Добре дошли,
Гост
САРАКТ що е то и има ли почва у нас?
Йордан_13
Посетител
преди 7 години 5 месеца
Марин Н.: Искат да се почувстваш виновен за мюсюлманите! Немците им втълпиха, че са виновни ! Запада изби и прати милион българи в гробищата , а 3 милиона спасиха кожите си на Запад ! Повярвай ми не си виновен за мюсюлманите! Ако за нещо сме виновни то е спрямо нашата Родина , че още не сме я освободили от злото ! Ти представяш си твоите деца да изтърпят твоето тегло ! Аз съм готов да умра два пъти , но тия деца да бъдат свободни и да се развиват в нормално общество.
Йордан С.: Самият триизмерен свят, Марине е свят на детерминираната Свобода. Човек се ражда волен, но само толкова, след това животът е непрекъсната борба за отстояване на тази Волност или за разширението на нейната територия. Това е Саракта като реализация от страна на личността, взета поотделно, сама за себе си. Свободата да твориш има и териториални, обстоятелствени измерения, които трябва да отвоюваш. Не, ти да умреш два пъти, а да научиш поколението да печели битките, да държи Волността и да придобива нова такава. Да придобиеш Волност, Волността да твориш, Волността да живееш според Българското.
П.С. Ето така, работим ние. Работим в Съзнанието на Българинът.
Йордан С.: Самият триизмерен свят, Марине е свят на детерминираната Свобода. Човек се ражда волен, но само толкова, след това животът е непрекъсната борба за отстояване на тази Волност или за разширението на нейната територия. Това е Саракта като реализация от страна на личността, взета поотделно, сама за себе си. Свободата да твориш има и териториални, обстоятелствени измерения, които трябва да отвоюваш. Не, ти да умреш два пъти, а да научиш поколението да печели битките, да държи Волността и да придобива нова такава. Да придобиеш Волност, Волността да твориш, Волността да живееш според Българското.
П.С. Ето така, работим ние. Работим в Съзнанието на Българинът.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 10 месеца
Абе иска му се, ама нема го огрее. В Българският Саракт, фамилията Кохари Сакскобургота, нема место. Българският Саракт е Българоцентричност и е Империя на Българите от духовен, социален, икономически порядък. Това е. Сакскобурга е типичен европски монарх, а ние търсим Кана Субиги - Върховният Представител на Тангра на Земята! Слава на Тангра! Да живее Кана Субиги!
Симеон: Още не можем да се отървем от отпечатъка на марксизма!
Според него ролята на монархиите днес е успокояваща
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2019/10/17/simeon...26441#comment-newest
Симеон: Още не можем да се отървем от отпечатъка на марксизма!
Според него ролята на монархиите днес е успокояваща
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2019/10/17/simeon...26441#comment-newest
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 10 месеца
Вижте сега, българските управленски кадри, много правилно са били поканени от японците. Българите трябва да си припомнят някои неща. Едното от тях е за ранга на Кана Субиги - Небесният Император! Защото не е далече времето, когато в България, Той също ще бъде интронизиран!
Румен Радев и съпругата му при новия японски император
www.segabg.com/hot/rumen-radev-i-supruga...qEuUCkO8Y-EPMVGVl1II
Румен Радев и съпругата му при новия японски император
www.segabg.com/hot/rumen-radev-i-supruga...qEuUCkO8Y-EPMVGVl1II
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 10 месеца
Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Той ще каже: Господа и другари, искахте демокрация - получихте я. Искахте земя - дадохме я. Стига сме си играли на демокрация. Време е вече да има ред... Тоя мъж, българин, ще бъде шестдесетгодишен.
Защо виждам, че той ще дойде от чужбина?"
#Ванга, 1995 г.
Ванга към проф. Димитър Филипов: "...Нужен е един Бог, един Владетел и единен Български народ".
Хахахахаха,м-да. Интересното е, че русофилите-евразийци, любители на Месията, не съм видял да публикуват това предаване
)) Какво, обаче, виждаме тук? Този Бог не са двата Синода, които трябвало да се обединят. БПЦ не е Бог, тя е уж неговата институционалност на земята, но и това е под съмнение. Аз съм убеден, че този Бог, не е християнският бог
)) Изразът е едно тотално Тенгриянство, в неговият най-чист вид. Един Бог- Един Владетел
)) Кана Субиги. Е, дори тогава, мога да ви кажа, че единният български народ си остава най-трудната задача
))Тежко му и горко, на този Спасител
)) Мога само да ви подсетя, че няма как да дойдеш от чужбина и да говориш против демокрацията, хахахаххаха, при положение, че чрез нея си убегал там и си живял там.
Дайте, да видим:
Бир Тангра [Eдин Бог ] ! Бир Канар [ Един Владетел ] !
