Квантовата физика Началото на сътворяване на реалността

преди 20 години 1 месец #8521
Квантовата физика е следващото стъпало на физиката, но заниманията и надхвърлят общите представи за физика....

Квантовата физика разкрива как да сътворим реалност, която искаме да бъде.
В 21 век навлезна 6тата раса и четвъртото измерение с тази раса, а това означава, че ние можем да определяма реалността и именно това действие се явява четвъртото измерение-нашата възможност за промяна на света-реалността.Четвърто измерение и пратениците на новата раса не биха могли да бъдат спряни, нито от Буш, нито от който и да е било, те просто са следствие на техните действия.

Пред отвореното съзнание, няма граници и невъзможни неща, на фона на това формиране на реалност е като детска играчка...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8528

IYI писа: Квантовата физика е следващото стъпало на физиката, но заниманията и надхвърлят общите представи за физика....

Квантовата физика разкрива как да сътворим реалност, която искаме да бъде.
В 21 век навлезна 6тата раса и четвъртото измерение с тази раса, а това означава, че ние можем да определяма реалността и именно това действие се явява четвъртото измерение-нашата възможност за промяна на света-реалността.Четвърто измерение и пратениците на новата раса не биха могли да бъдат спряни, нито от Буш, нито от който и да е било, те просто са следствие на техните действия.

Пред отвореното съзнание, няма граници и невъзможни неща, на фона на това формиране на реалност е като детска играчка...

Интересно - дай някои линкове ?

преди 20 години 1 месец #8551
I YI, браво за изказването. Точно така е! Шестата раса възпята от Дънов ще е много по-висша. Хората от тази раса ще могат да лекуват други от петата само с поставяне на ръка върх челото на болния. Това се иска от нас българите. Ще преживеем големи премеждия и ще станем първите представители от тази раса. "Милиони човешки души ще имат нужда от България и от българите" - Ванга. Преди това го е казал и Дънов.
Ще добавя, че е много вероятно следните думи да не отнасят до нас.
...десетте рога, който си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;

17:3 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;

17:4 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни. (Откровение на Йоан)

Събирайте смелост, защото един ден може да се наложи да воюваме с Израел, САЩ и прочие.

7Който побеждава, ще наследи тия неща; Аз ще му бъда Бог, и той ще Ми бъде син.

8А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудните, чародейците, идолопоклонниците и всички лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. (Откр)

преди 20 години 1 месец #8555

Petee писа: 7Който побеждава, ще наследи тия неща; Аз ще му бъда Бог, и той ще Ми бъде син.

Аз кото воювам,печеля за себе си и за каузата си!НЕ НАСЛЕДЯВАМ ГОСПОДАРИ ДА МИ ВИСЯТ НАД ГЛАВАТА ! И не възприемам друг бог за себе си,освен мен самия.Горко му на бог,който си мисли че ще му ставам син.Камо ли син на агне.Прекалено е бил откровен йоан...

преди 20 години 1 месец #8563
Горко му на Бог? Оле това егоизма е много опасно нещо.
Нищо! Това за което говоря няма да стане преди хората да са готови.

преди 20 години 1 месец #8566
Малко ми е странно как преплитате наука с религия. Едното можеш да го пипнеш, има теореми, формули, аксиоми, закони, чрез които можеш да създадеш машини и техника, а другото са измишльотини, с които управляващите са налагали властта си над хората.

преди 20 години 1 месец #8572

Sinclaire писа: Малко ми е странно как преплитате наука с религия. Едното можеш да го пипнеш, има теореми, формули, аксиоми, закони, чрез които можеш да създадеш машини и техника, а другото са измишльотини, с които управляващите са налагали властта си над хората.

Масовите религии в момента служат само за контрол над тълпите, в основата им стоят остарели суеверия. Нашите деди преди да се покръстят са имали информация за цялата вселена и за всяка една енергийка във вселената, която може да се използва от тялото. Според мен покръстване е означавало да оставят окултните си знания. :-? Църквата и чифутите много се страхува от окултните скрити знания, който могат да помагат на хората, защото ще загубят контрол над тях.

Аз тези дни се замислих какво е Тангра! Ами Тангра е това което кара атомите да се раждат, живеят и умират. Това което кара светлината да се движи най бързо във вселената. И това срещу което са чифутите! :karte4:

преди 20 години 1 месец #8574
чифутите не могат да се докоснат до тази енергия, защото са против нея -против живота!

преди 20 години 1 месец #8575
А за мен Тангра е единство на три неща: 1)това,което гарантира на човек свобода,2)това,което държи човека отговорен пред вселената,3)това,което помага на човека да се развива :-)

преди 20 години 1 месец #8576

Спорт-Здраве писа: А за мен Тангра е единство на три неща: 1)това,което гарантира на човек свобода,2)това,което държи човека отговорен пред вселената,3)това,което помага на човека да се развива :-)

И това го има, но може и още да се добавят. Общо взето всичко което води към хармония. Нещо, което липсва в момента на човешкият свят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.