Пси-оръжието

преди 19 години 9 месеца #11556
Най-опасните честоти за човешкия организъм са в диапазона 14-20Hz. Електрическият ток в мрежата е 50Hz. Чрез много проста апаратура (трансформатори по-чувсвителни волтметри и осцилоскопи) може да се създаде и отчете такава честота. От тук нататък всеки инженер на средно ниво по електроника може да създаде устройство, което да прави запис, или да предава на такава честота на тока.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11561
Ако става въпрос за устройство регистриращо инфразвуци аз си мисля, че лесно миже да се построи от всеки любител на електрониката. Един усилвател на сигнал за честоти в този обхват (примерно 0 - 40 Hz) на чийто вход има чувствителен микрофон. А като изходен регистриращ елемент да се ползва светодиод. При инфразвук светодиода ще мига с видима за окото честота. Като е известно окото хваща до към 15 херца, рядко 18. Обаче от личен опит знам, че за по високи честото периферното зрение върши идеална работа. А за последното смея пред вас да твътдя че периферното ми зрение регистрира трептения на честоти далеч над 25 херца.

Устройството може да е преносимо и с малка батерийка.

преди 19 години 9 месеца #11570
Визуализацията е в състояние да изгради мощни защити около отделния индивид,както и около предмет,сграда и т.н.

преди 19 години 9 месеца #11571
Бях чел някъде че един от първите случаи е във лондонски театър, публиката изведнъж изпада в състояние на паническа атака и се втурва към изходите. Няколко човека са премазани. След мижаво разследване властите дават обяснение че уж някакъв вентилатор (за онова време чисто нова техническа вещ) се бил повредил и възпроизвел еди каква си херца. По ония години е минал номера тъй като повечето хора не са знаели още какво пък е това. Обаче все пак им е дадено някакво извинително обяснение, би било добре ако и нас така отвреме на време ни светват за новите чудеса на техниката а не да ни мерят кръвното. :out:

преди 19 години 9 месеца #11573

Karutzar писа: Дяволската честота е 14.и нещо Hz. Резултатът е ужасен. Живецът (Духа) напуска душата и тялото. Душата е оставена сама - без Дух-пътеводител. Това е Адът на библията на Petee.
Запознат, инфо относно пси-оръжието има предостатъчно в нета - търси го, чети, анализирай и повярвай в това, което искаш да повярваш (дезинформацията по принцип е повече от информацията).
Такъв уред за откриване на нискочестотни излъчватели е много лесно да се направи (и е евтин - около 15тина лева). Проблемът е в прилагането му. Всичко около нас излъчва вибрации в нискочестотния сектор - сгради, камъни и какво ли не. Самата земя излъчва на 7.83Hz по "Schumann Resonance" - но вече е към 10тина Hz и продължава да се покачва. Как подобен уред може да индикира кога сме облъчвани преднамерено, и кога излъчването е от естествен източник?
Според мен Сидеров е "програмиран" още през 2000г. И това е програма със забавено действие. Нали никой не си въобразява, че Сидеров би могъл да си издаде книгите така свободно и безпрепятствено? :tooth: И как така се случи, че чифутчето сТанишев го припозна за втора болитическа сила в България?

Какво предлагам? Има една формула от първата половина на ХХ век, която гласи: “Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!” Кой е създал формулата, защо, как – те са отделни въпроси. Важното сега е, че в тези три кратки фрази се съдържа огромна мъдрост и те могат да се окажат ключ към нашето спасение. Ако съумеем да ги осмислим и да ги приложим. И още: съгласно древните закони, Злото не идва, ако не е повикано, ако не е допуснато доброволно. Случило се е – значи сме поискали да се случи. Ами тогава нека се научим да искаме онова, което наистина желаем да ни се случи. Пък може би тогава светът около нас ще се промени. Струва си поне да опитаме. Бездруго няма какво да губим.

Като допълнение от казаното от Елтимир бих искал да добавя следното:
Душите не са се родили по едно и също време (време - относително понятие) - те продължават да се раждат и сега. Процеса е ИНВОЛЮЦИЯ - ЕВОЛЮЦИЯ. При Инволюцията душата се спуска надолу по измеренията. При Еволюцията си "отива в къщи" - там където принадлежи. Безсмислено е да се "пречи" на инволюцията на младите души - ще си навредиш сам на себе си. Незнанието на даден закон не оневинява престъпващия го. Инволюиращите и еволюиращите са на два различни елеватора, и по принцип не би трябвало да си пречат. А и не са си пречели до епохата на Рибите. Докато не се е появил фактор, който няма да съществува след 2012г. - факторът на "перверзията" ( :tooth: Рибите са най-перверзния знак в зодиака) - фазата на "обратността" - на нещата обратни на това, което са. От всеки един от нас зависи на кой "елеватор" ще се качи. Злото е обратното на доброто. Злото "управлява" със страх. Със страх се управлява и човечеството. Страх от какво ли не - от безпаричие, безработица, тероризъм, нарушаване на обществени закони (създадени от изкуфели зомбита) - страх от какво ли не. И правиш това, което не искаш да правиш, и вярваш в абсурдното за вярване (една старица ми сподели, че мАнго кОстoff е бил най-добрият политик, защото им вдигнал пенсиите :tooth: ) И върха на страха е профанизацията на човечеството като цяло.
Престанеш ли да се страхуваш - ставаш свободен (в общество на роби) и щастлив. А щастието е положителна вибрация, която неутрализира всички негативно-инволюционни такива

