Рожден ден !!! Радостни поводи!

преди 18 години 9 месеца #22908
Искам да спомена отново за един култов за мен филм : V for vendeta. Няма да съжалявате ако го изгледате, тези дето не сте го гледали.
На няколко пъти се повтаря репликата : "ремембър дъ файфти новембър" - "спомнете си пети ноември".
Освен че тази дата е рождена за Елтимир, идеите на филма все едно , че са ги крали от материалите и темите на нашия сайт. "Една идея не може да бъде унищожена"
Приятно гледане.

kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7298
vforvendetta.warnerbros.com/
www.vbox7.com/play:c0d03b7a
arenabg.com/cat/details.php?i=13964&c=1

и т.н.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 6.11.2007, 0:04

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #22909
Честит рожден ден и от мен. И предстоящия Архангеловден на всички!

преди 18 години 9 месеца #22910
Честито и на двамата! Всичко най-добро ви желая! 8-) :clap:

преди 18 години 9 месеца #22912
Благодаря на всички за пожеланията:)

преди 18 години 9 месеца #22913
Елтимир...почти по терлички: честито и от мен: Здраве и сила, останалото ще си го купиш. Ако не си го купиш, ще ти го дадат. Ако не ти го дадат, ще си го вземеш. Ако не си го вземеш, значи, не ти е трябвало и няма да си признаваш: горе опашката и борбата продължава...Всичко останало е боледуване и умиране...

преди 18 години 9 месеца #22914

Спорт-Здраве писа: Благодаря на всички за пожеланията:)

Спорт-здраве, честито! И виж за Елтимир...въпреки, че ти май именно по този фронт работиш здраво и не се нуждаеш от пожелания, а си си направо за благородна завист...и все така: поне за още 140 години...срока на годност на моите пожелания е такъв
:lol:

преди 18 години 9 месеца #22917

Пламен Пасков писа:

Спорт-Здраве писа: Благодаря на всички за пожеланията:)

Спорт-здраве, честито! И виж за Елтимир...въпреки, че ти май именно по този фронт работиш здраво и не се нуждаеш от пожелания, а си си направо за благородна завист...и все така: поне за още 140 години...срока на годност на моите пожелания е такъв
:lol:

Благодаря ти Пламене,но далеч не съм за завист.Сили колкото искаш: сила - бол,а Сила - колкото трябва.Но и изпитания още не е имало.Ентусиазъм също бол,но съм млад,и съм зелен,лесно се подвеждам и лесно ме заблуждават.Тогава за щастие има достатъчно Сила,която да не остави ентусиазма да огасне.Но "каквото сабя покаже" - много Небесна мисъл има в тая поговорка.Сега са времена,в които такива поговорки са полезни.

преди 18 години 9 месеца #22925

Спорт-Здраве писа: Сили колкото искаш: сила - бол,а Сила - колкото трябва.Но и изпитания още не е имало.Ентусиазъм също бол,но съм млад,и съм зелен,лесно се подвеждам и лесно ме заблуждават.

По повод на това което казваш се сещам за възклицанието на един стар колега към един млад:
" Да би младо знаело и да би старо можело - щеше да изпое** света."

Така, че когато мъдроста започне да се проявява - силите почват да гаснат. :tooth:

преди 18 години 9 месеца #22928
Честито и на двамата! Небето да бъде с Вас във всяка ваша стъпка по Земята!

преди 18 години 9 месеца #22936

georgi_nz писа: Искам да спомена отново за един култов за мен филм : V for vendeta. Няма да съжалявате ако го изгледате, тези дето не сте го гледали.
На няколко пъти се повтаря репликата : "ремембър дъ файфти новембър" - "спомнете си пети ноември".
Освен че тази дата е рождена за Елтимир, идеите на филма все едно , че са ги крали от материалите и темите на нашия сайт. "Една идея не може да бъде унищожена"
Приятно гледане.

kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7298
vforvendetta.warnerbros.com/
www.vbox7.com/play:c0d03b7a
arenabg.com/cat/details.php?i=13964&c=1

и т.н.

Жоре,чак сега ми стана ясен аватарът ти.Завиждам ти за него!
Нощес гледах филма.Няма да го трия.Ще го гледам постоянно.Велик е!
Освен нашите идеи,за които считам че няма нищо по-естествено на тоя свят,там има и други идеи...
Тоя филм трябва да се гледа от възможно най-голям брой Българи!

Запознат,Севар,не може ли като се направи тая филмотека към сайта,тоя филм да е първият?
И не може ли да се "закачи" по някакъв начин тук,само като чукнеш,и да започва.Максимално да се улесни достъпът до него.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.