Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...
Определено пак лъжеш. Заплашваше ме ти с имейлите си. Пазя ги, макар, че не бих искал да давам публичност на кореспонденцията ни, не е етично.samvoin писа: Комуниста освен да заплашва и да те гони от форума ти ,заглушавайки мнението ти,какво друго може,когато лъжите ,нелепостите и противоречията в които изпада бъдат изобличени?
Независимо този комунист,дали е скрит или откровен.
Просто няма как да бъда комунист, излагаш се вече.
Смири се, че бесовете са те хванали.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В Тенгрианството няма такова понятие - "бесове". Това са юдейски и гръцки схващания.Desko писа:
Определено пак лъжеш. Заплашваше ме ти с имейлите си. Пазя ги, макар, че не бих искал да давам публичност на кореспонденцията ни, не е етично.samvoin писа: Комуниста освен да заплашва и да те гони от форума ти ,заглушавайки мнението ти,какво друго може,когато лъжите ,нелепостите и противоречията в които изпада бъдат изобличени?
Ако вие, с Плъха и сие, имате бесове, което е съвсем видно, мога да ви закарам на някое аязмо, за да ги измием. Можете да си оставите калимявките, там няма да ви са нужни.
Сещам се как в един друг форум бяха писали, че българите не могат да бъдат Тенгриани, тъй като Тенгрианството било монголска религия. И си спомних за думите на една монголка: "Ние сме взели Тенгрианството от вас, българите. Взели сме го като дума и понятие, но в своята дълбока същност сме си останали шаманисти". Ти ще го разбереш, а онези не ме интересуват. Не смятам, че размяната на епитети, хули, клевети и заплахи е дискусия. А при тях друго не мога да открия. Освен ако не си намеря някой електронен микроскоп, ама засега няма откъде.
Клеветника си ти в случая отново,Кавхана никъде не е казал че "мрази" християнството,в частност православието и че е антихрист,или отрича правото му на съществувание и че иска да го отстрани с насилие,просто констатира факти от гледна точка на неговите религиозни схващания,които са по-особени и нетрадиционни,за някои тесни православни.
Това не значи"омраза","антихризъм",или "сатанизъм",той просто няма отношение към християнството,а при нас казах че има много заклети православни,дори свещенници гравитират около нас.
Които обаче са преди всичко расовоосъзнати и мислещи,преди религиозни.
Прощавай, ако с нещо съм попреминал границите на дискусионния тон. Наричам ги "калимявки", защото за тях християнството е повече предметно-обрядно поклонение, отколкото духовна същност. Точно това имах впредвид. Сложих им просто едно прозвище, което напълно им приляга. С това не искам да ги обидя.Елтимир писа: Йордане, благодаря ти за пояснението, но се боя, че те няма да го разберат. Има нещо прекалено славянско в тях. Ще поясня. Някога славяните наричали германските народи с името "немци", защото като не им разбирали езикка, си мислели, че тези народи не могат да говорят. Така и плъховете и флегмършите. Те просто не разбират какво им говорим, а продължават да си твърдят своето. Те даже и християни не са, защото тогава щяха да познават поне християнството. А смея да твърдя, че те и него не познават.
Сещам се как в един друг форум бяха писали, че българите не могат да бъдат Тенгриани, тъй като Тенгрианството било монголска религия. И си спомних за думите на една монголка: "Ние сме взели Тенгрианството от вас, българите. Взели сме го като дума и понятие, но в своята дълбока същност сме си останали шаманисти". Ти ще го разбереш, а онези не ме интересуват. Не смятам, че размяната на епитети, хули, клевети и заплахи е дискусия. А при тях друго не мога да открия. Освен ако не си намеря някой електронен микроскоп, ама засега няма откъде.
Ти си марксист по-основи на мисленето си и по-определение на понятието човечество,след като отричаш расовата теория и расовите различия,независимо от аргументите и от това че се пишеш религиозен,а и защитата за максим е показателна!Desko писа:
Това че не съзнаваш и ако наистина не съзнаваш всичкото това,е още по-лошо за теб.
Не, напротив, с нищо не си нарушил добрия тон. Исках само да ти кажа, че с тях е невъзможно да се води дискусия. Някои от тях самите са бесни, но в медицинския смисъл. Има една такава болест, "кучешки бяс". При тях е във връзка с кучешкия празник. Ти ще го разбереш.Jordan_13 писа:
Прощавай, ако с нещо съм попреминал границите на дискусионния тон. Наричам ги "калимявки", защото за тях християнството е повече предметно-обрядно поклонение, отколкото духовна същност. Точно това имах впредвид. Сложих им просто едно прозвище, което напълно им приляга. С това не искам да ги обидя.Елтимир писа: Йордане, благодаря ти за пояснението, но се боя, че те няма да го разберат. Има нещо прекалено славянско в тях. Ще поясня. Някога славяните наричали германските народи с името "немци", защото като не им разбирали езикка, си мислели, че тези народи не могат да говорят. Така и плъховете и флегмършите. Те просто не разбират какво им говорим, а продължават да си твърдят своето. Те даже и християни не са, защото тогава щяха да познават поне християнството. А смея да твърдя, че те и него не познават.
Защото аз обиждах,тъй като първи лица от вашия форум си позволиха да ме обиждат!
Още повече,се говореше и за"противоконституционноста" на моите изказвания,каквато по-някои линии ако погледнем обективно,може да се открие и във вашите,това имах предвид.
А от вашия форум аз многократно бях заплашван,но никой не беше предупреден или санкциониран!
Ненавиждам подлярщината и подлоста в действията,освен това вие отстранявайки ме,ме държите все едно съм там и злословите зад гърба ми,без да ми дадете възможност,да отговоря и се защитя,но аз вече няма да посутя форума ви,камо ли да пиша там,дори да ми бъде разрешено.
Самвоине, започваш да ставаш досаден с непрекъснатите си оплаквания и сплетни. Приеми нещата като мъж. Станалото, станало, нищо особено не се е случило. Животът продължава...samvoin писа: В мейлите си бях остър,защото бях изгонен по-един подъл типично еврейски начин,без да ми се обясни защо и без причина,на основите на клевети и на двойни стандарти към мен и Кавхана!
Защото аз обиждах,тъй като първи лица от вашия форум си позволиха да ме обиждат!
Още повече,се говореше и за"противоконституционноста" на моите изказвания,каквато по-някои линии ако погледнем обективно,може да се открие и във вашите,това имах предвид.
А от вашия форум аз многократно бях заплашван,но никой не беше предупреден или санкциониран!
Ненавиждам подлярщината и подлоста в действията,освен това вие отстранявайки ме,ме държите все едно съм там и злословите зад гърба ми,без да ми дадете възможност,да отговоря и се защитя,но аз вече няма да посутя форума ви,камо ли да пиша там,дори да ми бъде разрешено.
Аз не мисля да водя безсмислени спорове, кой на кой взел бонбона и т.н.
Това са дребни неща, които не ме разбирайте погрешно също са важни!
Защотомълчанието пред лъжите,понякога излиза като знак на съгласие пред някои,за това отговарям и си правя труда!
Както и не е дребно нещо,да обиждаш някой пръв,без да те е обидил лично и да е исползвал обидни квалификации спрямо никого!
Аз не съм използвал нито една обидна квалификация на вашия форум,преди да бъда обиден пръв и това може да се проследи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.