Вашето мнение за атака и Волен Сидеров Една нашумяла "националистическа" партия

преди 20 години 5 месеца #5335
Едно от негативните качества на българина е да забравя. Той забрави жестокостите на комунизма, от който всички сме преки или косвени жертви. Той забрави 1997, когато бяхме изпаднали в най-жестоката мизерия от много време насам. И сега забрави кой е господин Волен Сидеров. Едно кариеристче, завършило българска филология, бивш редактор на най-тъпия вестник демокрация. Но най важното!!! Българинът забрави, че въпросния субект се беше явил в листата на НДСВ за депутат, но не успя да се реализира. Въпросното НДСВ, което ни управлява 4 години с ДПС и продължават! Така че глупавият българин вярва на това кариеристче, което може само да си напише името без грешка. Но мога да кажа едно за себе си. Досега гласувах 2 пъти и повече няма да се излъжа. Единсвеното ми желание е по скоро да се махна от тук (наричайте ме както искате - предател и т.н.), но ми писна от некадърници да ме управляват. Бог да ви е на помощ щом сте толкова големи глупаци. Вие не заслужавате да живеете в 21 век!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5337

Sinclaire писа: Едно от негативните качества на българина е да забравя. Той забрави жестокостите на комунизма, от който всички сме преки или косвени жертви. Той забрави 1997, когато бяхме изпаднали в най-жестоката мизерия от много време насам. И сега забрави кой е господин Волен Сидеров. Едно кариеристче, завършило българска филология, бивш редактор на най-тъпия вестник демокрация. Но най важното!!! Българинът забрави, че въпросния субект се беше явил в листата на НДСВ за депутат, но не успя да се реализира. Въпросното НДСВ, което ни управлява 4 години с ДПС и продължават! Така че глупавият българин вярва на това кариеристче, което може само да си напише името без грешка. Но мога да кажа едно за себе си. Досега гласувах 2 пъти и повече няма да се излъжа. Единсвеното ми желание е по скоро да се махна от тук (наричайте ме както искате - предател и т.н.), но ми писна от некадърници да ме управляват. Бог да ви е на помощ щом сте толкова големи глупаци. Вие не заслужавате да живеете в 21 век!

Ха! Туй изказване можеш да го пускаш тук, чак ако си го пуснал поне на още две места, приятелю:
- В сайта на БСП (предполагам, че имат сайт), защото те са отговорни за "най-жестоката мизерия от много време насам".
- В сайта на Атака, за да кажеш на поддръжниците на Волен Сидеров истината за него.

Защо не ни разясниш поради какво не заслужаваме да живеем в 21 век ние, които наричаме себе си Воини на Тангра?
Или да го кажем по друг начин.
С какво ти заслужаваш да живееш в 21 век? С това, че 2 пъти си гласувал за "неправилните" хора и накрая си разбрал, че с гласуване няма да направим нищо добро? Разбрал си негодността на системата. Защо обявяваш за негодни българите? Не ние създаваме тази система, не ние я натрапваме на другите. Никоя от системите не са български - робовладелство, капитализъм, комунизъм, демокрация.
Ние си имаме наша система, наречена Български светоглед.
Кажи ми, ако се махнеш от тук, някой ще ти осигури ли живот по български?

преди 20 години 5 месеца #5338

Бог да ви е на помощ щом сте толкова големи глупаци. Вие не заслужавате да живеете в 21 век!

Който каквото си заслужи. Обаче ти не си мисли, че с емиграция ще си заслужиш спасението. Имам чувството, че там ще стане много по-зле отколкото при нас. Всички емигранти рано или късно ще съжаляват, че са напуснали родното огнище.

преди 20 години 5 месеца #5341

Единсвеното ми желание е по скоро да се махна от тук (наричайте ме както искате - предател и т.н.), но ми писна от некадърници да ме управляват. Бог да ви е на помощ щом сте толкова големи глупаци. Вие не заслужавате да живеете в 21 век!

Е точно тоя нихилизъм ни е най-големия проблем.

