Рожден ден !!! Радостни поводи!

преди 19 години 4 месеца #15461

FRODO писа: Честито и от мен! Да си ни е жив и здрав човека-админ и уебмастер на най-добрия националистически сайт.
Само едно се питам: Вчера Лемс и Спас-сабазий а днес Севар, след 1-2 дена Хитлер.
Толкова близо , и толкова далеч????

За съжаление,е много лошо това че днес у нас всички са много"далеч" от Хитлер,дори привържениците му,затова сме на този хал!
Иначе представителя на антинацизма и антифашизма у нас,т е един от най-видните представители Волен Сидеров-умело копира ораторските му похвати.
Едва ли докато не сме дозагинали останките от нас,ще се появи внезапно човек,подобен на Хитлер,който поне да им стъжни живота,макар че аз мисля че Хитлер е бил прекалено милостив и мекошав,с ония,които не е трябвало да прояви и капка милост.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15467

samvoin писа:

FRODO писа: Честито и от мен! Да си ни е жив и здрав човека-админ и уебмастер на най-добрия националистически сайт.
Само едно се питам: Вчера Лемс и Спас-сабазий а днес Севар, след 1-2 дена Хитлер.

За съжаление,е много лошо това че днес у нас всички са много"далеч" от Хитлер,дори привържениците му,затова сме на този хал!
Иначе представителя на антинацизма и антифашизма у нас,т е един от най-видните представители Волен Сидеров-умело копира ораторските му похвати.
Едва ли докато не сме дозагинали останките от нас,ще се появи внезапно човек,подобен на Хитлер,който поне да им стъжни живота,макар че аз мисля че Хитлер е бил прекалено милостив и мекошав,с ония,които не е трябвало да прояви и капка милост.

Хайде,самвойн,пиши! "Защо искам да бъда като Хитлер..."

преди 19 години 4 месеца #15468
Аз не мога да съм,като Хитлер,както не мога да съм като Левски и Ботев за съжаление!
Гениите и хората с"третото око" и отличили се с героизъм и гениалност не се раждат всеки ден за съжаление!
Аз признавам своето неравенство с такива хора.
Но смятам че мога поне да се опитам да бъда достоен последовател и приемник,на борбите,идеологиите и заветите ми,доколкото силите и моята същност и възможности ми позволяват и доклкото съм установил че пътят им е правилния път,за страната и света им,в сравнение със всички останали пътища,водещи ни към бездна вече десетилетия,а даже столетия!

преди 19 години 4 месеца #15469
Стига вече с ирониите и сарказма!
Помислете сериозно върху посатвените от мен въпроси за размисъл!Защото ще дойде момента,в който всеки от тук ще разбере че съм бил прав,но ще е късно!

преди 19 години 4 месеца #15470
Вместо да настояваш на еднопосочна връзка към твоите разбирания,опитай се да я задействаш,като първи я осъществиш.Не забелязвам опити до сега ти да разбереш някой друг.Който иска,ще се помъчи да те разбере.който не иска - няма.Не противоречи на свободата!

преди 19 години 4 месеца #15473

Владимир Ленин
руски революционер и политик
Роден: 22 април 1870

Адолф Хитлер
немски политик
Адолф Хитлер
Роден: 20 април 1889

При тези има връзка и тя е чифутският им произход.

преди 19 години 4 месеца #15474
"Свободата" е много широко понятие,с което се злоупотребява!Свободата на словото спрямо малоумника е нежелателна.
за съжаление у нас тази свобода,отново казвам минава през призмата на народнозагрижената и националноотговорната и расовомислеща диктатура!
Само тя може да осигури истинска свобода,като переспектива и сила и независимост,които ще осъществят тази свобода,защото свободата и справедливостта без сила и независимост,без гордост,чест и отговорност е смешна и несъстоятелна!!!Тя е мнима и неистинска.

преди 19 години 4 месеца #15475

dary писа:

Владимир Ленин
руски революционер и политик
Роден: 22 април 1870

Адолф Хитлер
немски политик
Адолф Хитлер
Роден: 20 април 1889

При тези има връзка и тя е чифутският им произход.

Какъв парадокс-две антиподни личности,борили се с противоположни цели,един след друг родени!
Единия-реакция и в услуга на евреите и подтисниците и контрареволюция,а другия истински революционер и борец за правда!

преди 19 години 4 месеца #15479

samvoin писа: Стига вече с ирониите и сарказма!
Помислете сериозно върху посатвените от мен въпроси за размисъл!Защото ще дойде момента,в който всеки от тук ще разбере че съм бил прав,но ще е късно!

samvoin
Защо да мислим върху твоите въпроси, като ти пет пари не даваш за въпросите и мнението на този, който не е съгласен с теб? Няколко души, и то с голям авторитет (поне за мен), ти обясниха не малко по-интересни неща за ВСВ. В отговорите ти не личеше да си се замислил какво и защо са казали, а и най-вероятно не си го прочел. (Не уважаваш мнението им, щото не са кефат на Хитлер, сешш са! :yeah: ) Не уважаваш мнениенето на другите, не го четеш най-вероятно и НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НАЛАГАШ СВОЕТО. По чисто физични(не искам да те затормозявам с други думи) закони, които не можеш да промени, ще бъдеш наказан и в момента биваш (независимо дали го осъзнаваш) наказван. И ми говориш за чест и отговорност.

Мисля, че Спорт-Здраве имаше съсвсем друго предвид относно свободата. Но явно не си се замислил и си решил да пльоснеш тук нещо заучено.

Нe си мисли, че като облечеш тон простотии в елегантни фрази и напраскаш запетайки където ти скимне някой ще се съгласи с теб. Напротив, в очите на по-интелигентните хора ще изглеждаш смешно и няма да те взимат на сериозно.
Уважавай себе си. Иначе ние защо да те уважаваме? А камо ли ако ти не ни уважаваш - нас и нашето мнение...

П.С. От отговора ти ще завърша представата си за теб. (Едва ли ти дреме, де! Пътят, по който ти вървиш, някои от тук са го асвалтирали. Имай го предвид. Гледай нещата и от друг ъгъл.

П.С.2 Препоръчвам ти да се запознаеш обстойно (което не значи за 1-2 дни) с българската история. Дано осъзнаеш, че е имало българи, в сравнение с които Хитлер не е абсолютно нищо особено (меко казано). НЕ, не ме питай кои са. Търси.

П.С.3. Знам, че се отклонявам МНОГО от темата, ма на Севар съм му честитил още на обяд. :-D

преди 19 години 4 месеца #15480

samvoin писа: Какъв парадокс-две антиподни личности,борили се с противоположни цели,един след друг родени!

Да не толкова голям парадокс като се има предвид,че са две различни ЗОДИИ а също произлизат от различни етноси и раси.
Не, случая Лемс е друг!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.