Проблеми с логването как да ги разрешим

преди 18 години 11 месеца #20674
Няма и една спокойна седмица в този сайт...!!! Защо ли...?!! Какво има да се дели...?! Само думи, зад които в повечето случаи няма дела...!! Камара от егоцентизъм и стремеж за себедоказване на всяка цена... Кому е нужно всичко това..?!! Кой печели от него...?!! Помислете си, върху тези въпроси и преглътнете гордоста си в името на общото благо...!! Защото това не е въпрос на лично оцеляване...!! Тук става дума за оцеляването на една цяла нация-Българската...!! Кой е по-голям от нацията...?!!! Ти или аз...?!!! Осъзнайте се или вървете по дяволите....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20775
Не смята ли някой че пак нещо става с този сайт?
Днес по едно време имаше около 450 посетители. И след 10 минути гледам 25 човека. Как става това? Някой или прави достъпа невъзможен за група хора или брояча нещо дава фира.
За моя случай е ясно. Разбрах че има от снощи бацил на сайта който действа избирателно – към определени посетители. Дори се знае кой го е качил – рагистриран участник в този форум. Затова при опит да зареди сайта – браузера ми почва да имитира даунлоуд на нещо и не зарежда сайта. Та ми се налага по друг начин да поствам тук. От вчера е така при мен. А при вас как е?

преди 18 години 11 месеца #20776
Не ми се е скапвало нищо при мен.
Ако някой друг е забелязал нередности, нека сподели.

преди 18 години 11 месеца #20780

georgi_nz писа: Не смята ли някой че пак нещо става с този сайт?
Днес по едно време имаше около 450 посетители. И след 10 минути гледам 25 човека. Как става това? Някой или прави достъпа невъзможен за група хора или брояча нещо дава фира.
За моя случай е ясно. Разбрах че има от снощи бацил на сайта който действа избирателно – към определени посетители. Дори се знае кой го е качил – рагистриран участник в този форум. Затова при опит да зареди сайта – браузера ми почва да имитира даунлоуд на нещо и не зарежда сайта. Та ми се налага по друг начин да поствам тук. От вчера е така при мен. А при вас как е?

Аз също имах проблеми със сайта.Изобщо не зареждаше и ми изписваше грешка.Освен това имах проблем с влизането в майла ми, който е публикуван в този сайт.Не е параноя, защото с другата ми поща в abv всичко беше наред.

преди 18 години 11 месеца #20782
Роза влизането в който и да е твой имейл не може да има нищо общо с нашия сайт. Като не си наясно с принципите в интернет комуникациите, по-добре не се излагай, а вземи се ограмоти малко от малко.
Това тук е интернет сайт, а твоята пощенска кутия, която си посочила при регистрацията си тук се намира на пощенски mail сървър някъде по света. Това е съвсем друга машина и има съвсем други собственици, а ти просто си един от многото регистрирани ползватели на пощенската им услуга. Ако имаш проблем с пощата си, обърни се към техническата поддръжка там.

Мога да обяснявам и още, само да има кой да иска да разбере.

преди 18 години 11 месеца #20783
При мен проблемите са аналогични като при black_rose, но явно това са проблеми поради компютърна и друга неграмотност. Съжалявам, най-добре е ние, неграмотните да се оттеглим.

преди 18 години 11 месеца #20786

Запознат писа: Роза влизането в който и да е твой имейл не може да има нищо общо с нашия сайт. Като не си наясно с принципите в интернет комуникациите, по-добре не се излагай, а вземи се ограмоти малко от малко.
Това тук е интернет сайт, а твоята пощенска кутия, която си посочила при регистрацията си тук се намира на пощенски mail сървър някъде по света. Това е съвсем друга машина и има съвсем други собственици, а ти просто си един от многото регистрирани ползватели на пощенската им услуга. Ако имаш проблем с пощата си, обърни се към техническата поддръжка там.

Мога да обяснявам и още, само да има кой да иска да разбере.

Така ли?Сигурно няма значение и факта, че някои хора тук ми имат мейла и искаш да ми кажеш, че не могат да го хакнат или какво?Може би накои от нас тук не са толкова "грамотни" като теб или просто не са достатъчно "удобни".Греша ли?

преди 18 години 11 месеца #20785
Ама явно засега няма такива да искат да знаят.

преди 18 години 11 месеца #20787
Разбира се, че грешиш. Кой ти хакна пощата? Кой отговаря за защитата на пощенския ти сървър? Кой отговаря въобще за сигурността на услугите в интернет?
Да не би да съм аз или някой от воините?

преди 18 години 11 месеца #20789
Имаш възможността да си скриеш имейл адреса от профила си. Ако ще обвиняваш някой, че ти е хакнал пощата, поне кажи кой е той. И без никакви доказателства, си остава едно празно адресирано към много хора обвинение.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.