Пси-оръжието
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир писа: За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони
www.bibliotecapleyades.net/scalar_tech/esp_scalartech16.htmВярвате ли правителството може да контролира умът ви?
Те вярват че правитеството използва радио вълни, за да влияе на вълните, на мозъка
Вълните могат да преминат през всеки енергиен източник: радиопредавателни кули, ... и най-вече Интернет
Е, това за интернета и на мен ми е фантастично,
но кой знае!?
Ето няколко фундаментални причини, поради които зомбирането с точно определени честоти през интернет не може да с случи:
1. Услугите в интернет са избирателни. Това не е телевизия или радио. Не се знае къде да те чакалят!
2. Всякакъв вид цифрови комуникации работят чрез точно определени протоколи. Интернет приложенията използват версия 4 на TCP/IP протокола. Неговия мрежови слой (Network Layer) взима кадрите формирани от приложния и транспортен слой и ги предава на физическия слой, който от своя страна ги постава в кабела като единици и нули във формата на пакети. Честотата на предаването на пакетите силно зависи от много фактори: Бързина на компютъра, вашия и отсрещния, състояние на мрежата, софтуера който вие и отсреща ползвате, брой на стартираните процеси на вашата машина, които отговарят за различните комуникации, броя на корекциите при грешките при транспорта, задкомпютърното устройство и още много други.
3. Масовата практика е доставката на интернет да става чрез LAN мрежи. До мрежовата ви карта идват най различни пакети, дори и такива, които не са предназначени за вас. Тези пакети идват и от компютри в локалната ви мрежа. Софтуера решава дали да ги приеме или отхвърли. На всичкото отгоре в сегмента на локалната мрежа се надвикват broadcast пакети, които съобщават на кой компютър какво е споделено (папки и принтери).
От изложеното по-горе може да се заключи, че няма начин зъл гений да придвиди всичките безкрайни комбинации от обстоятелстава, които се менят ежесекундно в една среда за пренос на данни, каквато е интернет и локалните мрежи. Дори лудия "учен" да е разработил всички възможни схеми на атака според обстоятелствата, той не може да получи тази информация, нито в момента, нито когато и да е, защото в момента на получаването й, положението вече е коренно различно.
За справка можете да използвате литература за TCP/IP протокол за комуникация.
zamunda.net/details.php?id=82752
zamunda.net/details.php?id=53454
А това ще ви спре тока:
zamunda.net/details.php?id=49545
П.П. Линковете са към тракер, и за да ги истеглите първо трябва да се регистрирате...!!! Направете го, защото си заслужава...
А за психоатаките чрез Интернет не съм съгласен, че са невъзможни. Та точно ние бяхме потърпевши. Спомнете си методите на групата ЛЕМС, те ползват предимно Мрежата да хващат нови жертви. Погледнете какво направи Силвия със "самвоина" само за няколко дни. Интернет може да се използва за психоатаки, особено, когато насочването е индивидуално. Затова предлагам когато някой друг такъв се появи, да бъде гонен незабавно и окончателно.
Наистина възможно е на Самвойна да са му бръкнали по дъната платка групата на "Четирмата от ЛЕМС" ( подобно на "петимата от РЕМС"), не знам.Елтимир писа: А за психоатаките чрез Интернет не съм съгласен, че са невъзможни. Та точно ние бяхме потърпевши. Спомнете си методите на групата ЛЕМС, те ползват предимно Мрежата да хващат нови жертви. Погледнете какво направи Силвия със "самвоина" само за няколко дни. Интернет може да се използва за психоатаки, особено, когато насочването е индивидуално. Затова предлагам когато някой друг такъв се появи, да бъде гонен незабавно и окончателно.
Но въпросната мракобесница Мирчева и на мен нещо се опитва да ми обяснява, "добронамерено". Понеже тя винаги е "добронамерена" , никога не се обижда на директни обиди и категоризиране. Реакцията и е да преглътне професионално обидата ( или там каквото и е подадено
Интересно, защо към мен не е добронамерена..?!georgi_nz писа:
Наистина възможно е на Самвойна да са му бръкнали по дъната платка групата на "Четирмата от ЛЕМС" ( подобно на "петимата от РЕМС"), не знам.Елтимир писа: А за психоатаките чрез Интернет не съм съгласен, че са невъзможни. Та точно ние бяхме потърпевши. Спомнете си методите на групата ЛЕМС, те ползват предимно Мрежата да хващат нови жертви. Погледнете какво направи Силвия със "самвоина" само за няколко дни. Интернет може да се използва за психоатаки, особено, когато насочването е индивидуално. Затова предлагам когато някой друг такъв се появи, да бъде гонен незабавно и окончателно.
Но въпросната мракобесница Мирчева и на мен нещо се опитва да ми обяснява, "добронамерено". Понеже тя винаги е "добронамерена" , никога не се обижда на директни обиди и категоризиране. Реакцията и е да преглътне професионално обидата ( или там каквото и е подадено) и да измести темата неусетно към желаната от нея посока.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.