Пси-оръжието

преди 19 години 3 месеца #16547
Щях да забравя нещо много важно. Мирчева е препращала на "Самвоин" писма, които аз съм писал от моята поща до съвсем други хора. Смених паролата, но не знам това дали ще помогне. И се сещам как Йолов също влизаше в нашите пощи и пишеше писма от мое име до Севар, например, и от негово име до мен. Та бъдете готови за всякакви изненади. Те претърпяха голямо поражение и сега не могат място да си намерят.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16559

Елтимир писа: Щях да забравя нещо много важно. Мирчева е препращала на "Самвоин" писма, които аз съм писал от моята поща до съвсем други хора. Смених паролата, но не знам това дали ще помогне. И се сещам как Йолов също влизаше в нашите пощи и пишеше писма от мое име до Севар, например, и от негово име до мен. Та бъдете готови за всякакви изненади. Те претърпяха голямо поражение и сега не могат място да си намерят.

Не знам какъв ОЛИГОПОЛ трябва да си ,за да се захванеш да правиш мръсотии на хората и с това да си осмисляш живота...мани друго пък и да ти доставя удоволствие...ум не ми го побира

преди 19 години 3 месеца #16560
Правете проверки на писмата, обадете се веднага на подателя и ще разберете дали наистина той е писал. Само че го потърсете по друг начин, не чрез същата поща. Така и интригите ще се сведат до минимум, а също така веднага ще лъснат намеренията нечисти.

преди 19 години 3 месеца #16598

PARADOX писа: Ето нещо върху което няма две мнения:

zamunda.net/details.php?id=82752
zamunda.net/details.php?id=53454

А това ще ви спре тока:

zamunda.net/details.php?id=49545

П.П. Линковете са към тракер, и за да ги истеглите първо трябва да се регистрирате...!!! Направете го, защото си заслужава...

Ако някой не знае как да тегли от торент, което е съвсем просто де, да каже какво що и ще го кача в share.bol.bg за директно сваляне

преди 19 години 3 месеца #16600

преди 19 години 3 месеца #16668
Eто още един филм, който си заслужава да бъде изгледан,

Метрополис

"Метрополис" се появява на големите екрани през 1927-та, излязал от главата на един от най-добрите режисьори в историята на киното - Фриц Ланг. Мащабът му за тогавашните времена (че и за днешните) е впечатляващ. Във филма са взели участие 3000 статисти, а времетраенето на оригинала е било над 200 минути.

Ситуиран във футуристична диктатура, в която управляващата прослойка живее в упадъчно изобилие над земята, докато подобни на роби работници се трепят при непоносими условия под нея, "Метрополис" разказва мелодраматичната история на един работнически бунт. Лудитското им въстание е всъщност неочакваният резултат от план, скроен от Господаря на Метрополис - Йо Фредерсен - и един луд учен на име Ротванг. Замисълът е да се подкопае освободителното движение на работниците и да се дискредитира лидерката им Мария, като се прати агент-провокатор сред работническите редици - киборг-двойник на Мария. Планът дава неочакван резултат, когато киборгът, като действа в разрез с програмата си, подтиква работниците към разярено унищожение на машините, които ги заробват. Но като унищожават машините, те наводняват домовете си и почти удавят децата си. Стабилитетът е възстановен на края на филма, след като работниците изгарят киборга-вещица, а синът на Господаря - Фредер, влиза в ролята на посредник между работниците и управляващите.

Филмът започва с монтажа на големите машини на Метрополис - фалически промишлени образи на зъбни колела, бутала и динама, движещи се с неумолим ритъм и повторение. Тези образи са последвани от сцени, които установяват икономическите и технологическите взаимоотношения чрез ясно очертан пространствен език. Под земята, където работниците се мъчат, виждаме тъмната страна на технологията. Там, където слънцето никога не огрява, работниците са доведени до роботи, а движенията им са доминирани от механичните тактове на машините. Ставаме свидетели на жестока експлозия в машинното отделение, споделяме виждането на Фредер за технологията като Молох, поглъщащ жертвите си, и виждаме работници, заробени от механизми, които наподобяват гиганстски часовници с циферблати, разграфени на десет часа. Това е инструменталната представа за технологията: човешкият живот е изцяло доминиран от машините. Тези силни метафори на отчуждението и раздробяването помагат да се обясни защо филмът често е интерпретиран като осъждане на дехуманизиращите ефекти на технологията.

П.С.

Някой сега да не ме опрекне,че е бил любимия филм на Хитлер, просто филма си заслужава!

преди 19 години 3 месеца #16734
thepiratebay.org/tor/3214039/Metropolis....ERED.DVDRip.XviD-AEN

ето друг линк към филма. в замунда няма сиид!

преди 19 години 3 месеца #16737
а и ето нещо по темата...

това е така наречен Jammer. дали може да ни помогне срещу нежелано облъчване ??

www.antennasystems.com/cellular/portableljammer.html

преди 19 години 3 месеца #16738

3aek писа: а и ето нещо по темата...

това е така наречен Jammer. дали може да ни помогне срещу нежелано облъчване ??

www.antennasystems.com/cellular/portableljammer.html

Не става..!!! Не работи в тези честоти....

преди 19 години 3 месеца #16768

Най-много интерес събира теорията за Контрол над Ума. Правени ли са тайни експерименти върху обикноведни, нищо не подозиращи хора, от страна на правителствени учени, с цел развитие на психотронни оръжия? Има ли програма за създаване на биороботи, които та служат на ЦРУ?

video.google.co.uk/videoplay?docid=4541528650001280315&hl=en-GB

Филмчето включва и интервю с двама човека - англичанин и американец - които твърдят че са жертва на психотронното оръжие

Малко превод:

Джон Олман твърди че чувал гласове -

Възможно е да се предават звуци и думи, които да попадат директно в съзнанието. Напълно е възможно военните да използват подобни съоръжения, които поразяват индивиди с абсолютна точност.

Това не е теория! Технологията се използва от години. По време войната в Корея, американски военнопленници биват програмирани да служат като агенти за китайското разузнаване.

Том Макъланд ('втората жертва') -

Смятам че ние сме облъчвани чрез употреба на микровълни! Установих че по много от мойте дрехи има токсини. ... Може би използват сателит, или се прицелват от някоя сграда. Ходил съм при психитри и доктори - но без резултат. Така и не установиха какво се случва с мен.

Липсата на доказатекства, които да потвърдят информацията, до известна степен затвърждава официалните тези

Предполага се една от целите на Контрола върху Съзнанието е да се разработи система, която да наблюдава всички граждани. Това става чрез употреба на силноразвита кибер-сателитна технология, която да има връзка с техниката, която е притежание на частни лица.

Ние можем да ви наблюдаваме, дори във вашите домове!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.