Проблеми с логването как да ги разрешим
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Днес по едно време имаше около 450 посетители. И след 10 минути гледам 25 човека. Как става това? Някой или прави достъпа невъзможен за група хора или брояча нещо дава фира.
За моя случай е ясно. Разбрах че има от снощи бацил на сайта който действа избирателно – към определени посетители. Дори се знае кой го е качил – рагистриран участник в този форум. Затова при опит да зареди сайта – браузера ми почва да имитира даунлоуд на нещо и не зарежда сайта. Та ми се налага по друг начин да поствам тук. От вчера е така при мен. А при вас как е?
Ако някой друг е забелязал нередности, нека сподели.
Аз също имах проблеми със сайта.Изобщо не зареждаше и ми изписваше грешка.Освен това имах проблем с влизането в майла ми, който е публикуван в този сайт.Не е параноя, защото с другата ми поща в abv всичко беше наред.georgi_nz писа: Не смята ли някой че пак нещо става с този сайт?
Днес по едно време имаше около 450 посетители. И след 10 минути гледам 25 човека. Как става това? Някой или прави достъпа невъзможен за група хора или брояча нещо дава фира.
За моя случай е ясно. Разбрах че има от снощи бацил на сайта който действа избирателно – към определени посетители. Дори се знае кой го е качил – рагистриран участник в този форум. Затова при опит да зареди сайта – браузера ми почва да имитира даунлоуд на нещо и не зарежда сайта. Та ми се налага по друг начин да поствам тук. От вчера е така при мен. А при вас как е?
Това тук е интернет сайт, а твоята пощенска кутия, която си посочила при регистрацията си тук се намира на пощенски mail сървър някъде по света. Това е съвсем друга машина и има съвсем други собственици, а ти просто си един от многото регистрирани ползватели на пощенската им услуга. Ако имаш проблем с пощата си, обърни се към техническата поддръжка там.
Мога да обяснявам и още, само да има кой да иска да разбере.
Така ли?Сигурно няма значение и факта, че някои хора тук ми имат мейла и искаш да ми кажеш, че не могат да го хакнат или какво?Може би накои от нас тук не са толкова "грамотни" като теб или просто не са достатъчно "удобни".Греша ли?Запознат писа: Роза влизането в който и да е твой имейл не може да има нищо общо с нашия сайт. Като не си наясно с принципите в интернет комуникациите, по-добре не се излагай, а вземи се ограмоти малко от малко.
Това тук е интернет сайт, а твоята пощенска кутия, която си посочила при регистрацията си тук се намира на пощенски mail сървър някъде по света. Това е съвсем друга машина и има съвсем други собственици, а ти просто си един от многото регистрирани ползватели на пощенската им услуга. Ако имаш проблем с пощата си, обърни се към техническата поддръжка там.
Мога да обяснявам и още, само да има кой да иска да разбере.
Да не би да съм аз или някой от воините?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.