Цъкни ТУК!!!!

Ми ето това е малак пример за тези които не знаят за какво става пъпрос имаите предвит ,че това не е 14Hz а е 20 Khz & 20Hz....!!!!! Заслушаите се в последните 20 секунди когато не чувате ништо но датчика на Winampa се е качил до горе се 1 колконите ви са на MAX и как ви бие по силно сърцето и ви депресира главата......

:mad2:

преди 19 години 9 месеца #11574

Цъкни ТУК!!!!

Ами цъкнах ама излиза:

"Директорията или файла не съществува
The directory/file does not "

Нещо Датата са го потрили.
Какво имаше там?

преди 19 години 9 месеца #11575
Пробвай този линк и след това цъкни върху файла THX-20KHz To 20Hz.mp3
store1.data.bg/zeppelin/THX%99/
Това е генерирана звукова честота, която плавно слиза от 20 килохерца към 20 херца.
Ако някой иска да изпробва себе си на коя честота му става най гадно, в нета е бъкано с такива генератори на звукови вълни. Нагласете генератора на "sine" режим и се гаврете със себе си. Най добре е, ако ползвате ниски честоти, да имате мощен субвуфер за да усетите по-добре пси атаката.

преди 19 години 9 месеца #11578
На времето си бях направил един диск със семпли на различни честотни диапазони от звуковия спектър за тестване на линейните характеристики при възпроизвеждане на тонколони и усилватели. Генерациите ги правих с програмата Sound Forge.

преди 19 години 9 месеца #11587
Изпробвах го и първоначално нямаше особен ефект, но като го усилих получих някакво замайване и умора. Такова усещане сам имал много често като сам ходил по центъра, но не сам си обяснявал откъде е идвало!

преди 19 години 9 месеца #11652

Jordan_13 писа: Точно този "дух на мястото" е, който може да послужи за една много добра защита от пси удари. Нито тухлите, нито панела помагат, нито Итонга, който дори може да е програмиран на бъде и проводник :-D Само сухата каменна зидария, правена от посветените български майстори. Затова ние сме най-добрите строители в света. И винаги строим от камък. Този уникален български занаят - сухата каменна зидария нарочно е натикана в забвение. карат българина да строи с какви ли не изкуствено създадени материали, (които вероятно са създадени да проводят, но не и да защитават), но не и с онова, което съдържа "духа на местото" или както аз го наричам "Богът в скалата". Така се подкопава в Българина идеята за Дома като негово прибежище, негова крепост. Винаги са ме упреквали защо се "мъча" да правя нещата от камък, били първобитно, било много трудно и не било толкова лесно и модерно. Пък аз им викам: "Защото усилвам своя Дом и не строя своя затвор или ковчег". Има разлика в това да построиш дом, който е една луксозна гробница, друго е да съградиш Дома си като Храм.
Това е едно от стабилните средства за защита срещи пси-атаки, като основите на каменната зидария, трябва да са вкопани добре в земята, за да може майчицата ни-земя да абсорбира вредните лъчения, които камъкът поглъща, за да ни предпази .
И тук вече ни става ясно, защо ни принуждават д аживеем под наем, да нямаме собствен Дом и да сме глобалисти - защото така оставаме без защита за техните оръжия.
Както беще споменато в един по-горен пост" Еволюцията е нашето завръщане у Дома". Така е. Затова Дебелянов написа: "Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне..."

Йордан, във връзка с това за което пишеш, гледах по дебилизатора едно предаване, където единия от съпрузите го няма и другия вика майстори да му префасонират жилището, тъй както на него щяло да му хареса?! И се прибира разбираш ли, и хоп го изненадват и човека не може да си познае къщата. Изненадан е, обаче не се знае дали положително или отрицателно. Пред камерите се прави че е доволен, ама в действителност може и да се примирява с това каквото е станало. Та въпроса ми е да при строеж на къща или ремонт не е ли по-добре собственика да участва, и да допълни "духа на мястото"? Има ли значение по принцип? На мен ми се струва че има.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.