Бир Торе [ Един Порядък ] ! Мен Тайре [ Голяма Молитва ] !
Едно Начало, Един Келбир !
Защо виждам, че той ще дойде от чужбина?"
#Ванга, 1995 г.
Ванга към проф. Димитър Филипов: "...Нужен е един Бог, един Владетел и единен Български народ".
Хахахахаха,м-да. Интересното е, че русофилите-евразийци, любители на Месията, не съм видял да публикуват това предаване
Дайте, да видим:
Бир Тангра [Eдин Бог ] ! Бир Канар [ Един Владетел ] !
Бир Торе [ Един Порядък ] ! Мен Тайре [ Голяма Молитва ] !
Едно Начало, Един Келбир !
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 6 месеца
Точно така е! Те затова са антисистемни! Инак, каква е ползата, от тях, ако са системни? Да блеят с всички в овчето стадо? Като въпросният геврек с очилата? Антисистемността е всъщност Антистатуквото, което дебалансира, разединява,з а да отдели читавото от гнилоча и въз основа на читавото, да пресъздаде отново Българската Държавност чрез Българският Обичай! Смърт на ГЕРБ! Смърт на Европа! Да живее Българският Саракт!
Основна заплаха за сигурността ни е поляризацията на обществото
Появяват се антисистемни групировки, които разделят хората
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/02/19/osnovn...-obshtestvoto.439504
Основна заплаха за сигурността ни е поляризацията на обществото
Появяват се антисистемни групировки, които разделят хората
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/02/19/osnovn...-obshtestvoto.439504
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 2 месеца
"Добро утро, възродена Българийо"и "Сбогом Андрешко и Бай Ганьо"
Трагедия, демон-крадска
За да възраждаш, разрушавайки старото,трябва да имаш идеята за новото и може ли то да се реализира там, където искаш да го създадеш и второ - трябва да можеш да твориш, т.е. да имаш кадри, които могат да творят. Трябват ти творци, не консуматори. С консуматори, нова България не се прави. Консуматорите са нужни после, първом са нужни творците. А тях ги няма, поради,което никога нe може да стане възраждане.
Вестниците преди 30 години: Добро утро, възродена Българийо!
30 години след първите демократични избори, какво бе написано?
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/06/10/vestni...52844#comment-newest
Вестниците преди 30 години: Добро утро, възродена Българийо!
30 години след първите демократични избори, какво бе написано?
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/06/10/vestni...52844#comment-newest
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 2 месеца
Гешев твърдеше, че ние сме демокрация и всеки има права и че Божков не бивало да бяга от българското правосъдие, а да трябвало да се върне и да докаже, че е невинен. Гешев е скаран с Правото, а е главен прокурор. Защо? Защото "Божков е невинен до доказване на противното"
)) Този,който трябва да докаже, че е евентуално виновен е съдът
)) а прокуратурата му повдига обвинения, т.е. Божков е обвинен, но не е още виновен
))
Та тук вече въпросът опира да силовите органи на държавата - МВР. Ние, които водим война със Системата,т.е. със Светът,какъвто го познаваме днес, не можем да имаме и грам доверие в тях. Доверието в МВР и "нашата полиция ни пази" бяха част от диктатурата на пролетариата, която прерастна в диктатура на електората! Затова,когато бях атакуван аз, също я финтирах по един или друг начин. Ние не сме длъжни никому! Само на Тангра сме длъжни!Нека помним това - на Тангра! Някой иска нещо от нас, предевява обвинения, искания... - право на нашата свободна воля и действие е да му ги откажем!
Човек трябва да брани с цената на живота си, начинът си на съществуване и свободата си. Най-вече последното! Затова казахме: Пътят е над Законът! Тао е над Торе! И го отстояхме. Благодаря на всички, които застанаха на страната на Бъдещето! Те не застанаха зад мен или до мен, не те стъпиха в Бъдещето, изповядаха себе си в него!
Балкански „Джордж Флойд“ – хърватски полицай задушава мъж с коляно
Майка се бори да докаже, че синът ѝ е убит от полицията
Прочети още на: www.dnes.bg/balkani/2020/06/10/balkanski...WhfLR5AnpDua-WLNKgQc
Та тук вече въпросът опира да силовите органи на държавата - МВР. Ние, които водим война със Системата,т.е. със Светът,какъвто го познаваме днес, не можем да имаме и грам доверие в тях. Доверието в МВР и "нашата полиция ни пази" бяха част от диктатурата на пролетариата, която прерастна в диктатура на електората! Затова,когато бях атакуван аз, също я финтирах по един или друг начин. Ние не сме длъжни никому! Само на Тангра сме длъжни!Нека помним това - на Тангра! Някой иска нещо от нас, предевява обвинения, искания... - право на нашата свободна воля и действие е да му ги откажем!
