Чуйте от къде идва простотията в България речи на Тодор Живков
Прилича ли ви на Цар Киро?
1.Въвведение
2.Качамак, качамак
3.Коленонеоколониалазам
4.Батак
5.Кинопередвижка
6.Грамфони
7.Приземяване и снишаване
8.Църния дявол
9.Бай Васил
10.Социализъма е недоносче
11.Тежка ипотека
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Глупости говоришSK_RaZoR писа: Ташаци на рояци както се казва но ако трябва да избирам между днес и тогава би избрал татово време. Въпреки това че са приспивали народа е имало някакъв ред в простия живот и хората не са вехнели на по 30 40 години от нерви или немотия. Така че трябва да се плати нужното уважение.
хорица, който цял живот са работили за комунистическата система и на който комунистическата пропаганда им е казвала, че всички са равни
Севар говориш сякаш знаеш колко съм благодарен на предците си. Също сякаш знаеш и кокло съм благодарен и на героите. Пък не виждам и да съм благодарен на тато - ти къде го видя ? Как го видя. Тато сам по себе си е един глупак. Но ти май отдавна си загубил връзка с хумора.Севар писа: Твоя "бай тошо" не е този, на който аз съм благодарен. Благодарен съм на нашите родители, баби и дядовци, които са се бъхтили за да оставят нещо и за нас. Благодарен съм и на героите, които са загинали в борбата срещу червения звяр. Ако не бяха те, сега нямаше да имаме спомен, че сме още българи. На т.нар. Тато - влашкия циганин и неговата еврейска кохорта от БКП няма за какво да съм благодарен.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.