Вашето мнение за атака и Волен Сидеров Една нашумяла "националистическа" партия
Сега искам да ти кажа за това дето викаш че никой не би си преместил бизнеса в някое село, и как областни управители и незнам си кво съдействат на софиянски фирми....ееее аз пък се чудя как не се намери един измежду всичките кметове на всички села и градчета-един представител на местното население, който да гледа интереса на селото или градчето!
Колко такива случаи знам.....няма да разправям подробно но ще ти кажа че не е лесно да работиш с примитивни туземци! И е лошо като фалираш от липса на работна ръка..... казвам ти го като свидетел на подобно нещо! И как кмета ти пречи на работата защото иска подкупи без д аму пука че ти ще отвориш много работни места за селяндурите...абе пародия! Въобщеее нещата хич не са така както изглеждат! И те горките селяндури хич не са толкова хрисими и за съжаление,егати изпечените крадци, в това им е главния професионализъм!
Не ме интересува колко ще ме критикувате за това което съм казала но не мога да ви обяснявам на каква основа го твърдя защото ще трябва да навлизам в подробности, но явно вие не сте били инвеститори на село и за това няма смисъл да спорим! Опарете се и после ще си говорим за инвестиции и местене на бизнес по села и градчета!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Петър Берон, Анжел Вагиненщайн и още някой зад тях поздравяват по един малко странен начин. С разперени пет пръста. Ще кажете, че е случайно. Ами ако не е? Върху ревера на Румен Воденичаров, председател на ДС секцията на НДЗПЧ, който се опълчи срещу Илия Минев има голяма значка със същата разперена ръка. Това е така наречената "Ръка на Фатма" или както някои по онова време я знаеха "Турска ръка". Разперените пръсти по някакъв начин символизираха турската съпротива срещу България. Срещу съществуването на държавата България, ако трябва да съм съвсем точен. И така. петър Кирливов Берон днес е един от ръководителите на Атака. И си приказва на турски с дупедатите на ДПС в Парламента. А Румен Воденичаров иска да мине за националист и противник на ДПС. Сега ясно ли е защо в Атака изпитват непоносимост към реалните български националисти? А НСС, наследник на старата ДС, които уж се бореха срещу турския тероризъм и екстремизъм, днес са на заплата към турската партия.
След всичко гореизброено какво може да ми бъде мнението?
Петър Берон първо никога не е бил от "Атака"Елтимир писа: И така. петър Кирливов Берон днес е един от ръководителите на Атака.
В "Дискусионно студио" снощи коментираха и инцидента с Чернев и Сидеров. Един от обадилите се изрази мнение, че се търси претекст за ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ... забравих термина, ма май беше "Извънредно положение" в страната, за да има формален предлог да се осуетят ПЛАНИРАНИТЕ ПРОТЕСТНИ действия в края на месеца.XauMaHa писа: Заради инцидента с "вандалския акт" на Чернев и Сидеров се направи и обсъждане в НС.(няма ли кой да им каже че нямат право да го обсъждат по медиите,та камо ли в НС преди прокуратурата да е издала заповед за арест...)Ясно е,че името на Атака трябва да се почерни възможно повече преди 27-ми, но защо? В смисъл би ли могла да промени впечатлението на комисията така или иначе?
Не е зле да имаме преди вид и следното:
- Случаят "Чернев & Сидеров" трябва да светне атакистите за истинското лице на тези "националисти". В природата има само аналогови величини. Величини, които се изменят плавно, никога със скок. Сидеров не може да е еди какъв си 3 годинии, докато водеше 10 минутките си по СКАТ и 5 месеца след изборите да е съвсем друг. Той си е бил такъв или е имал заложби, които намирайки възможност се изявяват. Ние имаме подобен случай - Цъката.
Та първата работа е атакистите да признаят вече, че АТАКА е обяздена, ръководството е съставено от хора, които все повече ще компрометират партия АТАКА, а от там и идеята за национализъм. Да уточня, че Сидеров така и не пожела да влезе надълбоко в идеята Национализъм - задоволи се да препише 9 от 20-те точки, с които започна Атака от истинските националисти Илия Минев, Ангел Грънчаров и др.
- Друга лампичка, която вече трябва да свети на атакистите е финансирането на АТАКА и СКАТ от ЛукОйл, и отворения път за влияние на поддържаните от ГРУ секти на Виссарион и пр. паплач. За това вече се писа доста на този сайт.
- Който има възможност да помогне на атакистите да преминат в следващото ниво на разбиране и действие - да се простят с партийните модели, да започнат за стоят зад идеи, а не зад лидери. Нещо подобно сподели преди време тук georgi_nz - събират се поддръжници на Атака, имат си координатите и готовността да действат организирано, но не живеят с нуждата някой да им казва или нарежда какво да правят, още по-малко да ги приема или изключва от партия и т.н.
Отношението ни към Волен Сидеров и Атака зависи от отношението им към България и българите. До тук какво имаме за АТАКА:
- От форума на сайта трият списъци с евреи на ключови постове в държавата, заплашват този който ги е публикувал.
- Провалят подписката против базите.
- Вземат пари от проводници на чужди интереси в България.
- Имат за ръководители и народни представители хора, надарени с целия списък от пороци на съвремието.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.