Сказание за Чулман на български език

преди 20 години 11 месеца #1184

Рискувам отново да ме наречеш глупачка (Вярвам, че няма глупав въпрос, а ... ГЛУПАВО ТЪЛКУВАНИЕ на живия интерес на събеседника ти!!!), но щом имаш повече знания , кажи Твоята позиция за Истина/Неистина.

Да...Да предположим, че очаквах повече знания...за истинското име, но ни най-малко целях да те обидя...Прости ми !

Ето :

"простосмъртни"...Неподходяща дума...Хората не са по-малко надарени съзнания от боговете, които са извънземни цивилизации...Аз не съм на вълната да им се подчинявам, а да се сприятелявам с тях...Те не са ми господари, а приятели! Приемам ги така, затова общувам директно с тях. Ето ти послание от боговете:

" Ние не сме ви господари, ние сме ваши приятели и искаме да ви помогнем!"

Така ми каза Чулман...Така ги възприемам и аз!

Отвори се за вселената и тя ще се отвори за теб!

По простичко обяснение на "истинското име" :
Това е "името", с което те е кръстил Бог, когато е сътворил душата ти...Когато дораснеш разбираш за истинските имена и научаваш своето!

Не разбирай това погрешно! Ти си умна жена! Можеби знанието тропа на вратата ти! Отвори му! :aham:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #1189
Джендова/Чендова/ЧЕНДО ...Чедо/Чадо

Това е развитието на твоето фамилно име, Аделина. Виж го (ен- е старата ни малка носовка, която в "славянските" езици се прояснява в -Е- или -А). А ти е известно, че РОДОВАТА ПАМЕТ се съхранява/пази главно в името на Рода.
А родителите много често , особено в последите десетилетия именуват децата си според модата.
Ще проверя откъде идва твоето име "А-ДЕЛИ-НА" ... Но това вече си е за лично писмо. Ще ти посоча и други твои езикови неточности, заради които трудно общуваш в този форум.

БЪДИ!
ЩАСТЛИВЕЙ!

Чакар

преди 20 години 11 месеца #1192
Ще ти спестя усилия...За съжаление , името ми не е българско...
Идва от немската дума - Адел, която означава благороден...Преведено на български, името е буквално Благородна...

А фамилията ми е идва от стар български възрожденкси род...на Захари Стоянов...Откъдето произлизам и аз:) Сигурна съм, че и ти имаш дълга рода възрожденци, с които да се гордееш. Но това не тема за общо обсъждане..

Да те питам? За какво ти е притрябвало да ми разследваш имената? Голяма работа как се казвам...

Всеки може да си лепне каквото име иска! Не е важно името! Важна е личността , която го носи! Истината винаги излиза на яве...

преди 20 години 11 месеца #1193
Ние, българите обаче сме двуименен народ. Като евреите. И това май е единственото общо, което имаме с тях.
Колкото до Джендо, той не беше ли масон или само така си мисля?

преди 20 години 11 месеца #1199
Какви ги дрънкате? :eek: Как може да петните името на великия българин Джендо Стоянов Джедев?!? :mad5:
Джендо ако беше масон чифутите нямаше да се страхуват толкова от него и да го ликвидират!
То някой идиоти разправят, че Левски и Ботев били масони, но незнам други масони да са яли коричка сух хляб на два дена :out:

И какво сте се заяли с името на момичето, в този форум има хора с много по интересни имена - например едно от тях е на еврейката Силвия Емилова Мирчева :plamp: А ако трябва да говорим за масони на първо място трябва да споменем мъжа на въпросната госпожа масонът евреин Мирчев който при това е от рода Бакиш. :karte4: :mango:

Засрамете се, не ви отива на възрастта да се драчите като малки деца. :frown2: Не се срещат често потомци на истински българи - възрожденци!

преди 20 години 11 месеца #1200
Севар, като дойдеш ги забрани тези. Същите те разправяха, че аз съм циганин. Ченгенца, какво да ги правиш. Все една песен си пеят. Доколкото си спомням щяха да си правят техен форум, ама нещо не успяха. И сайтът им щеше да е много по-готин без моите глупави писания. Какво търсят при нас? Мен ме заплашват със смърт, за ЛЕМС пишат какво им падне. Ей, ще се ядосам!!!

преди 20 години 11 месеца #1201

Джендо писа: в този форум има хора с много по интересни имена - например едно от тях е на еврейката Силвия Емилова Мирчева :plamp: А ако трябва да говорим за масони на първо място трябва да споменем мъжа на въпросната госпожа масонът евреин Мирчев който при това е от рода Бакиш. :karte4: :mango:

:-o

Поздравления, Джендо!

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВОИНСКИЯ ФОРУМ!

Трудно ми е да открия логика в думите ти. Както и истина, освен че съм омъжена за човек, с фамилия Мирчев и баща му, бог да го прости, споменаваше, че имал някакъв роднина: чичо на чичо му, дето се казва Станко Тодоров. А дядото на съпруга ми (бъчвар) малко след 09.09.1944 г. си захвърля партийния билет.

Преди време настъпих на уязвимо място един човек. Ти ли си, `нищо`?

По-здрав от ЛЕМС? НЕ!
ПОЗДРАВ ЗА шефовете ти!

;-)

преди 20 години 11 месеца #1203
Хей какво става тука - тъкмо щях да се включа в лейдис клуба при Лемс и Чакар и се появи този Джендо и ми обърка сценария......... :lud: ........

.....щото аз не само не си говоря с боговете, ами мозъка ми не стига и да разбера интригата в тази тема.... :confused:

Лемс ти пък откъде го намери този евреин? 8-) (Шегувам се.)

преди 20 години 11 месеца #1204
Ами да се махне ЛЕМС, после да се махне Елтимир и сайтът ще стане много готин. Също като предишния сайт. Това е целта.

преди 20 години 11 месеца #1205
Елтимир, ако мислиш че съм Цветомир или Спас много бъркаш.Не ме познаваш :roll: и нямам никакви цели, а просто мразя накой да обижда любимата ми историческа личност.

ЛЕМС, не съм онзи НИЩО, а едно друго НЕЩО, но след време ще разбереш какво. :prrr:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.