Проблеми с логването как да ги разрешим

преди 19 години 6 дни #19812
Нямаме такъв регистриран потребител BAD. Няма го и в БАН списъка. Щом му дава такова съобщение, значи ИП-то му е баннато, а аз не го знам. Да си го провери на www.viewmyip.com и да ти го каже за да проверя.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 дни #19813
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 6 дни #19814
Според мен случаят е по-друг. Като гледаме на всеки с подозрение, рискуваме да загубим много добри приятели.

преди 19 години 6 дни #19815
И аз потърсих за всеки случай и няма такъв потребител BAD. Да си каже IP-то и ще му махнем бана. Грешката, която му връща е заради баннато IP, а не баннато потребителско име.

преди 19 години 6 дни #19816
Доколкото разбрах, пише от клуб. Утре ще опита пак да се регистрира. Не го питах специално, но май преди не се е регистрирал.

преди 18 години 11 месеца #20523

Севар писа: Ако при логване имате проблеми може да опитате следното в този ред:
1. Проверете дали са ви разрешени бисквитките в браузъра.
2. Влезте в настройките на браузъра и отидете на списъка с бисквити. Там намерете нашия домейн voininatangra.org и изтрийте бисквитите съотвестващи на него. При следващо логване, те ще се възстановят сами.
3. Отворете настройките на защитната ви стена и вижте дали бисквитите не са забранени там. Също и HTTP-referers по принцип трябва да бъдат включени.

Моля, който има проблеми да пише.

Елтимир,виж това горе го е писал Севар.Дали няма да помогне в разрешаването на проблема?

преди 18 години 11 месеца #20524
Предавам буквално:

"Би ли им написала, че ще си изтрия бисквитките понеделник, след като си ги купя и изям. Преди това не мога. И още: не съм овладял езика Линукс говоримо, даже писмено не го владея. Аз си въобразявах, че като сме в България, та ще си говорим на български език, а не на линукс. Сорри, заминавам в Джендема, където от линукс не отбират. Там поне няма да ме смятат за идиот"

преди 18 години 11 месеца #20529
Ок, като измисля Интернет 4-та генерация, тогава няма да има бисквити. Или като напиша нов невиждан досега форум.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 11 месеца #20592
не съм излезнал, но понякога когато затворя прозореца с форума и по-късно пак го отворя, не ми зарежда началната страница а ми пише "db connection failed" предполагам, че претоварва сървъра и той ест. има ограничение на връзките от един ай пи адрес... вие как мислите, на какво се дължи? дали не ни атакуват както ние тях с флууд атаките?

преди 18 години 11 месеца #20607
Е, аз понеже съм тъпо и неграмотно селско копеле, за разлика от Биляр, който ненавижда магиите, значи мястото ми не е тук. Желая ви само успехи!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.