Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...

преди 19 години 4 месеца #15015
И как "скверня" православието,като казвам че максим е ченге ли?
Да,днес на този ден с чиста съвест аз съм готов да кажа че максим е враг на Българщината,безбожник и слагач на една власт,състояща се от такива които преследваха хора за това че влизат в храма,гонеха ги от работа!Така че първо добрите православни трябва да го презрат и се откажат от синода му,това дали аз съм добър православен е отделен въпрос,нако го оставим тоя спор на страна и да речем че като наблюдател го казвам.
Но това,което казвам няма нищо общо с отричане на православието и с желание то да бъде премахнато и унищожено,ти си клеветник Мансуре,това е в полза на самото православие-изобличаване на един предател,безбожник и негов унищожител!
Не беше ли казал Исус Христос да се гонят търговците от храма?
И нека всеки сам прецени поповете от неговия синод в голямата им част-свещенослужители ли са,духовници ли са,или търговци и мошенници/с единични изключения/,нека всеки влезе и ги види,те близо до хората ли са въобще,какво представляват,на какщво приличат?
И добрия православен ще ги изхвърли от храма,ако счита че той е негова,както Исус го учи!
За това става на въпрос,никой не е рогал православието,това е просто измислен повод да бъда изтрит,но ми е все едно,просто защото никой антирасист,не може да докаже антираситката си теория за човечеството-научно и аргументирано в спор с расиста и затова расистите са отстранявани отвсякъде!
Това имах предвид че сте марксистки,дори да не искате да го признаете,или да не го съзнават някои от вас.
Вие искате една марксистка уравновиловка,с верска украска само че,като се пренебрегне кръвта,религията да застане над кръвта,това обаче ще означава не нация и народ а един ансилствено обединен конгломерат и мултирасова сбирщина която се кръсти под строй и нищо повече,идиотщина която комунистите искаха да направят само че слава Богу не успяха да направят докрай/макар че виждаме тежките последици от уравновиловката на расите у нас/,с тази разлика че те пък искаха да отречат хората от всякакъв Бог и религия и ги направят напълно безпаметни и безлични, кълнящи се във Ленин и Сталин,а вие искате да натрапите на всички у нас една и съща религия,което без насилие и българска безсмислена кръв най-вече в този момент няма да стане,за това ние ви противопоставяме нашата идея за расовообединение и ако верското помагаше за расовото то ние щяхме да ви подкрепим,но вие просто не целите обединение!
Вие правите крайно лоша услуга на православието!
И после ще попитам,кой вярващ православен,държи такъв език и говори такива извращения,да ти дам ли линкове и да покажа речника ви на някой вярващ православен?!
Хайде спрете с това лицемерие!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15017
www.br-zo.com/forum/viewtopic.php?t=776&...storder=asc&start=10

"Да живей АТАКА!
СМЪРТ за езичника Ангел Грънчаров - Елтимир!!"

Както се вижда, така наречените "православни" искат смъртта на Елтимир. Кратко и ясно.

:-D :-D :-D Аз защо казвам, че исляма, юдаизма и християнството са доста повече "езичество" отколкото самото Тенгрианство въобще.

Това е Форума на Плъха. Мене също ме каниха, но аз ги отрязах. Правете като мен!

преди 19 години 4 месеца #15018

Mansur писа: До Самвойна
Прав си кръвта ми не е арийска. Това понятие окултно, тоест измислено. Кръвта ми е българска и нощо повече или по-малко
От форума гониме само сериозно сквернещите българската вяра - православието. Национал-социялисти и националисти не гониме.
Относно либерализма, трябваше да четеш по внимателно. Става дума за отпадане на различни бюрократични пречки.
Кога и как сме проповядвали лъжите на еврейския синедрион ? Би ли пояснил ? Неприятното е че ти самия и Ина лъжете, като дърти евреи.
Къде сме проповядвали теории на Карл Маркс ? Не лъжи или дай линк.
И къде точно видя че сме нещо анти. Пак не си разбрал, за какво става дума. И не е зле да запомниш че преди всичко сме българи.
Нямаме нищо общо с Жеков и Ифандиев и идеологически сме на доста различни позиции. Пак си излъгал.

