Пси-оръжието

преди 19 години 8 месеца #11749

ЧОЛИ БОЛИ ПРИВЕТСТВА КАРУЦАР ПАЙТОНДЖИ !

Чоли, браткиш, твоят постинг не е по темата. Бих искал да те помоля да спазваш правилата на форума - да пишеш по дадената тема. Ако искаш открий нова тема - няма проблем. Но не пиши върху дадена тема с други странични, неотнасящи се към нея информации.
:hammer: Абе, ти луд ли си - как ще се разкрият тези досиета - харакири ли ще си правят :tooth:
Имаш ли някакви контакти с Pippi - загубил съм му мейла.
Ако имаш - поздрави го от мен, и му кажи да ми пусне 1 мейл
Привет от дядо ти Каруцар
( :tooth: девиза ми го знаеш)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11763
Каруцар, ние с теб се разбрахме като музикант с инженер :pint: Това, което си написал е точно така, но аз имах предвид, че акустичните генератори са с много по малък обхва, а и на съвършенно различен принцип от електромагнитните. За да се облъчва в по-голям радиус, определено не е практично да се използва нискочестотен звуков генератор, а източник на радиовълни. Доколкото си спомням, със свръхмощни колони, дънещи денонощно AC/DC (и още нещо на фона), американските пехотинци накараха обкръжения панамски диктатор Нуриега да се предаде без бой. Наскоро бяха пуснали в Англия пък високочестотен звуков генератор, за да разгонва тълпата младежи, висящи вечер пред нощните магазинчета, понеже звука бил в диапазон, доловим само за младежи и дразнещ за тях. Но за да обхване голям град, трябва да се използва генератори с електромагнитно излъчване или по скоро в мрежа, както са клетъчните телефони. Убеден съм, че и за това една от идеята на Новия световен ред е да се натикат хората в големите градове, където по-лесно могат да се контролират (защо не и облъчват при необходимост), отколкото ако са пръснати из селата или особено в планините, където баирите се явяват като естествен заглушител.
На какъв принцип е бил психо-генератора, облъчвал тълпата през януари 97-а нямам данни, знам само че е бил насочен към площада от покрива на Шератон и екипа е бил дегизиран като ТВ оператори. Даже се учудвам за мястото, тъй като митингите бяха пред парламента, доста далеч за директно насочване, но тогава да е имало нещо и пред президенството.
Портативните куфарчета също определено излъчват електомагнитни, а не звукови вълни, тъй като е необходима много по-малка мощност, а и много по-лесно може да се насочи върху жертвата, без да засегне зомбиращия.

преди 19 години 8 месеца #11764
Ето и малко инфо за тези които разбират руски по темата

www.cnews.ru/news/top/index.shtml?2006/12/08/227445

Обрънете внимание и на този пасаж
Испытания показали также, что защиту от СВЧ-облучения можно найти за каменной преградой.

Точно за това, което говореше Йордан13. Аз бих добавил към камъка в къщата и малко алуминиево фолио, ей така, за всеки случай

преди 19 години 8 месеца #11771

anti666 писа: Каруцар, ние с теб се разбрахме като музикант с инженер :pint: Това, което си написал е точно така, но аз имах предвид, че акустичните генератори са с много по малък обхва, а и на съвършенно различен принцип от електромагнитните. За да се облъчва в по-голям радиус, определено не е практично да се използва нискочестотен звуков генератор, а източник на радиовълни. Доколкото си спомням, със свръхмощни колони, дънещи денонощно AC/DC (и още нещо на фона), американските пехотинци накараха обкръжения панамски диктатор Нуриега да се предаде без бой. Наскоро бяха пуснали в Англия пък високочестотен звуков генератор, за да разгонва тълпата младежи, висящи вечер пред нощните магазинчета, понеже звука бил в диапазон, доловим само за младежи и дразнещ за тях. Но за да обхване голям град, трябва да се използва генератори с електромагнитно излъчване или по скоро в мрежа, както са клетъчните телефони. Убеден съм, че и за това една от идеята на Новия световен ред е да се натикат хората в големите градове, където по-лесно могат да се контролират (защо не и облъчват при необходимост), отколкото ако са пръснати из селата или особено в планините, където баирите се явяват като естествен заглушител.
На какъв принцип е бил психо-генератора, облъчвал тълпата през януари 97-а нямам данни, знам само че е бил насочен към площада от покрива на Шератон и екипа е бил дегизиран като ТВ оператори. Даже се учудвам за мястото, тъй като митингите бяха пред парламента, доста далеч за директно насочване, но тогава да е имало нещо и пред президенството.
Портативните куфарчета също определено излъчват електомагнитни, а не звукови вълни, тъй като е необходима много по-малка мощност, а и много по-лесно може да се насочи върху жертвата, без да засегне зомбиращия.

