Рожден ден !!! Радостни поводи!
На няколко пъти се повтаря репликата : "ремембър дъ файфти новембър" - "спомнете си пети ноември".
Освен че тази дата е рождена за Елтимир, идеите на филма все едно , че са ги крали от материалите и темите на нашия сайт. "Една идея не може да бъде унищожена"
Приятно гледане.
kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7298
vforvendetta.warnerbros.com/
www.vbox7.com/play:c0d03b7a
arenabg.com/cat/details.php?i=13964&c=1
и т.н.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 6.11.2007, 0:04
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Спорт-здраве, честито! И виж за Елтимир...въпреки, че ти май именно по този фронт работиш здраво и не се нуждаеш от пожелания, а си си направо за благородна завист...и все така: поне за още 140 години...срока на годност на моите пожелания е такъвСпорт-Здраве писа: Благодаря на всички за пожеланията
Благодаря ти Пламене,но далеч не съм за завист.Сили колкото искаш: сила - бол,а Сила - колкото трябва.Но и изпитания още не е имало.Ентусиазъм също бол,но съм млад,и съм зелен,лесно се подвеждам и лесно ме заблуждават.Тогава за щастие има достатъчно Сила,която да не остави ентусиазма да огасне.Но "каквото сабя покаже" - много Небесна мисъл има в тая поговорка.Сега са времена,в които такива поговорки са полезни.Пламен Пасков писа:
Спорт-здраве, честито! И виж за Елтимир...въпреки, че ти май именно по този фронт работиш здраво и не се нуждаеш от пожелания, а си си направо за благородна завист...и все така: поне за още 140 години...срока на годност на моите пожелания е такъвСпорт-Здраве писа: Благодаря на всички за пожеланията
По повод на това което казваш се сещам за възклицанието на един стар колега към един млад:Спорт-Здраве писа: Сили колкото искаш: сила - бол,а Сила - колкото трябва.Но и изпитания още не е имало.Ентусиазъм също бол,но съм млад,и съм зелен,лесно се подвеждам и лесно ме заблуждават.
" Да би младо знаело и да би старо можело - щеше да изпое** света."
Така, че когато мъдроста започне да се проявява - силите почват да гаснат.
Жоре,чак сега ми стана ясен аватарът ти.Завиждам ти за него!georgi_nz писа: Искам да спомена отново за един култов за мен филм : V for vendeta. Няма да съжалявате ако го изгледате, тези дето не сте го гледали.
На няколко пъти се повтаря репликата : "ремембър дъ файфти новембър" - "спомнете си пети ноември".
Освен че тази дата е рождена за Елтимир, идеите на филма все едно , че са ги крали от материалите и темите на нашия сайт. "Една идея не може да бъде унищожена"
Приятно гледане.
kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7298
vforvendetta.warnerbros.com/
www.vbox7.com/play:c0d03b7a
arenabg.com/cat/details.php?i=13964&c=1
и т.н.
Нощес гледах филма.Няма да го трия.Ще го гледам постоянно.Велик е!
Освен нашите идеи,за които считам че няма нищо по-естествено на тоя свят,там има и други идеи...
Тоя филм трябва да се гледа от възможно най-голям брой Българи!
Запознат,Севар,не може ли като се направи тая филмотека към сайта,тоя филм да е първият?
И не може ли да се "закачи" по някакъв начин тук,само като чукнеш,и да започва.Максимално да се улесни достъпът до него.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.