Ти Мансур ли си или Масур? Айде, събирай калимявките и "фратер, пратер, беганатер". Имате си прекрасен форум, мушкайте си го в задниците там.

преди 19 години 4 месеца #15024

georgi_nz писа: Аз виждам че в този форум са трезви относно Сидеров( т.нар. Пидеров). Наясно са че тоз излъга цял един народ. Иначе с тях нямам нищо съвместно. А и не знам каква им е стратегията като цяло. Особено с Мишока нямам нищо общо.

Там обаче безпрепятствено се подвизава Фелдмършъла. А напоследък гледам, че тоя техен форум нещо се е изпедерасил. Банда педерасчета, мисля, че не си заслужава да се занимаваме с тях.

преди 19 години 4 месеца #15026

Елтимир писа:

georgi_nz писа: Аз виждам че в този форум са трезви относно Сидеров( т.нар. Пидеров). Наясно са че тоз излъга цял един народ. Иначе с тях нямам нищо съвместно. А и не знам каква им е стратегията като цяло. Особено с Мишока нямам нищо общо.

Там обаче безпрепятствено се подвизава Фелдмършъла. А напоследък гледам, че тоя техен форум нещо се е изпедерасил. Банда педерасчета, мисля, че не си заслужава да се занимаваме с тях.

Абсолютно те подкрепям...!!! Всички фашизирани педерасти, да ходят да си го слагат в някой друг форум...!!!

преди 19 години 4 месеца #15028

PARADOX писа:

Елтимир писа:

Абсолютно те подкрепям...!!! Всички фашизирани педерасти, да ходят да си го слагат в някой друг форум...!!!

Аз бих ги нарекъл по-скоро комунизирани,защото макар и да не съм фашист,защото фашизма е италински тип национализъм-тясно италиански и неуниверсален,все пак не е бил уравновиловъчна идея,а"БРЗО" имат толкова общи с"Родна защита",колкото аз съм негър!
Те са повече марксисти отколкото"фашисти".
Има там един фашист който се самоопределя като такъв и се подвизава,но интересно как предпочита комунистическа компания,ако е фашист пред тази на други националисти следващи същата цел?Само за това че комуноидите са сложили християнска маска ли,че те всички комуноиди и БСП,взеха да слагат тази маска?!
Обаче имат ли целите на фашизма в Италия,спрямо България?
Как може фашист да се обедини с антифашисти,антирасисти и уравновиловчици-марксисти или шикалкавещи и нямащи ясни позиции по-въпроса и на чия страна са в спора фашизъм-антифашизъм и нацизъм-антинацизъм и кое от двете причини повече злини на света и човечеството,ако първитте изобщо са причинили такива?
Кой истински националист може да няма позиция по-въпроса и да шикалкави или да смята враговете на нацизма и фашизма за по-малко зло за света,плюейки нацизма,като зло,той работи за днешното статукво,защото Хитлер е най-оплюван днес от враговете на света и човечеството и тоз,който им приглася е техен съучастник!
Това имам предвид Мансуре,като казвам че сте марксисти,като всички останали които плюете,не така случайно бяхте привърженици на Сидеров,докато най-позорно ви изрита,защото хептен го оакахте и него!
Да и вие не сте различни от другите,дори сте по-лоши за съжаление!
Аз засега приключвам с коментара по-този форум,а за моите наблюдения относносексуалното ориентираност и поведението спрямо гея,няма да споделям и коментирам сега тук...
Под достойнството ми е!