преди 20 години 5 месеца #5343

Sinclaire писа: Досега гласувах 2 пъти и повече няма да се излъжа. Единсвеното ми желание е по скоро да се махна от тук (наричайте ме както искате - предател и т.н.), но ми писна от некадърници да ме управляват. Бог да ви е на помощ щом сте толкова големи глупаци. Вие не заслужавате да живеете в 21 век!

Егати ЛИЦЕМЕРА, а после ще ми обясняваш, че

хора които са живели повече от 5 години в чужбина не бива да имат правото да гласуват. Все пак помеслете, те са предпочели чуждата страна и нямат право да ни определят съдбата!

Браво - страшен си (в буквалния смисъл обаче)!!!!! ....

преди 20 години 5 месеца #5347
Радвам се , че темата ми ви харесва, но освен да цитирате мои думи никой от вас не казва нищо по нея. Всичко казано от мен е лично мое мнение и аз очаквах че и вие ще изкажете вашето!
Българите не заслужават да живеят в 21 век, защото не са обединени, защото са запазили манталитета на рая от турското робство, защото не са единни във възгледите и дейсвията си.
Един ден като се махна от тук, няма да ви налагам управление, чрез моя глас от чужбина!

преди 20 години 5 месеца #5352
Ако си направиш труда да попрегледаш темите във форума и по-старите ще видиш, че тая тема за атака е едва ли не постоянна и сме я дъфкали и предъфквали милиони пъти!

А ти ходи в чужбина там няма да има нужда просто да се чувстваш като рая-ще се превърнеш в рая и ще видиш по-добре какво значи 21 век и дали е ммного готино!!!

Аз съм живяла като малка в чужбина и там ни викаха на мен и на сестра ми-българските копелета и ни третираха по-лошо от мангали (тогава не се налагаше да се преструват на толерантни). И сега ми се налага да прекарвам време в чужбина, но в друга страна кадето си личи колко ги превъзхождаме "гениалните" според теб чужденци и колко по-скапано живеят! Едно е да ходиш на ваканция, друго е да живееш там!

преди 20 години 5 месеца #5371
Bell много зависи къде сте живели със сестра ти. Не всички чужденци мразят емигранти. Миналото лято бачках няколко месеца в Лион и с мен се отнасяха много добре. Даже и човекът при който работех ме канеше да остана още но нямаше как просто. Според мене зависи при какви хора си попаднала. А и някои нации са по-склонни да мразят емигранти, за разлика от други.

преди 20 години 5 месеца #5374
Така е но аз говоря за преди 15 години когато глобализацията не беше толкова разпространена и търпимостта не беше налагана!!! Говоря ти за една от европейските държави които на ден днешен са супер великодушни към албанци, африканци и така нататък! Хорския мироглед се пренастройва но независимо от това съм изпитала на свой гръб същинското отношение! Сега уча в Сащ и там много ми се кефат като разберат че съм българка особенно професорите, различно е...но въпреки това за мене са страшни парцали! Нищо...ти ходи да поживееш по-дълго и ще прецениш сам! Аз обикновено съм неразбрана в преценките си но в последствие става ясно дали съм имала право....пример-като отидох в сащ ми трябваха два месеца за да се ориентирам и да се убедя колко струват, същевременно в моя университет имаше и един българин с който заедно бяхме пристигнали...той ми се присмиваше и си мислеше че съм супер зле, трябваше му една година за да разбере за какво става дума а после ги псуваше повече и от мене...

Така че пак ще си поговорим. Поживей повечко години даже ако щеш....после ще мерим предимства и недостатъци!

преди 20 години 5 месеца #5383
Хм,само дето това дето си го дал zа Волен е далеч от най-големите му иzдънки.Всъщност това,че не го приеха в НДСВ по-скоро му направи добро,zащото ако добре си спомням го обвиниха във връzки с ДС.Невероятен двоен стандарт при положение,че Симеончо се обгради само и единствено с ченгета и другари. :karte4: После се иzтъкнаха и антисемитските му статии. :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.