Рожден ден !!! Радостни поводи!

преди 19 години 3 месеца #16496
На всички, носещи името Георги; на рожденника Antijew-бъдете здрави, прави и корави дълги години! :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16499
Благодаря, приятели!Бъдете здрави!

На Георги НЗ, честит имен ден.Пожелавам му здраве и успехи. :pint:

Честито и на всички, които носят името Георги. :pint:

преди 19 години 3 месеца #16503
Честито Севаре,няма да забравя,че ти беше първият,който ме "захапа" в този форум.Може и да не помниш и да ти е чудно,но го направи по подобаващ начин !Пожелавам ти освен здраве и успех във всичко останало,за което се борим ,да ми промениш ника на кирилица в стил "възродителен процес!"-ха-ха!Бъди здрав!!!!

преди 19 години 3 месеца #16504
Честито и на Гошо нз-незабравим!Честито братле и да си жив и здрав!!!!Е и ако има още именици и на тях разбира се,никой не трябва да се пропусне!

преди 19 години 3 месеца #16505
Анти и ти си бил тук,е ще пием по едно виртуално!Честито и дано да има повече,като теб,като нас!ЗДраве и щастие!И все така!

преди 19 години 3 месеца #16508
Пак закъснявам.....с няколко минути след полунощ. ;-)

Е, на всички, които имат празник днес (до преди малко) честитя и пожелавам всичко най-хубаво и най-вече на жоро_нз и бгскин да си носят имената с чест и късмет!

:thumbsup:

преди 19 години 3 месеца #16514

nik писа: Анти и ти си бил тук,е ще пием по едно виртуално!Честито и дано да има повече,като теб,като нас!ЗДраве и щастие!И все така!

Благодаря НИК!Бъди здрав и щастлив!Наистина,ще пием по едно виртуално :pint: .Но дано дойде светъл ден да пием по едно невиртуално всички съпричастни на ИДЕЯТА, сред красивата наша природа.

преди 19 години 3 месеца #16517
Искам и аз да го поздравя.Той е жив!Така че нека бъде здрав,както и неговото семеиство и с лекота да постига мечтите си.Макар и закъснял аз го казвам защото вярвам че нещо пожелано от повече хора придобива по голяма сила.FRODO неумесно е подал топката на samvoin да развихри и тук болните си мисли.Няма нещо хубаво дето да не се опита някой да го опетни,но клепат те на своите глави.Все пак става въпрос за неговия рожден ден!

преди 18 години 9 месеца #22863
Чeстит рожден ден на Елтимир и Спорт-Здраве!
Бъдете здрави и щастливи!
Наздраве :pint:

преди 18 години 9 месеца #22865
Честит рожден ден и на двамата.Пожелавам им здраве,дълъг живот и успехи в начинанията.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.