Вашето мнение за атака и Волен Сидеров Една нашумяла "националистическа" партия
А тоя пич дето ни вика глупаци нека ходи навънка да го поучукат отсам от там да смени репертоара.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Какъвто и да е бил, какъвто и да е сега, както и да се издъни и оака за в бъдеще едно само е сигурно и е негова заслуга: много хора се събудиха от дрямката и осъзнаха че за спасението на българите никой няма да помогне освен семите те на себе си. Много хора се обединиха и запознаха един с друг заради Атака. Примерно в моя град около 20-30 човека покрай Атака си имаме телефоните и си правим сбирки. Събираме пари за нещо си там, целодневно на смени имаме хора да кибичат на центъра за подписката за базите ( какъвто и да е резултата от нея).
И дори Атака да се окаже куц кон - ние вече си имаме структура и можем да действаме самостоятелно и без В.Сидеров, понеже имаме координати на хора от другите градове.
Не съм съгласен! Хората се бяха събудили отдавна! И то събудилите са доста повече от процента гласувал за АТАКА! Съгласен съм обаче, че са се събудили само до толкова, че да чакат някой като Волен, да ги оправи и просто да гласуват за него! И той ще ги оправи както и другите ни оправиха до сега!georgi_nz писа: Не съм по темата ама понеже се зачеса и Сидеров, нека кажа и аз.
Какъвто и да е бил, какъвто и да е сега, както и да се издъни и оака за в бъдеще едно само е сигурно и е негова заслуга: много хора се събудиха от дрямката и осъзнаха че за спасението на българите никой няма да помогне освен семите те на себе си.
Прав си обаче за това, че появата на АТАКА спомогна за засилване на връзките между отдавна будните националисти по убеждение!
За мене лично мога да говоря, че поредната измама над блгарския народ много ме разгневи и за това започнах да търся по-активни контакти с други националисти! Понеже лъжата СДС е едно, лъжата НДС2 също, но лъжата АТАКА е нещо съвсем друго и различно! Защото какво ми пука, че има ментета демонократи(СДС) и ментета либерали(НДС2) след като аз съм националист! Но особено ме дразни това да има менте националисти!
Нещо като освободителните комитети на Левскиgeorgi_nz писа: И дори Атака да се окаже куц кон - ние вече си имаме структура и можем да действаме самостоятелно и без В.Сидеров, понеже имаме координати на хора от другите градове.
Хеее, що си мислиш, че провинцията завижда на столичаните? Егати и комплимента си направи. Аз като провинциалистка ти признавам, че направо ми е жал за софиянци. Повечето от вас живеете в измислен свят и си мислите, че София е България. Че и превилегировани трябва да сте. Какво означава че няма кой да ви защити бе? От кого? От нас останалите ли? Ние какви сме? Чуждоземци ли? Я стига с тая глуспост за деленето на България на столица и провинция! И за какво да завиждаме, че не ми стана ясно? За мизерията, за тъпканицата, за наркоманите и просяците, за врачките... Това и в провинцията го има, само че е по-малък обем.Sinclaire писа: ... завистливи хора от провинцията ти се заканват и понякога съвсем директно ти скачат на бой, заради това че живееш в столицата и най-забавното е че няма кой да те защити!
Искрице като ви е жал толкова за нас какво правите в София?Искрица писа: Хеее, що си мислиш, че провинцията завижда на столичаните? Егати и комплимента си направи. Аз като провинциалистка ти признавам, че направо ми е жал за софиянци. Повечето от вас живеете в измислен свят и си мислите, че София е България. Че и превилегировани трябва да сте. Какво означава че няма кой да ви защити бе? От кого? От нас останалите ли? Ние какви сме? Чуждоземци ли? Я стига с тая глуспост за деленето на България на столица и провинция! И за какво да завиждаме, че не ми стана ясно? За мизерията, за тъпканицата, за наркоманите и просяците, за врачките... Това и в провинцията го има, само че е по-малък обем.
Истината е, че това което е по свестно идва в София, а плявата остава да пасе овцете и мрази вътрешно софиянците или както се изказва един мой колега "шопите"
Смятам, че много българи независимо дали са от селата или от големите градове са започнали да мислят като цигани и да слушат яко чалга и рап.
Също съм забелязъл, че на някой места в София простотията е по голяма от колкото в селата!
Въпроса Софиянци-не софиянци се е поставял не веднъж и смятам, че е пределно ясен. Може би Синклер не е чел старите теми.
Отношението София - НеСофия е същото като САЩ-ОстаналияСвят.
