Проблеми с логването как да ги разрешим

преди 18 години 11 месеца #20825

Запознат писа: Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?

Вече пратих на Севар файловете...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20824
Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew. (поправка - на Дари исках да кажа)

Това съобщение е редактирано от Севар на 11.9.2007, 22:40

преди 18 години 11 месеца #20826

Севар писа: Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew.

Няма как да стане в момента... Качен е на един ключ който не искам да отварям.. Има и други отрови на него! Ако се наложи мога да дам ключа...

преди 18 години 11 месеца #20835
Ключ ли, какво е това!? Парадокс, само провери дали е текстов файл. Освен това, ако не ти пищи антивирусната, значи ясна работата. Проблема е от скорошната смяна на българската кожа на форума. Става дума за бутоните на български. Не очаквах да създадат проблеми. А пък то дори станало наглед като нещо доста опасно - XSS-атака. С една такава атака може потребителите да се пренасочват към троянски кон качен на друг сървър. Извинявам се за неразборията. Всеки може да се увери, че файловете са текстови php-файлове, а не зловреден код.

преди 18 години 11 месеца #20837
USB...На това му викам ключ...
Файла е без разсширение:R_PSWcli
И всичко пищи.. Същата работа беше и при Елтимир...

преди 18 години 11 месеца #20841
и аз имах ако не се лъжа вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

преди 18 години 11 месеца #20842
@Paradox: Значи това е съвсем друго и отделно нещо. Много ме озадачаваш. Показва ли се сега? На кой точно линк излиза? Някой друг с подобни проблеми? В целия Google не излиза думата "R_PSWcli". Странно!

преди 18 години 11 месеца #20843

Биляр писа: и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.

преди 18 години 11 месеца #20844

Севар писа:

Биляр писа: и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.

Няма проблем, но само физически мога да ти го пратя...

П.П. Файла е под карантина и не искам да ми минава пак през компа....
И моите сравнения не дадоха резултат.. Нещо ново е...

преди 18 години 11 месеца #20845
Севар, ако въпросът ти е към мен, това беше вчера... но се оправи като сложих последните обновявания до май месец чрез AutoPatcher-a... или пък вие, поддръжката сте го оправили. определям го като текстови пхп файл, понеже антивируса не се обади, и нямаше непознат процес нито в таск мениджъра нито в тия които се стартират със системата автоматично. Зависи и с каква антивирусна са. Ако са с Панда, тя дава голям процент фалшиви тревоги. Също така странно е, че файл без разширение може да е вирус...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.