Сказание за Чулман на български език

преди 20 години 11 месеца #1083

Елтимир аз не те разбирам за Зиези

Какво не разбираш?Зиези пише, че 90% от евреите били българи :evil:
tribal.abv.bg/iudei.htm

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #1084
И щото са чистокръвни българи, та хвърлят луди пари да заселят по тези земи мангали, които да изтребят българите. А после на освободеното място да дойдат те, евреите. Със своите претенции за приемственост и "законни права" върху земите ни. "Зиези" е българомразец и юдейска маша. И като става дума за такива като него, питайте кой им дава средства да размват дейността си. Питайте защо нито веднъж официално не е казана лоша дума за тях. Да не говорим, че нито веднъж не са ги арестували, не са ги разследвали. И нито ДС, нито ДПС, нито "Шалом", никоя от антибългарсдките сили нито веднъж не е заставала срещу тях. Защо ли? Защото и те са същите антибългари. Същите подлеци. Същите гадни, отвратителни отрепки.

преди 20 години 11 месеца #1090

Елтимир писа: "Зиези" е българомразец и юдейска маша.

Според мен не само това. За мен Зиези е евреин, откъдето и да го погледнеш. Начина на мислене го издава и не е възможно да го скрие. А той е същото лице Трибал, което се представя като "Пазител на Завета", макар и да нe знае какво представлява българския Завет.
Даже и цветовото оформление на сайта му е юдейско, т.е. с цветовете на етиопско-юдейското знаме. Абе какво да си говорим, направо го вижте как изглежда:

преди 20 години 11 месеца #1092
Сега вече очаквам и Менгисту Хайле Мариам да бъде обявен за роднина с българите. С българските евреи по-точно. Сега вече трябва на всички да ви е ясна целта на занятието.

преди 20 години 11 месеца #1094
Щом еврейските терористки Мариам Табурова и Роза Нагаева може да са чеченки, значи може и Мангусто да мине за българин. Няма проблеми! Бай Мангал той пък е най-големия българин. Вече куцо, кьораво и сакато напира да ни отнеме историята.
А за евреизирането на България бях пуснал една картинка във форумите преди около година:

Чичковците масони и дъновисти нали казват, че Варна щяла да става столица на света в Новата епоха. На нас пък са ни отредили съдба в гробищата. Харесва ли ви?

преди 20 години 11 месеца #1097
Сега разбирам.... Обаче си мислех, че той просто копира други източници. Трябва да се съгласите, че много статии и "научни" изследвания се появиха за хазарите и Бат Бояновите българи там. Кой да ти каже кое е вярно?

Знам само, че сме ги спасили, ама защо не ми е ясно защото и тогава и сега политиката е управлявана от скрити и подмолни сили и организации. Например все още не мога да си обясня как е било възможно по време на турската империя да има толкова много високопоствени турци-масони членове на....Английските ложи.

Ама това е друга тема........

преди 20 години 11 месеца #1102
Чувал съм, че 12 от султаните са били с еврейски произход, което може би обяснява нещата.

преди 20 години 11 месеца #1104
Точно - и обяснява защо след като Султан еди-кой си рязан паша е решил да спре до Босфора, англичаните са пратили войски и кораби в помощ на турците за да ни превземат през 14-ти век.

преди 20 години 11 месеца #1117
Парен каша духа!
Синедриона от 2000 години действа с подставени ръководители, защото винаги се е опасявал някой истински българин да не последва примера на Александър Македонски - син на Филип втори - потомък на Орфей и на Олимпияда - потомка на Ахил.
Който преди 24 века обезглавява първосвещенника на Персийския Синедрион и Султан на Персийската империя Дарий ІІІ Кодоман и почти успява да унищожи самия Синедрион.

преди 20 години 11 месеца #1130
По повод Атлантида.... каде мислите че се е намирала?
Има много версии за това ми е интересно да чуя мнения.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.