Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...
или отново казвам,ти вадиш думи от контекста и ги тълкуваш,както ти е удобно,без обаче да публикуваш целия текст,така се губи основната идея на цулото изказване!
Разбира се че ние сме притежавали руническото писмо,много преди християнството,Борис Първи и Кирил и Методии!
Разбира се че Арииската култура е много по-древна и че Борис /същия/,е пренебрегнал биологичната същност на Българите и ги е уравнил с редица народи,с които не е трябвало в този момент/християнски/,чрез насилстевното покръстване,което е било абсолютно ненужно/ако особено вие сте сигурни в правилността и правоверността на християнството!/.
Това е истина!
Естествено че Арииската раса,цивилизация и добродетели,в частност-Българската като нейна разновидност датират много преди Христа!
Можеш ли да докажеш противното?че Българския народ е много по-древен от тези религии!
А вие искате да кажете че съществуваме от покръстването и появата на християнството ли?
Разбира се че не!И само това твърдение ви прави подли еврейски манипулатори и това какви сте по-религия,няма никакво значение тук!
Това Кавхана с какви думи я казва тази истина и дали е малко по-остър от колкото трябва е отделен въпрос...
Обаче е факт,че принципно ,казаното от него не е лъжа!
Аз ще дам линкове,или ще сложа целите му книги тук,че да няма спекулации!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това да отричаме личности допринесли толкова много за България е смешно.
И как ще са съсипали българската култура двамата братя след като после България достига до "Златен век" и границите и до три морета. Ако на това му се вика упадък...
На черното не може да се каже бяло самвоине...
И защо говориш непрекъснато за арийска култура, а не говориш за БЪЛГАРСКА КУЛТУРА? Ние БЪЛГАРИ ли сме или арийци?
самвоин написа:
Какво значи, че съществуваме от Покръстването?А вие искате да кажете че съществуваме от покръстването и появата на християнството ли?
Разбира се че не!И само това твърдение ви прави подли еврейски манипулатори и това какви сте по-религия,няма никакво значение тук!
За нас историята започва от Кубрат и Аспарух, за по-ранен период имаме оскъдни данни, което не е предпоставка да си измисляме история.
Кубрат е бил Християнин. Това какво е било времето преди Кубрат ние не знаем много за него, затова не трябва да си измисляме.
самвоин написа:
същност на Българите и ги е уравнил с редица народи,с които не е трябвало в този момент/християнски/,чрез насилстевното покръстване,което е било абсолютно ненужно/ако особено вие сте сигурни в правилността и правоверността на християнството!/.
Покръстването не е насилствено първо на първо. Голяма част от българите са били Християни и преди Покръстването(като се започне още от Кубрат...).
И Всички свидетелства сочат, че Борис I не е убил Расате, а му е избол очите...
Кавхана преиначава историята по негово усмотрение...
(p.s. Мансур е един от многото никове на плъха. Не знам защо ама злобата, тъпащината и фанатизма, които винаги лъхат от неговите постинги все ми напомнят за Брадли Белик - затворническия надзирател от филма "Бягство от затвора")
Това съобщение е редактирано от Севар на 9.4.2007, 20:11
Рибата смърди откъм главата.Главата на борис трябваше отдавна да краси брезите,заради много,много негови престъпления на Небесния завет,едно от които е домъкването на двамата убиици.
Но има и неща Деско,за които далеч не съм съгласен с теб.Не че това има значение.Обективната истина не се засяга от моето съгласие или несъгласие.Съветвам те да опиташ да забравиш историята,която всеки знае.Погледни в мрака и не след дълго очите ти ще свикнат.Може би ще успееш да видиш,че историята на българите е стара.Няма човешки народ на Земята,който да я помни,освен нас.Има и такива,които помнят началото,но не знаят продължението.Те не успяха да стигнат до Земята.
Затова съветвам,да се прочете книгата и тогава да се говори.
Общество"Дуло" не веднъж се е застъпвало за кирилицата категорично,но Кавхана,аз и хората мислещи като нас,както и общество"Дуло" /поне официално последното/,смятаме че Българите са познавали руническото писмо много преди Кирил и Методии,но то и символиката му са били непонятни за чуждите народи,дори е имало период,когато всяко съсловие си е имало своя писменост и колобрите са укривали значението на своята с цел те да са гарант за притежанието на тайните на нашия народ и тези тайни да не попаднат в чужди и злонамерени ръце извън Онгъла/в чуждоплеменни,или в на даса-противниците и подчинените ръцете!/.
Факт е че Кирил и Методии,са имали поръчението да измислят писменост,с която да подчинят Българите и славяните и да бъдат асимилирани от византииците,но отделен въпрос е че те макар и византииски аристократи,като Българи по-произход не го правят,а създават писменост в наша услуга,или благодарение реформите на учениците им по-скоро тя заработва в наша услуга и византииските планове се объркват.
