Сказание за Чулман на български език
Руски не разбираш,но все пак погледни тук ,има и малък текст на английски и то не от кого да е,а от Едгар Кейси.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Причината да се изопачава истината е политическа. Затова не очаквайте истината да се каже официално. А тя е елементарна и простичка като повечето истини.
Честно казано очаквах тези думи...Севар писа:
Според мен не само това. За мен Зиези е евреин, откъдето и да го погледнеш. Начина на мислене го издава и не е възможно да го скрие. А той е същото лице Трибал, което се представя като "Пазител на Завета", макар и да нe знае какво представлява българския Завет.Елтимир писа: "Зиези" е българомразец и юдейска маша.
Даже и цветовото оформление на сайта му е юдейско, т.е. с цветовете на етиопско-юдейското знаме. Абе какво да си говорим, направо го вижте как изглежда:
Трябва да призная , че въпреки това не ми стана много приятно.
Сега кавото и да кажа, ще излезе, че оправдавам сестра си, като твърдя, че нямам сестра...
А очаквах тази ваша позиция, защото от години не съм открил трима искрени родолюбци накуп. Винаги един или двама са "предатели".
Е, надявам се , че поне Елтимир и Севар остават двамата единствени и най-велики родолюбци. Поне има някаква надежда за нас българите...
Що се отнася до евреите - да 80% от евреите са българи по род, но юдеи по религия.
За да не обяснявам надълго и широко, ще препоръчам романа "Време разделно", където българина по кръв Караибрахим е основният враг.
За разлика от Антон Дончев обаче, аз смятам, че имаше шанс Караибрахим да прогледне, и да стане отново българин. Убийството на Караибрахим не е спасение. Единственото спасение би било проглеждането, защото точно това ни различава нас българите от юдеите.
Юдейският закон е Око за око
Българския закон е Просвещение
Знам, че с тази си позиция съм неприятен и за юдеи и за заслепени българи псевдопатриоти. Но не съм очаквал лавров венец...
А този къдравия симпатяга не съм аз, Севар
"Съди се по дела, но се отчитат последиците" - пишеше в една масонска книжка. Та питам какви са последиците? Освен фактът, че из разните "патриотични" организации се навряха субекти с неизяснено етническо самосъзнание, а малцината българи, реално страдали заради своята българска позициа, са подложени на още по-жестоки преследвания.
Покажи ми кои са твоите врагове, и ще ти кажа ти кой си. Ако твоите приятели са евреите, то отговорът според мен е ясен.
Елтимир писа: Зиези потвърждава претенциите на евреите, че са част от коренното население на тези земи.
аз също навремето си мислех, че трабва да имам врагове, да воювам с тях...Елтимир писа: И колко чифути успя да превърнеш в осъзнати българи, о, велики Зиези?
"Съди се по дела, но се отчитат последиците" - пишеше в една масонска книжка. Та питам какви са последиците? Освен фактът, че из разните "патриотични" организации се навряха субекти с неизяснено етническо самосъзнание, а малцината българи, реално страдали заради своята българска позициа, са подложени на още по-жестоки преследвания.
Покажи ми кои са твоите врагове, и ще ти кажа ти кой си. Ако твоите приятели са евреите, то отговорът според мен е ясен.
После пораснах, и започнах да търся приятели...
Второто е много по-трудно, и не съм аз, който трябва да ти го казва.
В момента просто се чудя дали наистина разговарям с Елтимир...
Виж какво става с българския народ, виж какво става с нашата някога България и тогава сам прецени това възможно ли е без намесата на врагове.
Да, аз съм Елтимир, поне в тоя сайт друг едва ли ще посмее да се подпише с това име.
Ами защото това е истина, айде да очерним Ziezi ...Елтимир писа: Виж какво става с българския народ, виж какво става с нашата някога България и тогава сам прецени това възможно ли е без намесата на врагове.
Той е врагът ...
Аз съм говорила с алпа Чулман! Той ми е покровител...Бе направил за мен нещо наистина прекрасно...Разкри ми истинското име
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.