Проблеми с логването как да ги разрешим
За да се избегне това трябва да се закотви един комп за сървар в дома на някой от админите. Но не виждам за сега как може да го реализираме, поне по финансови пречки.
Така, че Черната роза има основание да счита че и е изтекъл мейл адреса. Но от друга страна - каква е гаранцията че е станало точно от тук?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Моят комп, мисля, че има възможностите да бъде сървър. Поне така си мисля. Не знам. Проблема е, че мене често ме хваща липсата от града, макар, че това не пречи компа да си стои включен... Не знам.georgi_nz писа: Аз в друга тема се опитах да намекна, че админите няма как да знаят и видят какви ги вършат по харда на сървъра от фирмата дето държи хардуера. И не могат да имат вина за нещо дето не им е в правомощията и влиянието.
За да се избегне това трябва да се закотви един комп за сървар в дома на някой от админите. Но не виждам за сега как може да го реализираме, поне по финансови пречки.
Така, че Черната роза има основание да счита че и е изтекъл мейл адреса. Но от друга страна - каква е гаранцията че е станало точно от тук?
Знае ли някой колко ще е горе-долу това удоволствие. Предпочитам да използваме сървер, дори и по-бавен да е, но да е сигурен, вместо през месец да си сменям хард драйва или да си губя времето с форматиране. Ако си има на идея - да ми пише на лп.georgi_nz писа: Аз в друга тема се опитах да намекна, че админите няма как да знаят и видят какви ги вършат по харда на сървъра от фирмата дето държи хардуера. И не могат да имат вина за нещо дето не им е в правомощията и влиянието.
Според мене 1500-2000 лв, това е компа. Няма смисъл да е бавен. Поне така мисля.anti666 писа:
Знае ли някой колко ще е горе-долу това удоволствие. Предпочитам да използваме сървер, дори и по-бавен да е, но да е сигурен, вместо през месец да си сменям хард драйва или да си губя времето с форматиране. Ако си има на идея - да ми пише на лп.georgi_nz писа: Аз в друга тема се опитах да намекна, че админите няма как да знаят и видят какви ги вършат по харда на сървъра от фирмата дето държи хардуера. И не могат да имат вина за нещо дето не им е в правомощията и влиянието.
Обаче в неистовото търсене на СЕДМИЯ считам че ще намерат само СРЕДНИЯ.
Т.Е. преобладаващия от трите пръста на ръката - средния.
В този си пост и аз призовавам СЪВЕТА да направи нужното и да не се чака края на ПРОКЛЯТИЕТО, понеже ще се загуби смисъла от самото проклятие и създаването на САРАКТА ще е излишно кога няма вече българи( или мислещи по български хора).
ДЕН ГРЕЕ!
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 12.9.2007, 22:43
• "Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие."
• "Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички!"
ДЕН ГРЕЕ.
Цитирам, което намерих набързо:"Великият колобър известява, че пророчеството се е сбъднало. Седмият е законен Владетел, той е потомък на Първите. Светът се е обновил!"
Казват че ще е от рода Дуло.
Май е време отново да препрочета материалите от сайта. Голяма част от които съм си изпринтил и подвързал в книжки. Човек открива нови и нови неща. Според мен са като библията (която не е писана за българите, за разлика от тези неща тук на сайта) - все нещо ново се осмисля при всеки прочит.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.