:thumbsup: Абсолютно съм съгласен с теб! Аз говорех за звукови вълни тип Райф технологията. С тази технология (вярвам всички знаят кой е Д-р Райф и какво е направил за медицината) могат да се направят чудеса - за съжаление и в отрицателен смисъл - за дяволската честота вече говорихме. Например при 4 херца облъчване бинаурално мозъка започва да произвежда мелатонин като луд - резултата е производство на нови клетки в организма - подмладяване. И то много бързо. Проблема е в баланса. В точния баланс. Защото старите клетки, на които още не е им дошъл момента за разграждане (а мелатонина като хормон ги насилва за това - да се открие място за нови) може да "откажат" да се разградят - резултата е РАК! :hammer: Това е принципа на поява на раковите клетки в организма.
Във вселената има един изграден БАЛАНС. С тези електромагнитни "намеси" в електромагнитното поле на всеки един от нас се постига дизбаланс. :hammer: И понеже всяко нещо се заплаща рано или късно, породилите го (дизбаланса) ще си платят сметките - със сигурност. А те са тези ракови клетки в организма на човечеството, от който ние сме само отделни клетки.
В следващ постинг бих желал да публикувам мнението си от 1999г. по въпроса за "раковите клетки" на обществото като цяло.

преди 19 години 8 месеца #11772
Остава ни надеждата, че ще преборим болестта. Дано!

А какво казва Доктора? Трябва да се оперират гангренясалите места. С хирургически методи - режеш и хвърляш, режеш и хвърляш. Да не ти е жал за гангренясалото изхвърлено. То здраво няма да стане. До тук добре. Това е от гледна точка на здравото спрямо болното. Да, но от "болна" гледна точка това е неправилно - не ние сме болни а вие. Е, дуализъм, нали? Че е нужна операция никой не спори. Въпросът е : у кого е скалпела? И какво ще режем : здравото или гангренясалото? Засега по всичко личи, че се реже здравото. И икономиката гангреняса, за морала да не говорим въобще - само неморалните хора говорят за морал, моралните го утвърждават с действията си. Селското стопанство бере душа с експеримента на който е подложено. Експеримент с название "А бе тъкмо научих моето магаре да не яде и то взе че се гътна". Горе-долу това е всичко. Ами хората? - ще пита някой. Какви хора?!? В лабораторията са само лаборантите и опитните мишки. Хора няма. Опитните мишки и те са на път да се "гътнат". А след това? След това какво?! Лаборантите ще заемат мястото на опитните мишки. А кой ще заеме мястото на лаборантите? А бе вие досадници много питате и всичко искате да знаете. От коя лаборатория сте вие? Я си дайте документите за проверка .
Звучи ви до болка познато, нали? Е, под слънцето - нищо ново. Същите лица и персонажи. И всеки, в миг на просветление, извикал - Царят е гол, бива третиран с лабораторния скалпел по системата "Да изрежем здравото, за да остане болното". И операцията се прави под наркоза, нали? Наркоза с наименование "Избори". Защото има и други наркози - "Който не скача е червен", "Демокрация", "Диктатура на пролетариата", и т.н. Даже и един изтъкнат лаборант-стажант Иван Кръстев критикува нежелаещите да се подложат на наркозата "Избори", поради опасения за непродуктивността на последната, давайки за пример древна Гърция, където тя (наркозата) е давала прекрасни резултати. Този стажант Кръстев е чел, но недочел. Забравяйки (умишлено) факта, че в древна Гърция държавните дела са се обсъждали свободно и от всеки на Агора`та, и то ежедневно. Че никой не е бил преследван за свободата на изказванията си. Напротив. Тези, които са нямали собствено мнение са били наричани идиоти ( нямащ собствено мнение), но в никакъв случай не е било ограничавано свободата им на изказване. Даже е било насърчавано всячески. Насърчение да имаш собствено мнение. Че Държавните дела са били обществено дело и дълг на всеки. И т.н. Това, което лаборант-стажант Иван Кръстев е пропуснал да каже (или не го знае въобще, или не са му го казали) е произхода на думата ДЕМО КРАЦИЯ. ДЕМОС + КРАТОС. Преведено на български - НАРОДО УПРАВЛЕНИЕ. (Кратос=разделям, владея; в смисъл - разделение на отговорности) И че в Атинската лаборатория понятие като "лабораторни мишки" не е съществувало. Че между различните звена на тази лаборатория не е съществувал антагонизъм, както в Софийската лаборатория - това за пример. Добре, де - чува се гласец от залата - защо тогава са тези избори? Добър въпрос. (Кой пита?) А ми за илюзия (Мая). За да имате илюзия, че нещо зависи от вас. Че сте "неразривна" част от това народоуправление. А илюзията е точно противоположна на реалността - нали?, господин лаборант-стажант Иван Кръстев. С други думи илюзията е виртуална реалност. За по-мързеливите, нежелаещи да отворят Английско-българския речник, ще поясня какво този термин означава в частност. ИЗМИСЛЕНА РЕАЛНОСТ. Илюзия, претендираща да бъде реалност, измествайки истинската реалност при тази си претенция.
Добре де, къде е изхода от тази ситуация? (А бе за каква ситуация става дума?)
Изхода бе споменат в началото на статията. Изхода е в ХИРУРГИЧНА НАМЕСА. Със скалпел! Режеш и хвърляш, режеш и хвърляш загнилото. От болно здраво не става. И не забравяйте скалпела. На болните скалпел не се полага нито по право, нито по наследство. Защото колкото по-дълго отлагаме операцията, толкова повече гангрената ще се разпространява по здравите части.
И повече ще приемаме ИЗМИСЛЕНА РЕАЛНОСТ за ИСТИНСКА!
Каруцар Пайтонджия ©1999