Човек трябва да брани с цената на живота си, начинът си на съществуване и свободата си. Най-вече последното! Затова казахме: Пътят е над Законът! Тао е над Торе! И го отстояхме. Благодаря на всички, които застанаха на страната на Бъдещето! Те не застанаха зад мен или до мен, не те стъпиха в Бъдещето, изповядаха себе си в него!
Балкански „Джордж Флойд“ – хърватски полицай задушава мъж с коляно
Майка се бори да докаже, че синът ѝ е убит от полицията
Прочети още на: www.dnes.bg/balkani/2020/06/10/balkanski...WhfLR5AnpDua-WLNKgQc
Йордан_13
Посетител
преди 6 години 2 месеца
Тъй
)) Такива хора ми трябват на мен, а в България ги няма. Интересното е, че афроамеригосите в САЩ имат по-държавотворно съзнание от българите в България днес
)) Първом, имат силна чувствителност към себе си като личности, като общество и като държава с нейните структури. Тази чувствителност позволява да има фермент в съзнанието им. Ако една държавна структура не работи добре никак и е във вреда на обществото и личността, тя се разпуска и се търсят нови решения!Това е. Ама имало там членове на семейството, които работят, цели семейства, роднини, това е без значение
)) А при нас,всеки селянин иска да стане полицай, първом за да бъде някой, и да се издигне като значимост в лицето на другите и второ, за да може да си изрази силово и законово омразата към всички останали
))
Минеаполис разпусна полицията
news.bg/world/mineapolis-razpusna-politsiyata.html
Минеаполис разпусна полицията
news.bg/world/mineapolis-razpusna-politsiyata.html
Йордан_13
Посетител
преди 3 години 6 месеца
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда
Съвременните християнизирани българи се молят да ги спаси Бойко Хрестос
)) Те, въобще не знаят, че кана субиги Аспарух дойде на Балканите от земите на Велика България, т.е. от днешните Украйна, Русия и Беларус, за да ги спаси от гадните ромеи, а те му се молиха като на въплъщение на Тангра, изчукваха образа му на каменни плочи, които нарекоха, днес "оброчни плочи на Хероса". "Хероса" е Аспарух, мили мои и той ви спаси, създавайки ви Държава - Дунавска България! СЛАВА НА ТАНГРА! СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!
Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА
В София няма нито един паметник на създателя на България
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/02/26/slavi-tr...astoto-na-psa.561439
преди 1 секунда
Съвременните християнизирани българи се молят да ги спаси Бойко Хрестос
Слави Трифонов: Трябва да има паметник на хан Аспарух на мястото на ПСА
В София няма нито един паметник на създателя на България
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2023/02/26/slavi-tr...astoto-na-psa.561439
Йордан_13
Посетител
преди 3 години 5 месеца
Дискусия с кандидати за депутати в предизборната надпревараПредаване: Референдум с Добрина Чешмеджиева, 14.03.2023
bnt.bg/news/diskusiya-s-kandidati-za-dep...vara-315934news.html
Да ви го кажа директно: парламентарната република е изчерпана! Тя вече не може да се състои, няма е енергетиката, която й даваше живот. Тази енергетика я освободихме и вложихме, онези енергетични вибрации, които са били винаги самородно присъщи на българина - Българското Царство. Абсурд! - ще възкликне някой, в 21 век, когато... Да, в 21 век
)) Точно тогава
)) И сега, виждаме същностните, психологическите и идеологическите противоречия между участниците в предаването. Ето, това е представителната извадка към днешна дата. Ето, ни в 21 век
)) Кой може да реши този заплетен политически казус, но той е и народностен казус, за да бъде политически и икономически, той е първом народностен. В българската народност винаги са тлели хилядолетни конфликти и привнесените отвън идеологии - капитализъм, болшевизъм, либерална демокрация и т.н., не могат да решат тези същностни конфликти, те просто наливат бензин или в едните или в другите или в третите и само ги ожесточават, още повече. Значи, не те са Решението, но те са подсказ за това, че Решението, не е отвън! Кой може да сумира, да извлече и да нихилира, тези същностни противоречия, блокирайки геополитическите влияния? Само една фигура ( не е Костадинов, разбира се), едно Огледало, в което всички тези участници в предаването, дето ги виждате, могат да се огледат. Това е Българския Кан. Кана Субиги, липсва! Намерете го!
)) ТОЙ НЯМА БЮЛЕТИНА С НОМЕР!
bnt.bg/news/diskusiya-s-kandidati-za-dep...vara-315934news.html
Да ви го кажа директно: парламентарната република е изчерпана! Тя вече не може да се състои, няма е енергетиката, която й даваше живот. Тази енергетика я освободихме и вложихме, онези енергетични вибрации, които са били винаги самородно присъщи на българина - Българското Царство. Абсурд! - ще възкликне някой, в 21 век, когато... Да, в 21 век
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.