Чуйте от къде идва простотията в България речи на Тодор Живков

преди 20 години 5 месеца #5328
Да, аз някои неща ги бях слушала вече - страшна простотия....да ти стане адски тъжно. Не ми го побира акъла как може този човек да се задържи на диктаторския си пост толкова време...страшни балъци сме след като толкова години дори самите комунисти са го търпяли (все е трябвало да има някой по-хитър и амбизиозен егати)! Пък се чудим що не можем и сега да се оправим.......... генофонда ни го трепат 8 века вече...нормално е да сме се изродили така за жалост!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5394
Ташаци на рояци както се казва но ако трябва да избирам между днес и тогава би избрал татово време. Въпреки това че е приспивал народа е имало някакъв ред в простия живот и хората не са вехнели на по 30 40 години от нерви или немотия. Така че трябва да се плати нужното уважение.

преди 20 години 5 месеца #5398

SK_RaZoR писа: Ташаци на рояци както се казва но ако трябва да избирам между днес и тогава би избрал татово време. Въпреки това че са приспивали народа е имало някакъв ред в простия живот и хората не са вехнели на по 30 40 години от нерви или немотия. Така че трябва да се плати нужното уважение.

Глупости говориш :hammer: тодор живков и неговата пасмина са виновни за положението в което сме в момента, Явно не си разбрал още, че те сами са си свалили комунизма!

преди 20 години 5 месеца #5399
Щом можеш да препишеш цялата вина на един виден глупак то значи няма какво да говорим. Говоря само за бай тошко не за цялата пасмина ( : Нали знаеш във философията винаги може да се спори (:

преди 20 години 5 месеца #5401
Ами този виден глупак и неговата пасмина са разполагали със неограничена власт и са извършили много много престъпления. Ограбили са парите на хората и са си ги разделили. Ти явно не си живал тогава и не знаеш, че всичко е било една измама. Все още много хора не могат да го проумеят!
хорица, който цял живот са работили за комунистическата система и на който комунистическата пропаганда им е казвала, че всички са равни :-D и че ще строят комунизма. Докато тохомълком са ги ограбвали.

преди 20 години 5 месеца #5402
Твоя "бай тошо" не е този, на който аз съм благодарен. Благодарен съм на нашите родители, баби и дядовци, които са се бъхтили за да оставят нещо и за нас. Благодарен съм и на героите, които са загинали в борбата срещу червения звяр. Ако не бяха те, сега нямаше да имаме спомен, че сме още българи. На т.нар. Тато - влашкия циганин и неговата еврейска кохорта от БКП няма за какво да съм благодарен.

преди 20 години 4 месеца #5405

Севар писа: Твоя "бай тошо" не е този, на който аз съм благодарен. Благодарен съм на нашите родители, баби и дядовци, които са се бъхтили за да оставят нещо и за нас. Благодарен съм и на героите, които са загинали в борбата срещу червения звяр. Ако не бяха те, сега нямаше да имаме спомен, че сме още българи. На т.нар. Тато - влашкия циганин и неговата еврейска кохорта от БКП няма за какво да съм благодарен.

Севар говориш сякаш знаеш колко съм благодарен на предците си. Също сякаш знаеш и кокло съм благодарен и на героите. Пък не виждам и да съм благодарен на тато - ти къде го видя ? Как го видя. Тато сам по себе си е един глупак. Но ти май отдавна си загубил връзка с хумора.

преди 20 години 4 месеца #5411
Просто ми е неприятно, когато тоя гад го наричат с милото "бай Тошко". Или да ми говорят за милото "бай тошово време". Нека наричаме нещата с истинските им имена. Това е най-най-първото нещо, което трябва да се направи.

преди 20 години 4 месеца #5415
разорания,от дилемата ти се сещам на кого беше добре тогава.на бедния недодялан и без потребности човек както беше казал дядо мордохай.можещия, новаторът,мислещият тогава бяха по-зле от сега,защото трябваше да правят всичко като некадърните.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.