преди 19 години 4 месеца #15029
А относно фашизма-истинския,какъвто в България фактически никога не е имало като сериозен субект,аз не съм фашист,но не съм и антифашист и не смятам че фашизма е заплаха за света,ако се реализира за разлика от комунизма и капитализма,той няма пъклени и античовешки цели в чист вид,а национални и народни цели!
Мен верската страна ме дели от фашизма и смятам че националсоциализма е по-универсален и адекватен към днушния ден и от неговите решения и фундаменти ,е по-подходящо да се взаимства.
Но фашистите не са били педераси!!!
Фашистите направиха положителни неща за италианския народ ,така че нека да не ги плюем и да не ползваме тази дума,като най-мръсната,защото за мен по-мръсно от комунист,капиталист,демократ,либерал няма тъй като на тези идеи лежат милионите човешки жертви и реките от кръв и тези идеологии упражняват и денс и го правеха и преди-геноцид над моя народ,а фашизма и нацизма не са упражнявали такъв дори над вражески народи!
Всичко за тях се указа една изфабрикувана лъжа,за тяхната "зловеща" и "антинародна" същност!!!

преди 19 години 4 месеца #15037
Мога ли да ви попитам днес на Велики/разпети/петък,вие коя Божия заповед,спазвахте и се стремихте да спазвате?
Нека сънародниците се замислят,православните най-вече,можете ли вие да сте представител на Вярата им и на Българщината,само с речника и амбициите ви?
Вие сте поредните патриотари и търгаши!

преди 19 години 4 месеца #15038
Ще си направя труда и ще отговоря на всички.
Йордане Мансур съм, ако те интересува въобще.
Къде прочете че Елтимир трябва да умре ?
Прочел съм доста твои мнения и не смятам че имаш работа в нашия форум, просто там не е за тебе.
Бай Ангеле форума ни е свободен и Фелдмаршала също може да пише свободно, стига да не се увлече в нарушаването на правилата.
Защо мислиш че форума се е изпедерастил, и по какво съдиш че е така ?
Парадокс фашизираните елементи не са педерасти - нещо си се объркал.
Самвойне пак си изтърсил един куп лъжи. Не подхожда на един достоен човек да лъже толкова.
В нашия форум няма комунистическа компания - единствения комунизиран беше ти, но те банирахме.
Ние не сме антифашисти и антинацисти или антирасисти. Просто смятаме че от тези идеологии , които не са български няма полза.
Къде точно прочете да сме писали че враговете на нацизма и фашизма, са били по-малкото зло ? Ти си лъжец.
Сидеров лъжецо не ни е изритвал, моля ти се престани с циганските лъжи. Повечето от нас щом видяха, какво прави сами се отказаха от него. Имай на пред вид че можеме да направиме кариери в Атака и бяхме страшно навътре в нещата. Обаче съвеста не ни даваше да продължиме с лъжеца Волен.
А не е ли под достойнството ти да лъжеш така опашато ?
Елтимире това момче обича лъжата имайте го напред вид.

преди 19 години 4 месеца #15039

Mansur писа:

meshter_at писа: Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...

Нещото което си написал беше крайно просташко, безмислено и нямаше нищо общо с темата. Синът ти се държи просташки и не му отива. Не смятам че подобно държане приляга на един националист, или той просто не е такъв.
Не е банирам, само е изтрит. Поне да беше написал нещо аргументирано, а то само псувни и безмислици.
При нас банове се налагат само в краен случай, като този на Самвойна. Така че спокойно можете да идвате и дискутирате.

И все пак не ми беше казано ,нито дадено линк,заради кое изказване конкретни бях баннат и къде аз,или дори Кавхана сме рогали православието?
Дай линк и кажи за какво съм баннат.
А що се касае,до "нацисти",които са против нас и ви подкрепят вас,както и за "нацисти"-то те за нас не прадставляват никакви нацисти просто,а пародии на националсоциализма-материал за еврейската преса,защото националсоциалиста не е нито пияница,нито верски фанатик,нито отстъпва и прави компромис с расовите си идеи и с останалите фундаменти,сдружавайки и примирявайки се с антинацисти и нерасисти и антирасисти!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.