Обаче благодарение пък надпреварата на Борис,с германците по-асилмилацията на славяните,чрез покръстване и предаването им на писмеността,това вече е една пораженска дейност,за която плащаме скъпа цена,защото от тогава боилите/останали живи/и народа започва да се омешва расово,освен със славяни,със всеки чуждоплеменен приел християнството и нашата писменост.
Това иска да каже Кавхана,че с тази уравновиловъна тенденция се наврежда на народа ни и че духът му е смазан,не че осъжда мисменоста и самите Крили и Методии/освен това,това е една хипотеза,въз основа на нов-нетрадиционен и задълбочен прочит на онази история и ново преосмисляне на укривани,или неусмислени досега факти,кое как помага на еврейските спекулации,но това дори не е крайно и категорично мнение и заключение,претендиращо за крайна дума!/.
А що се отнася до Мансур и аз имам дълбоки съмнения,че мишока и още няколко ника,са един и същи човек на този форум!
По-набора им от обиди и един психоанализ,това може да се докаже!
Между другото аз не съм разбрал мой роднина или познат,да е искал или да е членувал в"БРЗО",това че някой е проявил интерес,не значи че ви е одобрил на 100% и че не ви е подложил на "изпитателен"!
Аз също отначало не бях настроен негативно и проявявах интерес,макар и да не съм мислил за членство там,защото си имам организация в която членувам и все пак,смятах че е възможно да има една организация от загрижени хора за Българщината,като наследник на фашистка организация,макар и по-своему!
Днес аз обаче съзнавам,че дали съзнателно или не и не знам по-къкви причини,но вие сте врагове на Българщината и Българите!!!
За мое дълбоко съжаление и разочарование!!!
А пък,викайте си колкото си щете че сте"Българи",то днес много станаха "Българите" на езиков принцип и"българските националисти"!
От целия цветови спектър,както казва Кавхана!
saмвоин написа:samvoin писа: Казвам отново,че тълкуванията на деско са погрешни и навярно тенденциозни и преднамерени,за да се разбере целия смусъл на книгата на Кавхана,трябва да се прочете цялата и да се вникне задълбочено в освовната и идея,не под давлението на такива преднамерени,като Деско да се тълкува!
Затова съветвам,да се прочете книгата и тогава да се говори.
Общество"Дуло" не веднъж се е застъпвало за кирилицата категорично,но Кавхана,аз и хората мислещи като нас,както и общество"Дуло" /поне официално последното/,смятаме че Българите са познавали руническото писмо много преди Кирил и Методии,но то и символиката му са били непонятни за чуждите народи,дори е имало период,когато всяко съсловие си е имало своя писменост и колобрите са укривали значението на своята с цел те да са гарант за притежанието на тайните на нашия народ и тези тайни да не попаднат в чужди и злонамерени ръце извън Онгъла/в чуждоплеменни,или в на даса-противниците и подчинените ръцете!/.
Факт е че Кирил и Методии,са имали поръчението да измислят писменост,с която да подчинят Българите и славяните и да бъдат асимилирани от византииците,но отделен въпрос е че те макар и византииски аристократи,като Българи по-произход не го правят,а създават писменост в наша услуга,или благодарение реформите на учениците им по-скоро тя заработва в наша услуга и византииските планове се объркват.
Обаче благодарение пък надпреварата на Борис,с германците по-асилмилацията на славяните,чрез покръстване и предаването им на писмеността,това вече е една пораженска дейност,за която плащаме скъпа цена,защото от тогава боилите/останали живи/и народа започва да се омешва расово,освен със славяни,със всеки чуждоплеменен приел християнството и нашата писменост.
Това иска да каже Кавхана,че с тази уравновиловъна тенденция се наврежда на народа ни и че духът му е смазан,не че осъжда мисменоста и самите Крили и Методии/освен това,това е една хипотеза,въз основа на нов-нетрадиционен и задълбочен прочит на онази история и ново преосмисляне на укривани,или неусмислени досега факти,кое как помага на еврейските спекулации,но това дори не е крайно и категорично мнение и заключение,претендиращо за крайна дума!/.
А що се отнася до Мансур и аз имам дълбоки съмнения,че мишока и още няколко ника,са един и същи човек на този форум!
По-набора им от обиди и един психоанализ,това може да се докаже!
Между другото аз не съм разбрал мой роднина или познат,да е искал или да е членувал в"БРЗО",това че някой е проявил интерес,не значи че ви е одобрил на 100% и че не ви е подложил на "изпитателен"!
Аз също отначало не бях настроен негативно и проявявах интерес,макар и да не съм мислил за членство там,защото си имам организация в която членувам и все пак,смятах че е възможно да има една организация от загрижени хора за Българщината,като наследник на фашистка организация,макар и по-своему!
Днес аз обаче съзнавам,че дали съзнателно или не и не знам по-къкви причини,но вие сте врагове на Българщината и Българите!!!
