Проблеми с логването как да ги разрешим

преди 18 години 11 месеца #20789
Имаш възможността да си скриеш имейл адреса от профила си. Ако ще обвиняваш някой, че ти е хакнал пощата, поне кажи кой е той. И без никакви доказателства, си остава едно празно адресирано към много хора обвинение.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20791

Елтимир писа: При мен проблемите са аналогични като при black_rose, но явно това са проблеми поради компютърна и друга неграмотност. Съжалявам, най-добре е ние, неграмотните да се оттеглим.

Елтимир, ако е истина, че си неграмотен, в което не вярвам, потърси информация и от други хора, за този проблем. Нямам нужда да ми вярваш. Давам отговор на конкретни технически въпроси. Ако се чувстваш, че знаеш повече за тази проблематика от мен, направо да насочвам хората към теб, ти да им обясняваш.
Ако си забелязъл, аз не се меся с диагнози в теми, в които не съм компетентен.

преди 18 години 11 месеца #20801

Запознат писа: Имаш възможността да си скриеш имейл адреса от профила си. Ако ще обвиняваш някой, че ти е хакнал пощата, поне кажи кой е той. И без никакви доказателства, си остава едно празно адресирано към много хора обвинение.

Абсолютно никого не обвинявам.Гузен негонен бяга.Просто споделям проблемите, които възникнаха при мен във връзка със сайта.Не мога да разбера защо го приемаш толкова лично и ме нападаш.Всъщност вече започва да ми става ясно.

преди 18 години 11 месеца #20803
Как няма да го приемам лично, след като лично съм заинтересуван да няма такива проблеми тук? Да не мислиш, че влагам времето си само за банове. Сайта не е съвършен и никога няма да бъде. А за пощата ти съжалявам, не мога да отговарям.

преди 18 години 11 месеца #20807

Запознат писа: Как няма да го приемам лично, след като лично съм заинтересуван да няма такива проблеми тук? Да не мислиш, че влагам времето си само за банове. Сайта не е съвършен и никога няма да бъде. А за пощата ти съжалявам, не мога да отговарям.

Ок.. Преди два дни имах следния проблем... Когато исках да вляза в сайта, ми даваше да свалям едно файлче от 25 КВ и накрая сайта пак не се отваряше...?!! Въпросното файлче беше елементарен троянски кон, който пазя изолиран, като доказателство... За 2 часа и нещо беше настроен и после "брадяса" сам.... Ако обърнете внимание (Запознат, Севар и др.) в блога на Мирчева пише един хомосексуалист с ник Цар! Въпросния бай-хуй има познания достатъчни за тази и за други бели... Този незабелен пенис пише и в нашия сайт, но с друг ник... Проблема е, че засега не мога да го закова на 100% и затова ще се въздържа от конкретизация на лицето с образ на гъз... Поне мен не можете да ме обвините в некомпетентност....

преди 18 години 11 месеца #20809
Дай името на файла.

преди 18 години 11 месеца #20811
R_PSWcli

преди 18 години 11 месеца #20815
Аз вчера имах същия проблем, който споменават Парадокс и Георги. Вместо да ми се зареди страницата на сайта ми даваше да свалям файл, но пак не се отваряше сайта. След като рестартирах, всичко си тръгна нормално.

преди 18 години 11 месеца #20817
Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?

преди 18 години 11 месеца #20823
Не трябваше да чакате толкова време, а да кажете още като го видяхте. Изчистете си компютрите и сменете всички пароли, които се сетите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.