Рожден ден !!! Радостни поводи!

преди 19 години 4 месеца #15481
Завиден ентусиазъм лъха от твоите приказки, Биргюн... А деен ли си?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15482

DraconiaN писа: Завиден ентусиазъм лъха от твоите приказки, Биргюн... А деен ли си?

Да. Правя каквото мога.

преди 19 години 4 месеца #15483

dary писа:

FRODO писа: Честито и от мен! Да си ни е жив и здрав човека-админ и уебмастер на най-добрия националистически сайт.
Само едно се питам: Вчера Лемс и Спас-сабазий а днес Севар, след 1-2 дена Хитлер.
Толкова близо , и толкова далеч????

Владимир Ленин
руски революционер и политик
Роден: 22 април 1870

Адолф Хитлер
немски политик
Адолф Хитлер
Роден: 20 април 1889

При тези има връзка и тя е чифутският им произход.

ОК значи според твоята логика Севар, Сабазий и ЛЕМС са български произход :hammer:
ааааааааааа да не забравим и роденият на 12.04.1982 Цветомир Йолов .

Не, мисълта ми ми беше друга , че няма случайности, че някой напасва връзките така,
че някой пуска клинове между хората........

г-жа Йехова.

преди 19 години 4 месеца #15485
Честито на Севар! Много пиянска вечер за него предстои :)
:pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint: :pint:

преди 19 години 4 месеца #15486
Севар, Честит Рожден ден и от мен!

преди 19 години 4 месеца #15487

FRODO писа:

dary писа:

FRODO писа: Честито и от мен! Да си ни е жив и здрав човека-админ и уебмастер на най-добрия националистически сайт.
Само едно се питам: Вчера Лемс и Спас-сабазий а днес Севар, след 1-2 дена Хитлер.
Толкова близо , и толкова далеч????

Владимир Ленин
руски революционер и политик
Роден: 22 април 1870

Адолф Хитлер
немски политик
Адолф Хитлер
Роден: 20 април 1889

При тези има връзка и тя е чифутският им произход.

ОК значи според твоята логика Севар, Сабазий и ЛЕМС са български произход :hammer:
ааааааааааа да не забравим и роденият на 12.04.1982 Цветомир Йолов .

Не, мисълта ми ми беше друга , че няма случайности, че някой напасва връзките така,
че някой пуска клинове между хората........

г-жа Йехова.

Абе каква логика,какви 5 лева?Единствената прилика между Севар,Силвия и Сабазий е ,че така написани имената им започват със "С",а и са зодия "Овен".

А ти май търсиш под Овена-агънце?/Под вола,теле/

Тъй като ти спомена,че след 1-2 дена е рожденната дата на Хитлер от любопитство се разрових за точната дата и така ми попадна и рожденната дата на Ленин.А относно произхода им това е общото,което се сетих и го сложих като коментар.

П.П.Темата вече така се измести,че няма нищо общо със замисъла с който беше създадена.А именно,когато има весели поводи да се споделят тук.

:pint: За здравето на Севар. :thumbsup:

преди 19 години 4 месеца #15488
dary, тоя FRODO е въпросния Спас Минков. Периодически на всеки няколко месеца прави по един отчаян опит да пише във форума. Не му обръщайте внимание.

преди 19 години 4 месеца #15489
Севар, стари приятелю, обаче за рождения ден, макар на патерица ще пийнем по бира, нали?

преди 19 години 4 месеца #15490

Севар писа: dary, тоя FRODO е въпросния Спас Минков. Периодически на всеки няколко месеца прави по един отчаян опит да пише във форума. Не му обръщайте внимание.

Що да от-чаян? :hammer:

преди 19 години 4 месеца #15491
Ей, момчета и момичета, забравих! Търсих тези Адолф Хитлер и Владимир Ленин да черпят за рождените си дни. Нема такива, поне в моя квартал. И никой тук не ги познава. То и Севар не е от моя квартал, ама идва понякога. Та го знаят. И аз понякога ходя към него,у знаем се. И ше пинем с него по бира, манете ги яловчетата, които пишат за водка. Аз поне пия само бира, щот от водката падам под масата, кво да правим, ЕГН. Та със Севар ще се разберем, а Владо Ленин и Ади Хitler никой не ги знае Никой не ги знае. Фродо, фърли пръстена, действа ти зле!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.