Върви обяснявай на зомбирания американец защо го мрази целия свят.
Той си мисли, че му завиждат, че искат да му вземат благата, искат да му съборят демокрацията, все такива абсолютно нелогични обяснения. А истината е, че останалия свят мрази американеца, защото благата в Америка са ограбени от останалия свят, защото светът иска да живее, както намери за добре, но Америка му заповядва да прави демокрация и най-вече Светът мрази Америка, защото американеца е толкова тъп, че не може да разбере цялата тази работа.
Макар и в умален мащаб, положението е такова и у нас:
Софиянецът може да работи на две или три места и си мисли брей колко работим тук, а в малкия град е жестока безработица, значи ги мързи или не са способни. Нещата са много прости - най-големите обществени поръчки, конкурси, проекти и т.н. в цялата страна се печелят от фирми със седалища в София.
Защото са много способни може би?! Глупости! Нямате си представа каква некадърност, каква посредственост сме принудени да търпим. Подкупи, заплахи, или просто по командния ред по линия областни управители, кметове и министерства. Вдига великия шеф от столицата телефона, обажда се и казва кой трябва да спечели. После замбираните мозъчета работещи във фирмата му започват да си вярват колко са способни. А в същото време представете си какво трябва да прави някой по-малък в провинцията, за да оцелее. Без връзките, без капиталите, без възможност за заплахи, без адвокати.
Кажете кой е по-способния?!
Много ми е мъчно, че има хора в България оматричени до степен да не разбират това. Като знае какво е положението, всеки може да прецени какво следва да се направи. Нека щом сме се събрали да се борим с чуждоземната инвазия, глобализма и т.н., поне да признаем проявите им на наша почва. И да осъзнаем нашето участие в целия този процес. Много е трудно да напусне някой столицата и да направи бизнес в чисто и неизвестно балканско селце. По-лесно е да си взема пачката и да си затваря очите, че всъщност помага на глобализма. Нещата се оказват много по-трудни, ако се признае горната картинка. Не съм казал да се обезлюди столицата, макар че това е прекрасна възможност да се променят много неща. Първата и най-важна задача, както казах в друга тема е да се осъзнаят и признаят симптомите на болестта. Псле вече да се запознаем с предсказанието и да се заемем с лечението.
Нека започенм от там, че 70% от "софиянци" са хора от провинцията, дошли тук най-вече за да търсят работа. Но глупав е този манталитет "Аз съм нещо повече от тебе, щото живея в столицата" - "Този е тъпа надувка, щото е от София"...
Нормално е при ситуациата в държавата, всеки да се бута да идва тук, защото в София има много по-големи възможности, както за работа, така и за образование. Аз лично винаги съм имала резерви към големия град, но поради други причини, и въпреки това смятам, че манталитета на хората в по-малкия град е доста по-различен. Нормално е когато живееш в затънтено градче с няколко хиляди души население, да си по-затворен, неинформиран и да имаш по-друго мислене. Нещото което винаги ме е дразнело в хората от малкия град е, това че те си мислят, че в София е купона и е кой знае колко готино..... Да ама не.... Тук живота е толкова машинален и забързан,че реално погледнато в края на седмицата рядко имаш сили за нощен живот, да не говорим че се изискват и финанси. Това което ме дразни в манталитета на някои софиянци пък е, факта че третират провинциялистите като втора ръка хора....не всички, но съм се сблъсквала и с такива съграждани... Едвали не,че като си от майната си, си нещо по-малко от мене, който живея в столицата... Знам ли, въпроса е много спорен, всичко си е до човек и до възпитанието му. Но че има разлика в манталитета, определено има... И въпреки това всички сме преди всичко БЪЛГАРИ и сега не му е времето да се делим на селяни-граждани, Софиянци-НеСофиянци!
Колкото до АТАКА и Волен Сидеров....мисля си, че това е партия без абсолютно никакви цели....говорят повече отколкото правят, възползват се от факта че на хората им е писнало от лъжите на останалите прашари в парламента и пр.... Митингите които направиха, особено този на 19 февруари, бяха много грозни демострации. Чернев не искам да го коментирам, не били нацистка партия, а само като погледнеш Волен как копира от чичко Хитлер просто ти става ясно за какво говорим... Мисля си че АТАКА прекалено много хвърчат във въздуха и няма да постигнат нищо, реално погледнато до момента не са излезли с никави ясни планове, единственото което правят е празни демонстрации...нещо като френската революция "Правим революция, ама и ние не знаем защо я правим, нито знаем какво ще правим след това".....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.