преди 19 години 8 месеца #11773
Написаната от Каруцар статия ще бъде хубаво да се помести в раздел "Материали". Севар, ще я пуснеш ли?

преди 19 години 8 месеца #11782

Karutzar писа: ...Забравяйки (умишлено) факта, че в древна Гърция държавните дела са се обсъждали свободно и от всеки на Агора`та, и то ежедневно. Че никой не е бил преследван за свободата на изказванията си. Напротив. Тези, които са нямали собствено мнение са били наричани идиоти ( нямащ собствено мнение), но в никакъв случай не е било ограничавано свободата им на изказване. Даже е било насърчавано всячески. Насърчение да имаш собствено мнение. Че Държавните дела са били обществено дело и дълг на всеки. И т.н. Това, което лаборант-стажант Иван Кръстев е пропуснал да каже (или не го знае въобще, или не са му го казали) е произхода на думата ДЕМО КРАЦИЯ. ДЕМОС + КРАТОС. Преведено на български - НАРОДО УПРАВЛЕНИЕ. (Кратос=разделям, владея; в смисъл - разделение на отговорности) И че в Атинската лаборатория понятие като "лабораторни мишки" не е съществувало.
...

Не е мястото в темата да говорим за това, но с часта за демокрацията не съм съгласен. Защо винаги се пропуска факта, че древногръцката демокрация се е базирала на робовладелство? Робите не са участвали ни най-малко в управлението. Това е доста съществен факт, нали?

преди 19 години 8 месеца #11785

Севар писа:

Karutzar писа: ...Забравяйки (умишлено) факта, че в древна Гърция държавните дела са се обсъждали свободно и от всеки на Агора`та, и то ежедневно. Че никой не е бил преследван за свободата на изказванията си. Напротив. Тези, които са нямали собствено мнение са били наричани идиоти ( нямащ собствено мнение), но в никакъв случай не е било ограничавано свободата им на изказване. Даже е било насърчавано всячески. Насърчение да имаш собствено мнение. Че Държавните дела са били обществено дело и дълг на всеки. И т.н. Това, което лаборант-стажант Иван Кръстев е пропуснал да каже (или не го знае въобще, или не са му го казали) е произхода на думата ДЕМО КРАЦИЯ. ДЕМОС + КРАТОС. Преведено на български - НАРОДО УПРАВЛЕНИЕ. (Кратос=разделям, владея; в смисъл - разделение на отговорности) И че в Атинската лаборатория понятие като "лабораторни мишки" не е съществувало.
...

