Рожден ден !!! Радостни поводи!

преди 19 години 4 месеца #15492
Фродо, ти си отчаян, щот не ти е станала пишката, поне така твърди една от групата ЛЕМС.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15493
Честито, Севар! Тангра да бди над тебе.

преди 19 години 4 месеца #15495

Елтимир писа: Ей, момчета и момичета, забравих! Търсих тези Адолф Хитлер и Владимир Ленин да черпят за рождените си дни. Нема такива, поне в моя квартал. И никой тук не ги познава. То и Севар не е от моя квартал, ама идва понякога. Та го знаят. И аз понякога ходя към него,у знаем се. И ше пинем с него по бира, манете ги яловчетата, които пишат за водка. Аз поне пия само бира, щот от водката падам под масата, кво да правим, ЕГН. Та със Севар ще се разберем, а Владо Ленин и Ади Хitler никой не ги знае Никой не ги знае. Фродо, фърли пръстена, действа ти зле!

Елтимир, всеки момент ще се включи "Самвоин" с предложение да те запознае с тия ,които си издирвал.Тъй като не може лично поне с идеите на единия чифутко "Ади".Само стой и гледай.
Малко ми понакърти вече от него ама :pint: нещо да го преглътна.

преди 19 години 4 месеца #15497
Севар,едно голямо честито и от мен!Желая здраве,попътен вятър и нерви като корабни въжета!И не ме забравяйте относно биричката... :out: :pint: :tooth:

преди 19 години 4 месеца #15549
samvoin, пий едно за мое здраве, както другите, които ме уважават. Остави ги лозунгите от миналия век, нека да си останат в миналия век. Време е за нещо, което да ни е от полза в днешно време.

А и благодаря на всички, които ми мислят доброто! За всички останали - :fu:

преди 19 години 4 месеца #15552

Елтимир писа: Севар, стари приятелю, обаче за рождения ден, макар на патерица ще пийнем по бира, нали?

Ще пием, но дано поводите ни да са весели. А Ялоф и останалата сган да пият по една студена вода след 24-ти.

преди 19 години 4 месеца #15577

samvoin писа: "Свободата" е много широко понятие,с което се злоупотребява!Свободата на словото спрямо малоумника е нежелателна.
за съжаление у нас тази свобода,отново казвам минава през призмата на народнозагрижената и националноотговорната и расовомислеща диктатура!
Само тя може да осигури истинска свобода,като переспектива и сила и независимост,които ще осъществят тази свобода,защото свободата и справедливостта без сила и независимост,без гордост,чест и отговорност е смешна и несъстоятелна!!!Тя е мнима и неистинска.

При една такава "националноотговорна и расовомислеща диктатура" смяташ ли, че биха били възможни твоите днешни изяви? Ти от коя страна слагаш себе си? Ами ако расовите и пр. диктаторски критерии те сложат в групата за скопяване, поради непокриване на критериите за чистота на гена и отидеш да копаеш камъни с две филии дажба на ден, тогава ще бъде ли постигната мечтата ти?

преди 19 години 4 месеца #15578
По тези критерии в Русия "расово непълноценен" щеше да бъде Александър Сергеевич Пушкин. В България "непълноценни" са Георги Сурсувул и Пейо Яворов, например. Обаче много пълноценни бяха помощниците на Тодор Живков, като Пеко Таков и Мако Даков, например. Пълноценен според горепосочените расови критерии е престъпника ген. Чобанов, също и предшественика му Атанасов, пък и сегашния Драшков. "Непълноценен" е големият български националист проф. Никола Алтънков.
Тая расова теория поначало е много сбъркана. На нея Движение "Воини на Тангра" противопоставя теорията за духовния национален ген и чувството за принодлежност към един народ и към една култура.

преди 19 години 4 месеца #15674
Макар и на патерици Ч.Р.Д. много здраве,много радост и много щастие.Другото се купува.

преди 19 години 4 месеца #15696
Ами....чак сега се загледах в тая тема....та и от мен ще е на патерици честитката!(поне празничното чувство да му се проточи)

Севар, пожелавам ти здраве, късмет, доброта и здрави нерви... :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.