А пък,викайте си колкото си щете че сте"Българи",то днес много станаха "Българите" на езиков принцип и"българските националисти"!
От целия цветови спектър,както казва Кавхана!
Казвам отново,че тълкуванията на деско са погрешни и навярно тенденциозни и преднамерени,за да се разбере целия смусъл на книгата на Кавхана,трябва да се прочете цялата и да се вникне задълбочено в освовната и идея,не под давлението на такива преднамерени,като Деско да се тълкува!
Ти пък как разбра, че тълкуванията ми са погрешни и че съм преднамерен? Не благодаря, достатъчно се запознах с книгите на кавхана и т.нар. расистващи...и на теория и на практика...
Омешват, не омешват, ти нямаш правото да казваш кое е правилно, не си познавал тогавашната обстановка. Напротив, народът се е сплотил, иначе е нямало да оцелее...Обаче благодарение пък надпреварата на Борис,с германците по-асилмилацията на славяните,чрез покръстване и предаването им на писмеността,това вече е една пораженска дейност,за която плащаме скъпа цена,защото от тогава боилите/останали живи/и народа започва да се омешва расово,освен със славяни,със всеки чуждоплеменен приел християнството и нашата писменост.
Тук почна да лъжеш и става мазало...не си разбрал ха ха, ама от един компютър може да пишете интересно. Не ме карай да покажа цялата истина...
Вашият кръг сте едни шпионстващи маймуни, които целите да рушите, само слухтите и се присламчвате! Видях на практика какво стана!
в която членувам и все пак,смятах че е възможно да има една организация от загрижени хора за Българщината,като наследник на фашистка организация,макар и по-своему!
Не сме наследници на никакви фашистки организации и не сме фашисти! Грешна ти е информацията, като не знаеш по-добре не говори.
И с кое сме врагове на Българщината и Българите? С какво сме навредили?
И никой не те е канил специално тебе в организацията...
Може и да съм бил по-краен за някои неща.Спорт-Здраве писа: Desko,докато даваш някои твърде крайни определения,които заради крайността си са неустойчиви и могат да се оспорят,фактите,които излагаш са неоспорими.Напълно съм съгласен с теб относно Кирил и Методии,но чистотата на изказа изисква да не им залепям смелите ти нарицания,защото трудно се доказват.
Рибата смърди откъм главата.Главата на борис трябваше отдавна да краси брезите,заради много,много негови престъпления на Небесния завет,едно от които е домъкването на двамата убиици.
Но има и неща Деско,за които далеч не съм съгласен с теб.Не че това има значение.Обективната истина не се засяга от моето съгласие или несъгласие.Съветвам те да опиташ да забравиш историята,която всеки знае.Погледни в мрака и не след дълго очите ти ще свикнат.Може би ще успееш да видиш,че историята на българите е стара.Няма човешки народ на Земята,който да я помни,освен нас.Има и такива,които помнят началото,но не знаят продължението.Те не успяха да стигнат до Земята.
Но да оставя някакви самозванци да си измислят глупости от нашата история, не. Нищо няма на 100% вярно, но все пак...друго е да се приказват откровени лъжи от разни хора, чиято цел е да лъжат, за да получат дивиденти!
Да преиначават фактите!
За Борис I не си прав, подвеждаш се, но темата не е за него...
Много манипулации съм чел за него и за Покръстването специално.
Изкривяване на истината в следствие на омразата към Християнството!
Независимо този комунист,дали е скрит или откровен.
Ами и аз съм получавал заплахи от вашите и то без да съм провокирал по някакъв начин. А и не мога да отговарям вместо другите...Елтимир писа: Desko, само един въпрос. Простичък, кратичък въпрос. Защо вие там смятате, че ние сме бесновати окултисти, които толкова много вредят, че трябва да бъдем убити всичките, като се започне от мен? А един от вашите много любезно ни обеща един ден да ни подполи всичките. Заплахата дойде след реално извършен атентат. та мисля, че моят простичък въпрос не е лишен от известно основание.
Фелдмаршала те беше заплашвал последно, ама той си е от Атака, знаем го какво представлява...
Чак убити всичките...несериозни неща...
А за бесовете и окултизма: ами зависи кой как разбира тези две думи, някои ги схващат по-широко други ги разбират в по-тесен смисъл...
И аз съм имал спречквания с Мишока, но това е минало...
Проблемът идва оттам, че някои тангристи и езичници или пък общо казано езичници говорят откровени лъжи породени от омразата против Християнството. Толкова мразят всичко свързано с него, че от бесове не могат да спят даже...
Не сте ли се замисляли, че трябва да следваме заветите на нашите деди(те определено не са ни завещали тенгрианството...)? Не може с лека ръка да се отхвърлят тези завети...
А относно Тангра, бих искал да те питам откъде черпите информация, след като има съвсем малко такава, която даже не се приема за достоверна...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.