ДПС печели изборите

преди 19 години 3 месеца #16949

Rina писа: Все пак ми е интересно, когато на едни следващи избори, хората се вслушат в думите ви и не гласуват, обаче избирателите на ДПС не ви чуват, и ДПС спечели 99.9 % , тогава какво?

Тогава нищо.Каквото до сега.Ти мислиш че ще има разлика дали на челото на дпс ще пише 9.99 или не? Те и сега се държат като с 9.99

Играла ли си "Не се сърди човече",Рина? Всички пътища водят до едно и също място...с повече или по-малко хвърляния.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16950

Rina писа: Все пак ми е интересно, когато на едни следващи избори, хората се вслушат в думите ви и не гласуват, обаче избирателите на ДПС не ви чуват, и ДПС спечели 99.9 % , тогава какво?

Рина, нас не ни интерисува съдбата и бъдещето на таз политическа сиситема. Ние сме извън тази система!
Защо ни обвиняваш в изборните резултати?
Та ние нямаме нищо общо с тях.

Какво тогава ли? - Ами значи Българския народ се е осъзнал и се е разграничил от управляващата шайка престъпници. И значи възмездието е близо.
Аз лично съм си набелязал един откроил се "политик" и за ВЕНДЕТАТА съм си приготвил здраво въже. Ежедневно го търкам със сапун за да е в готовност.
Чамам момента.
Това е.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16951

Rina писа:

Запознат писа: Рина, виждам че не си си взела поука от разговорите ни. Нали политическата система ти даде възможност да си кажеш тежката дума? Пак проблеми ли има?

Да, има!
Съжалявам, но не разбирам: :roll:

1. И трима души да гласуват - изборите се зачитат.
2. Да приемем, че в един момент абсолютно никой не гласува. Не ми е ясно какво следва.

Отговора ми е, че аз не ги зачитам, разбираш ли?
Това, че някой си бай баламурник ми обяснява, че чрез политическите партии избори, ще ме оправят, не означава, че няма други начини аз да правя какво намеря за полезно или да живея добре.
Ти си мишената, която уцелват, в момента в който повярваш, че само така ще се оправим, като държава.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16953

georgi_nz писа:

Рина, нас не ни интерисува съдбата и бъдещето на таз политическа сиситема. Ние сме извън тази система!
Защо ни обвиняваш в изборните резултати?
Та ние нямаме нищо общо с тях.

Какво тогава ли? - Ами значи Българския народ се е осъзнал и се е разграничил от управляващата шайка престъпници. И значи възмездието е близо.
Аз лично съм си набелязал един откроил се "политик" и за ВЕНДЕТАТА съм си приготвил здраво въже. Ежедневно го търкам със сапун за да е в готовност.
Чамам момента.
Това е.

Не, не. Никого не обвинявам. Постъпвайте както смятате, че е правилно.
Само питам.Какво ще стане след това? След вендетата. Как ще продължи ...каква ще е организацията на обществото?
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16954
Едва ли ще има вендета по начина по който си представяш.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16955

Запознат писа:

Rina писа:

Запознат писа: Рина, виждам че не си си взела поука от разговорите ни. Нали политическата система ти даде възможност да си кажеш тежката дума? Пак проблеми ли има?

Да, има!
Съжалявам, но не разбирам: :roll:

1. И трима души да гласуват - изборите се зачитат.
2. Да приемем, че в един момент абсолютно никой не гласува. Не ми е ясно какво следва.

Отговора ми е, че аз не ги зачитам, разбираш ли?
Това, че някой си бай баламурник ми обяснява, че чрез политическите партии избори, ще ме оправят, не означава, че няма други начини аз да правя какво намеря за полезно или да живея добре.
Ти си мишената, която уцелват, в момента в който повярваш, че само така ще се оправим, като държава.

Честно казано ни най-малко не вярвам, че така ще се оправим! Само, че Вие само ми се карате, а нищо не обяснявате. :frown2:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16956

Rina писа: Не, не. Никого не обвинявам. Постъпвайте както смятате, че е правилно.
Само питам.Какво ще стане след това? След вендетата. Как ще продължи ...каква ще е организацията на обществото?

След ВЕНДЕТАТА идва края на комунизма, мъчил ни 60 години.

Целия фарс до сега е с цел да се зомбира мислещата част от хората и мародерството да продължи. Да продилжи поне до тогава, докато изчезне (бъде премахната) съпротивата спрямо ХУНТАТА.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16957

georgi_nz писа:

Rina писа: Не, не. Никого не обвинявам. Постъпвайте както смятате, че е правилно.

След ВЕНДЕТАТА идва края на комунизма, мъчил ни 60 години.

Целия фарс до сега е с цел да се зомбира мислещата част от хората и мародерството да продължи. Да продилжи поне до тогава, докато изчезне (бъде премахната) съпротивата спрямо ХУНТАТА.

Аз питах обаче какво ще има, а не какво ще няма.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16958
Не ти се карам, нищо че така звучи. Важното е аз да се имам с теб, ти с мен, да се разбираме, когато решаваме неполитическите си проблеми. За мен е много важно да знам, че мога да разчитам на теб, както и ти сигурно би разчитала на мен, при нужда. Хем имаме обединение, хем си помагаме. От това по-ценно здраве му кажи. Когато станем много такива, ще сме фактор, да определяме, как искаме да става, вместо да ставаме конкуренция в пристрастията си към политическите партии, от които чакаме да ни помагат.
Няма какво да ги чакам! Трябва ми помощ за нещо, с което не мога да се справя, който може да помага. Ако сме хора и загърбим пристрастията си, несъмнено ще се справим.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16959

Rina писа: Аз питах обаче какво ще има, а не какво ще няма.

Казах че ще има край на комунизма. Освен това и много други неща ще има, дето за сега са немислими. Например твоята и моята воля ще е закон за управляващите, а не обратното както е сега. Както и крадци като Милен Велчев, Иан Костов и пр.... ще бъдат директно екзекутирани. Та нека който иска да краде като тях после.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.