Сказание за Чулман на български език
Рискувам отново да ме наречеш глупачка (Вярвам, че няма глупав въпрос, а ... ГЛУПАВО ТЪЛКУВАНИЕ на живия интерес на събеседника ти!!!), но щом имаш повече знания , кажи Твоята позиция за Истина/Неистина.
Да...Да предположим, че очаквах повече знания...за истинското име, но ни най-малко целях да те обидя...Прости ми !
Ето :
"простосмъртни"...Неподходяща дума...Хората не са по-малко надарени съзнания от боговете, които са извънземни цивилизации...Аз не съм на вълната да им се подчинявам, а да се сприятелявам с тях...Те не са ми господари, а приятели! Приемам ги така, затова общувам директно с тях. Ето ти послание от боговете:
" Ние не сме ви господари, ние сме ваши приятели и искаме да ви помогнем!"
Така ми каза Чулман...Така ги възприемам и аз!
Отвори се за вселената и тя ще се отвори за теб!
По простичко обяснение на "истинското име" :
Това е "името", с което те е кръстил Бог, когато е сътворил душата ти...Когато дораснеш разбираш за истинските имена и научаваш своето!
Не разбирай това погрешно! Ти си умна жена! Можеби знанието тропа на вратата ти! Отвори му!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това е развитието на твоето фамилно име, Аделина. Виж го (ен- е старата ни малка носовка, която в "славянските" езици се прояснява в -Е- или -А). А ти е известно, че РОДОВАТА ПАМЕТ се съхранява/пази главно в името на Рода.
А родителите много често , особено в последите десетилетия именуват децата си според модата.
Ще проверя откъде идва твоето име "А-ДЕЛИ-НА" ... Но това вече си е за лично писмо. Ще ти посоча и други твои езикови неточности, заради които трудно общуваш в този форум.
БЪДИ!
ЩАСТЛИВЕЙ!
Чакар
Идва от немската дума - Адел, която означава благороден...Преведено на български, името е буквално Благородна...
А фамилията ми е идва от стар български възрожденкси род...на Захари Стоянов...Откъдето произлизам и аз
Да те питам? За какво ти е притрябвало да ми разследваш имената? Голяма работа как се казвам...
Всеки може да си лепне каквото име иска! Не е важно името! Важна е личността , която го носи! Истината винаги излиза на яве...
Колкото до Джендо, той не беше ли масон или само така си мисля?
Джендо ако беше масон чифутите нямаше да се страхуват толкова от него и да го ликвидират!
То някой идиоти разправят, че Левски и Ботев били масони, но незнам други масони да са яли коричка сух хляб на два дена
И какво сте се заяли с името на момичето, в този форум има хора с много по интересни имена - например едно от тях е на еврейката Силвия Емилова Мирчева
Засрамете се, не ви отива на възрастта да се драчите като малки деца.
Джендо писа: в този форум има хора с много по интересни имена - например едно от тях е на еврейката Силвия Емилова Мирчева
А ако трябва да говорим за масони на първо място трябва да споменем мъжа на въпросната госпожа масонът евреин Мирчев който при това е от рода Бакиш.
![]()
Поздравления, Джендо!
ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВОИНСКИЯ ФОРУМ!
Трудно ми е да открия логика в думите ти. Както и истина, освен че съм омъжена за човек, с фамилия Мирчев и баща му, бог да го прости, споменаваше, че имал някакъв роднина: чичо на чичо му, дето се казва Станко Тодоров. А дядото на съпруга ми (бъчвар) малко след 09.09.1944 г. си захвърля партийния билет.
Преди време настъпих на уязвимо място един човек. Ти ли си, `нищо`?
По-здрав от ЛЕМС? НЕ!
ПОЗДРАВ ЗА шефовете ти!
.....щото аз не само не си говоря с боговете, ами мозъка ми не стига и да разбера интригата в тази тема....
Лемс ти пък откъде го намери този евреин?
ЛЕМС, не съм онзи НИЩО, а едно друго НЕЩО, но след време ще разбереш какво.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.