Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Православен означава точно фундаменталист и фанатик отстъпване от вярата няма, а умрелите за нея са мъченици.samvoin писа: Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.
Да отричаме останалите понеже не са истински и баща им е бащата на лъжата сатаната.
Много си широкогръд, много си модерен !
Толерантност не чакай, това са педерастки неща. Ти педераст ли си, или може би си швестер ?
Тази твърдост във вярата и отричането на всичко останало от талмуда ли ви ги преподават , а ? Или кан Кубрат като е бил и Тенгрианин и християнин е бил швестер , педерас и т.н ?Mansur писа:
Православен означава точно фундаменталист и фанатик отстъпване от вярата няма, а умрелите за нея са мъченици.samvoin писа: Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.
Да отричаме останалите понеже не са истински и баща им е бащата на лъжата сатаната.
Толерантност не чакай, това са педерастки неща. Ти педераст ли си, или може би си швестер ?
Наборе и аз имам син на 20 год. но такъв език да държиии ??????meshter_at писа: Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...
Аре акъл от Блаже , веднъж и моя син в един форум се държа така , захилих се и му казах :
ІСине това че пикаеш не значи че правиш ... секс????
И ти и аз сме минали по тоя път , но смешно е наборе така тъпо да се държи ???
Това да не му е стадиона да си избива комплексите , и когато са в глутница де що видят да пердашат ?????
Но проблема е твой , кво сееш това шъ жънеш - казват старите хора !!!!!
Пръв не съм обидил никого,защото не е това целта ми на влизане в който и да е форум и изобщо,още повече ако не познавамнякой и нямам лично отношение към него.
Те първо ме поканиха на техния форум,рекламирайки го по-всички останали форуми на лични съобщения,а после мен ме махнаха че съм рекламирал моя!
Поканиха там мен и мои съмишленици за да се изгаврят с нас,но понеже дори за това не са на нашето умствено и интелектуално ниво,им приседнахме и тук и решиха да ни махнат,защото гаврата се обърна срещу самите тях,както срещу всички комуноиди независимо зад каква украска са се маскирали и еврейски слуги,когато почнат да се гаврят с истинските националисти и националсоциалисти,които винаги са над тяхното ниво.
Това е историята,ни повече,ни по-малко!
Мелеза и олигофрена,като види че е безсилен да спори ,а не може да се съгласи с националиста,защото той нали е физиологичен безродник и наследственообременен,не му остава нищо друго освен да обижда теб и роднините ти до десето коляно/присъщо поведение на комуниста,който не закачал"наследственото"!/.
Аз такива ги съжалянвам обикновенно и се стремя да не им обръщам внимание щото ми е под достойнството,но за съжаление много прекаляват като имат трибуна и има подрастващи,заради които трябва да се изобличават...
Ходех надолу край Халите,в посока към джамията.Софиянци знаят къде е...Разминах се с негър,носеше очила.Беше облечен в бели парцали.Много приличаше на бедуин по облекло или на ония просяци,дето ходят из пустините в екранизациите на тема Христос.Само че това не беше цяла дреха,а бели парцали,навързани кой с когото може.Беше нахлузил вълнени чорапи и чехли.
Докато се бях сгушил в подплатените си дънки,вълнения пуловер с висока яка и дебело яке,се чудех накъде е тръгнал тоя в 10 вечерта в тоя студ.Или към джамията,или търсеше свинегогата.
И членовете на Атака има вероятността да заприличат на това.Само трябва да се прегърнат с братята православни.
Означава тангрист,говедо!samvoin писа: Освен това православен,не означава православен фундаменталист и фанатик,отричащ тесногръдо останалите религии,а езичаството по-своя характер е толерантно към другите вероизповедания и това е исторически доказано/прабългарите строят храмове на византииците и славяните-християни,но не са запалили или разрушили нито един!/.
Върви там,отдето си излязъл!!!Не ме карай да си говоря с тебе НА ЖИВО!!!Mansur писа:
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.