ДПС печели изборите
"Избранниците на невежите хорски маси могат да се гордеят, че им се кланя такова огромно множество от кучета и свине, но това не им прави особена чест." /Свами Прабхупада/ ."
Припозна ли се някъде?
Ходи ли днес/вчера/да извършиш поклон/да гласуваш/?
Може и други дето са ходили да се кланят да се припознаят!!!
Замислете се дали случайно се изсипа тоя дъжд, загинаха хора по пътищата и свлачищата ги затиснаха (пътищата)...?!!! Паднаха мостове (древен символ на границите между нашия свят и отвъдното) точно днес...!!!! Самия Тангра препречи пътя на овцете към кланицата... Това е началото на края....
Анти666 и аз бих ги посъветвал същото.
Действам в тази насока от миналата година.
Даже съм с два кладенеца.
Не ми се живее вече в тази чифутска система,обслужвана безропотно от недостриганите и недоклани овце.
Някой ако е учил истирия като малък в училище ще си спомни как е паднала Бълтария под робство....всички се испокарали, България била разпокъсана и всеки гледал в своя двор. Така станала слаба и паднала. А сега 2007-ма година нещата се повтарят. Съмременна му история
Наблюдавам много форуми.......навсякъде всички се ядат като кучета !
няма да стане така работата бе хора !!! Не се карайте, а се обединявайте !
Четвъртия печели, защото тримата се карат също за печалба!Докато трима се карат четвърти печели
Ето на тази игра на печалба ние не искаме да играем. Защо? Ами защото в тази игра на избори, едните печелят за сметка на другите. Това противопоставя хората, следователно ги разделя. Но при политиците в същия момент положението е обратно: след вота те се обединяват в престъпна задруга. Политиците по принцип винаги са били привидно разделени. Когато спрем да си играем на политически игри и няма какво да делим и не сме си конкуренция, тогава ще сме едно цяло!
Освен двора, трябва да има и хубави ниви, където да си върне българския навик да обработва земята и същевременно не трябва да губи съзнанието си на воин, защото паразитите - цигани, евреи, турци и комунисти, като видят, че няма откъде да цоцат, ще се насочат към планината. А оттам трябва да ги посрещне унищожителен огън.antijew писа: АНТИ666 каза:"Иначе бих посъветвал който иска да помисли за място в планината. Задължително с кладенец, двор и хубаво мазе, където да се наредят туршиите и някои други работи. За всеки случай. Колкото по-малко е обвързан с кредити, заеми, ипотеки, бизнеси, данъчни и НОИ-та - толкова по-добре. Не се знае, знае ли се, както казва Елтимир."
Не ми се живее вече в тази чифутска система,обслужвана безропотно от недостриганите и недоклани овце.
Препоръчително е, огъня да е автоматичен...!!!!Jordan_13 писа:
Освен двора, трябва да има и хубави ниви, където да си върне българския навик да обработва земята и същевременно не трябва да губи съзнанието си на воин, защото паразитите - цигани, евреи, турци и комунисти, като видят, че няма откъде да цоцат, ще се насочат към планината. А оттам трябва да ги посрещне унищожителен огън.antijew писа: АНТИ666 каза:"Иначе бих посъветвал който иска да помисли за място в планината. Задължително с кладенец, двор и хубаво мазе, където да се наредят туршиите и някои други работи. За всеки случай. Колкото по-малко е обвързан с кредити, заеми, ипотеки, бизнеси, данъчни и НОИ-та - толкова по-добре. Не се знае, знае ли се, както казва Елтимир."
я се съвземете ! От сателит могат да ви видят как пикаете даже там !
Не ства дума за бягане, а за живеене...!!! По-здравословно е... Чист въздух, нисък стрес и т.н....!!!One_Half писа: Това е пълно безумие което го говорите ! Защо ще се криете в гората ? Защо бягате ? Страх ? Това според мен е чисто талибански начин на мислине......ще се скрием в гората...ще избягаме от проблемите и от там ще пуцаме
я се съвземете ! От сателит могат да ви видят как пикаете даже там !
![]()
![]()
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.