ДПС печели изборите

преди 19 години 3 месеца #17041
Спорт-Здраве, и мислиш, че тези твои разсъждения ти дават правото да нагрубяваш някой, който е попитал?

Все едно някой, който се е загубил да те попита накъде е пътя за Цариград, а ти да го пратиш на майната си, защото първо трябва да си троши главата сам и така да си намери пътя сам!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17042
Не,все едно някой да седи и да ме пита къде е пътя за Цариград,когато ръката ми виси във въздуха в същата посока.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17043
Хайде стига сте обсъждали това момиче Рина, че разводнихме темата. Тя е голяма за да се ориентира сама. Ако ви дразнят въпросите й просто не й отговаряте. Аз съм против грубиянските отношения във форумите, макар че си позволявам понякога да съм по-груб, като видя че събеседника си го проси.

Бел, права си за новите. Аз си спомням, че началото влязох в този форум с краката напред, даже се скарах с Елтимир, обаче той две изречения на място ми каза (точно това, което исках да чуя) и дълго време не писах, а четях повечко.
Молбата ми към останалите е да се опитват да разбират човека отсреща.
Ако някой идва само за да дразни, то не след дълго всички разбираме това и тогава се прави каквото трябва.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17044

Запознат писа: Хайде стига сте обсъждали това момиче Рина, че разводнихме темата. Тя е голяма за да се ориентира сама. Ако ви дразнят въпросите й просто не й отговаряте. Аз съм против грубиянските отношения във форумите, макар че си позволявам понякога да съм по-груб, като видя че събеседника си го проси.

Бел, права си за новите. Аз си спомням, че началото влязох в този форум с краката напред, даже се скарах с Елтимир, обаче той две изречения на място ми каза (точно това, което исках да чуя) и дълго време не писах, а четях повечко.
Молбата ми към останалите е да се опитват да разбират човека отсреща.
Ако някой идва само за да дразни, то не след дълго всички разбираме това и тогава се прави каквото трябва.

Въпроса не е просто в Рина, а в принципа. А това, което се получи с нея е примера, който го илюстрира.

Запознат, разбрал си ме перфектно! Подкрепям!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17050
Аз също не гласувах, но не и съжалявам..
Не се и чувствам виновен,че не гласувах за "българите ' от Атака, защото само когато видя по улиците на моята държава само безразлчини апатични и долни същества ( повечето от които мургави) и много -много същества от "малцинствата" -агресивни и нагли...разбирам,че няма българи.
Но,
Нека започнем от там,че бях против присъединяването на България към НАТО и ЕС.
Та тогава за какъв европарламент на меки китки и маймуноподобни деграданти да гласуваме??
Атака и други псеводпатриоти могат да ви залъгват , магат да ви накарат да се чувствате виновни за свойта беднота и т.н. , но тва всичкото са хитри трикове с които да ви отслабят и овладеят.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17052

Атака и други псеводпатриоти могат да ви залъгват , магат да ви накарат да се чувствате виновни за свойта беднота и т.н. , но тва всичкото са хитри трикове с които да ви отслабят и овладеят.

Bahram, това на нас ли го обясняваш?
Добре дошъл, като за начало.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17054

Запознат писа:

Bahram, това на нас ли го обясняваш?
Добре дошъл, като за начало.

На хората като Бобиред ...............
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17055
А, те от Атака хич не ни харесват нас, ама и на нас не ни дреме особено.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17057
Абсолютно ни е през оная работа...!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #17061
video.google.com/videoplay?docid=3586314619293278564

разпространявайте кой както може !
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.