Не е мястото в темата да говорим за това, но с часта за демокрацията не съм съгласен. Защо винаги се пропуска факта, че древногръцката демокрация се е базирала на робовладелство? Робите не са участвали ни най-малко в управлението. Това е доста съществен факт, нали?

Севар, в мнението си от 1999г. бях против тезата за задължителни избори и манипулация на термина демокрация. Нито я подържам, нито отхвърлям. Демокрацията е възможна само между равни по интелект и обществено положение. Да, имало е роби в гръцките полиси, и те са били безправни. Но Роб се става само доброволно. Роби са ставали и военопленниците. Японците са считали падналите в плен бойци в единоборство за негодни да имат живот. Да живеят. Но забележи - при единоборство. Ако не можеш да паднеш убит в бой ти се разрешава самоубийството. И то се е считало за геройство. Но падналия в плен бивш боец - вече роб - той е просто недостоен за живот.
Така погледнато атинската демокрация е имала смисъл. Е, идиоти е имало и тогава, както и днес. Че не е била съвършенна и се е изродила, също е ясно. Жалко за Аристотел. Но така е било винаги - профанизма винаги (и до сега) се е опитвал да заглуши разума, материята - духът.
Българите (поне аз не зная - поправете ме ако греша) никога не са имали роби.

преди 19 години 8 месеца #11807
Ето и още една снимчица на подобна антенка. Материала е доста техически технически и се отнася за безжична Wi-Fi комуникация.

www.elva-1.com/products/telecom/ptp-155mbit_stm-1.html

Обърнете внимание на използваната честота между 92 до 95ГХерца, т.е. същия W диапазон, каквато е при новия мобилен "демократизатор" (виж предишния ми постинг). Като се изгради мрежа от такива ретранслатори тези hot spots спокойно могат да обхванат цял град. Според публикуваните данни, такъв предавател е собсег 8 км с излъчвателна мощност 50миливата и консумация само 35 вата (по-малка от електрическа крушка). Както се очаква, че до 10 години целия интернет ще е безжичен, хардуеъра вече ще е поставен и готов за действие под такова прикритие. Оттам нататък следва само подходяща модулация на сигнала с пълна мощност в уреченото време и може да поздравим идването на сина погибелен. А който има някакви възражения, тогава демократизатора идва наред. Парализа от болка и в "лунохода". Всичко си е описано точно в "Обитаемия остров" на братя Стругацки, книгата я има в България, но нещо напоследък поизчезна. Между другото в продължението си "Бръмбар в мравуняка" пък става дума за един символ, като стилизирано Ж, което пък е тангрианския символ на богинята Умай. Съвпадение нали?
Определено срещу този кошмар има и защита. Както беше споменато по рано, една къща от масивен камък е чудесна защита от СВЧ излъчване. Единствено дългите, нискочестотни вълни могат да проникват през каменна преграда (като земните сонари), но пък са неподходящи за пси-облъчване, поради физическите си характеристики (ниска енергия и голяма интерференция). А ако къщата е в отдалечен район, най-добре в планината - просто нямат никакъв шанс. Затова и се работи така усилено по въпроса за урбанизацията и жителите от малките населени места са подложени на икономически геноцид. Все пак тези 20 процента незомбирани хора, останали по селата и планините няма да могат да организират някаква съпротива, особено ако са възрастни и необразовани. Поне такъв им е плана, а дали ще стане, особено в България, хм, поживем - увидем.

преди 19 години 8 месеца #11812

Планинец писа: По центъра на София повече от 2 часа без да ме заболи кръста не мога да вървя,обаче ако съм на планина и цял ден да ходя не ме боли кръста.Все се чудя защо е така,чудех се дали е възможно от мръсния въздух ама това с облъчването обяснява всичко.

Може да е също свързано с това че планините в България излъчват биоенергия. Това е една от причиниTe, ako не и основната, че българските планини са мишена за световните глобализатори.

Сега чувам - в България искат да строят и разширяват пътища, както правят през енергииният център 'Стоун Хендж' (Англия). Използват катастрофите като предтекст.

"Чудя" се - как ли се случват тези нелепи катастрофи!?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.