Проблеми с логването как да ги разрешим
Вече пратих на Севар файловете...Запознат писа: Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това съобщение е редактирано от Севар на 11.9.2007, 22:40
Няма как да стане в момента... Качен е на един ключ който не искам да отварям.. Има и други отрови на него! Ако се наложи мога да дам ключа...Севар писа: Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew.
Файла е без разсширение:R_PSWcli
И всичко пищи.. Същата работа беше и при Елтимир...
Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.Биляр писа: и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.
Няма проблем, но само физически мога да ти го пратя...Севар писа:
Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.Биляр писа: и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.
П.П. Файла е под карантина и не искам да ми минава пак през компа....
И моите сравнения не дадоха резултат.. Нещо ново е...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.