Лъжеродозащитните еврейски слуги"БРЗО" Относно гоненето на хора изповядващи ...
Вижте езика им и надминаващото им еврейското поведение!!!
Присъщо ли е това на "вярващи православни",каквито фанатично твърдят че са?!И как се вързва"православния" им кансерватизъм и национализма,с икономическия и интернационален либерализъм,за който реват в редица теми?
Кои са те изобщо и какво целят според вас,нека всеки се замисли!?
Защо уж говорят срещу еврейския синедрион,а проповядват лъжите им?
Отричат расовите различия и проповядват уравновиловъчната теория на Кашел Мардохай-Маркс,за човечеството?Уж "антикомунисти",но яростни антифашисти ,антирасисти и антинационалисти дори,подобно на шутовете-Жеков и Ифандии?!
Макар че самозвано са си преписали името на фашистка организация от преди 1944 година и се преструваха дълго за нейни приемници!
Ето въпросния"БРЗО"-форум:
www.br-zo.com/forum/index.php
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Няма смисъл да им пишеш нищо,там са мелези и психически болни и една част от тях-търгаши и селски хитреци!meshter_at писа: Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...
Просто се унижаваш,обяснявайки каквото и да било там.
Пуснато на: Сря Апр 04, 2007 9:27 pm Заглавие:
Ей......копеленца недоебани!!!Аз съм МЕЩЕРА!!!Или Вещицата,ако предпочитате.Пасков,чудя ти се на търпението велико...
За останалите:ДА ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НЕДОКЛАТЕНА,ДЕГЕНЕРАТИ ГНИЛИ!~ВСИЧКО,КОЕТО ПЛЮЕТЕ ЩЕ ПАДНЕ ВЪРХУ ВАШИТЕ ГЛАВИ И РОДОВЕТЕ ВИ! ПРЪСТ ДА НЯМА,...ДА ВИ ЗАРОВЯТ!!!
ТУК НЯМА БЪЛГАРИ...
За горните ти думи-ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ!!!
Друго няма какво да им се каже!!!
Няма и да узнаеш,защото нямат такава,или ако имат,тя е да делят Българите по-всевъзможни признаци и да узурпират расовото единство-единствения залог за вечност и да оплюват,клюкарат и нихилистват,спрямо всичко живо,извън тяхната психическа диагноза!georgi_nz писа: Аз виждам че в този форум са трезви относно Сидеров( т.нар. Пидеров). Наясно са че тоз излъга цял един народ. Иначе с тях нямам нищо съвместно. А и не знам каква им е стратегията като цяло. Особено с Мишока нямам нищо общо.
С мишока и с тях,за да имаш нещо общо,трябва да си ненормален и извратен педераст/между другото те са и скрити хомосексуалисти,но това е друга тема!/.
Войн,благодаря,но не търся благодарности.С носа си на стар кръчмарин веднага надуших МЪРШАТА.това е.
Прав си кръвта ми не е арийска. Това понятие окултно, тоест измислено. Кръвта ми е българска и нощо повече или по-малко
От форума гониме само сериозно сквернещите българската вяра - православието. Национал-социялисти и националисти не гониме.
Относно либерализма, трябваше да четеш по внимателно. Става дума за отпадане на различни бюрократични пречки.
Кога и как сме проповядвали лъжите на еврейския синедрион ? Би ли пояснил ? Неприятното е че ти самия и Ина лъжете, като дърти евреи.
Къде сме проповядвали теории на Карл Маркс ? Не лъжи или дай линк.
И къде точно видя че сме нещо анти. Пак не си разбрал, за какво става дума. И не е зле да запомниш че преди всичко сме българи.
Нямаме нищо общо с Жеков и Ифандиев и идеологически сме на доста различни позиции. Пак си излъгал.
Нещото което си написал беше крайно просташко, безмислено и нямаше нищо общо с темата. Синът ти се държи просташки и не му отива. Не смятам че подобно държане приляга на един националист, или той просто не е такъв.meshter_at писа: Самотен воине,писах преди малко едно нещенце в брзо-то.БГ-националист е синът ми.100% ще го баннат.И по-добре.Убий уродите с мълчание!!!После идва и другото...
Не е банирам, само е изтрит. Поне да беше написал нещо аргументирано, а то само псувни и безмислици.
При нас банове се налагат само в краен случай, като този на Самвойна. Така че спокойно можете да идвате и дискутирате.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.