял от датата ми на регистрация да ЧЕТА и МИСЛЯ.Затова още с първия си пост към нея и отправих тази покана.Да ЧЕТЕ и МИСЛИ!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17023

Bell писа:

antijew писа:

"Неадекватен ненормалник" - това е преценката на тези, които живеят в матрицата. Той ненормалника по начало е неадекватен, щом е ненормалник. А тяхната преценка за нормалност е напълно невалидна, защото просто не е тяхна, а натрапена. Да, аз съм ненормалник и то пълен, и въпреки това съм доста по наред в главата от нормалните, които искат да живеят в матрицата.
Да създадеш свой собствен свят, па макар и той по начало да не е реален и първата стъпка за освобождаване от калъпите на матричното поведение: "правя така, защото и другите правят така или защото така е написано в дебелите книги".
Когато всеки създаде своя собствен свят, тогава той става творец и матрицата рухва.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17024

Jordan_13 писа: "Неадекватен ненормалник" - това е преценката на тези, които живеят в матрицата. Той ненормалника по начало е неадекватен, щом е ненормалник. А тяхната преценка за нормалност е напълно невалидна, защото просто не е тяхна, а натрапена. Да, аз съм ненормалник и то пълен, и въпреки това съм доста по наред в главата от нормалните, които искат да живеят в матрицата.
Да създадеш свой собствен свят, па макар и той по начало да не е реален и първата стъпка за освобождаване от калъпите на матричното поведение: "правя така, защото и другите правят така или защото така е написано в дебелите книги".
Когато всеки създаде своя собствен свят, тогава той става творец и матрицата рухва.

Jordan_13, аз казах същото нещо, но в много по-съкратен вариянт, а той беше, че матричното мислене е такова - определящо ни за "неадекватни, антисоциялни ненормалници". Мнението ми тук не се разграничава от твоето.

Antijew, не си спомням твоето начало тука и не знам кой ти е свивал сърмите - аз не отговарям за това, защото винаги съм била против такъв подход!

Та, недей да сравняваш себе си и твоя път с този на другите и да им налагаш същия, защото хората са с различен потенциял! :-)
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17025
Питаш с кого се борим в гората....
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онези 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17026

Bell писа:

Jordan_13 писа: "Неадекватен ненормалник" - това е преценката на тези, които живеят в матрицата. Той ненормалника по начало е неадекватен, щом е ненормалник. А тяхната преценка за нормалност е напълно невалидна, защото просто не е тяхна, а натрапена. Да, аз съм ненормалник и то пълен, и въпреки това съм доста по наред в главата от нормалните, които искат да живеят в матрицата.

Jordan_13, аз казах същото нещо, но в много по-съкратен вариянт, а той беше, че матричното мислене е такова - определящо ни за "неадекватни, антисоциялни ненормалници". Мнението ми тук не се разграничава от твоето.

Antijew, не си спомням твоето начало тука и не знам кой ти е свивал сърмите - аз не отговарям за това, защото винаги съм била против такъв подход!

Та, недей да сравняваш себе си и твоя път с този на другите, защото хората са с различен потенциял! :-)

Предлагаш да и даваме готови отговори ли???
Не мисля,че е правилно!!!Всеки трябва по свой начин да достигне до тях.Аз само и предложих моя път по който съм вървял.

П.П.Май ти ме "настъпа" първа в моето началото.Не съм сигурен!Ако греша предварително извинявай!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17027

PARADOX писа: Питаш с кого се борим в гората....
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онезо 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!

Много обичам ТТ-то, само дето трудно се намират боеприпаси за него.
Хахах, много добре си направил. Върнал си помъчените към изворното родно "хорце" - ръченицата. Хоп-троп, ихаха!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17028
Въобще не си спомням кой те е настъпил, но можеш да се върнеш към първите си постове и да видим.

Никъде не съм казала, че предлагам да даваме готови рецепти и отговори. Предлагам само да не се държим самонадеяно и надменно сякаш притежаваме всичките отговори, защото и това не е истина. Предлагам също и да не осмиваме първите опити на зомбираните да прогледнат!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17029

Jordan_13 писа:

PARADOX писа: Питаш с кого се борим в гората....
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онезо 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!

Много обичам ТТ-то, само дето трудно се намират боеприпаси за него.
Хахах, много добре си направил. Върнал си помъчените към изворното родно "хорце" - ръченицата. Хоп-троп, ихаха!

Ти ако знаеш колко весело става, когато ловната дружинка на тъста ми се напие....!!!! :tooth: :karte4: :tooth: :karte4:
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.